FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחח נוו אבל המשפחה משתלטת

על הטלויזיה ~,~ כי שלי בחדר עוד בעונש כבר חודשיים וחצי.

i love TAI

New member
נזכרתי מה רציתי להגיד קודם...

לגרינדאיי יש קליפ חדש שהוא בעצם חידוש של שיר ישן של ג'ון לנון נראה לי וקוראים לו Working Class Hero [יכול להיות שזה ידוע רק אני לא יודעת חחחח...] בקיצור ראיתי אותו בטלוויזיה והוא ממש מזכיר לי את הקליפ של THE FRAY - how to save a life הוא קליפ ממש יפה לדעתי עם מסר חזק...

i love TAI

New member
לא נראה לי של בוב דילן אבל יכול להיות

הוא עבר הרבה גרסאות!! ממה שאני יודעת גון לנון הוא המקורי אח"כ עשו הרבה מאוד אמנים קאבר לשיר ביניהם: בלינד מלון דייביד באוי סינדי לאופר מרלין מאנסון דה אקאדמי איז ועכשיו גם גרין דאיי ואני בטוחה שיש עוד הרבה שעשו לזה קאבר פשוט אני לא יודעת עליהם...

i love TAI

New member
חחח.. כן גמני גיליתי את זה רק היום

מצאתי את זה ברשימת שירים שלי XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif נזכרתי מה רציתי לכתוב אתמול!!!

יוו אתמול באתי לפתוח הודעה באוף.. ושעה ניסיתי להיזכר מה רציתי.. בסוף ויתרתי ><" ועכשיו נזכרתי. אהמ. From Yesterday של 30שלמ הגיע לMTV2
זהו. ביי.

Chemical Venom

New member
כבר הוא היה שם...

וגם אם לא ראיתי אותו היום שם! חיחיחי וגם היום ראיתי סוף סוף את ה"חדש" של דה יוזד!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח וואלה?

אני זוכרת שתמיד חרשו עליו בMTV הרגיל ופתאום קלטתי אותו בMTV2.. ואת של דה יוזד ראיתי לפני כמעט חודש בMTV הרגיל.

sha na na revol

New member
lah../images/Emo70.gif...

"שוקולד עדיף על סקס" (06/06/2007 08:23) יותר ממחצית מהנשים הבריטיות מעדיפות שוקולד על סקס, ואומרות כי אפשר לבטוח בו שיספק תענוג והנאה, כך עולה מסקר שפורסם אמש (ג'). לעומתן, הגברים הבריטיים - בצורה מכרעת - חושבים כי הסקס מתוק יותר, כש-87% מהם מעדיפים תענוגות בשרים על חטיף שוקולד.

milkofamnesia

New member
קיבלתי תאריך גיוס!

אני מתגייס לחיל הרפואה ב-19 לאוגוסט!!!! יש גם חדשות רעות, אני מפסיד פלסיבו וארקייד פייר =\

TomTal

New member
../images/Emo41.gifעדכון שבועי../images/Emo41.gif

להזכירכם, בדיוק לפני שבוע פרסמתי כאן את הבלוג שלנו, והוא גדל ונוספו שירים חדשים, אז חשבתי לעדכן אותכם בתרגומים החדשים של השבוע האחרון:
Red Hot Chili Peppers-By the way
Green Day-Time of your life
Kaiser Chiefs-Everything is avarage Nowadays
Fall Out Boy-the carpal tunnel of love
Linkin Park-What I've Done
Red Hot Chili Peppers-Tell Me Baby
והתרגום של היום:
Panic! At The Disco-I Write Sins, Not Tragedies
נשמח לתגובות ופידבקים. ניתן גם להירשם ולקבל עדכון בכל פעם שעולה תרגום חדש לבלוג. הכניסה לבלוג פה תהנו

למעלה