Chemical Venom

New member
אין ציפורים עדיין!

חכי ל5:02 וגם אני כל בוקר ב4 שומע את 4AM FOREVER(כבר מעל חודש מזל טוב לי)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא שמעתי את השיר בכלל XD

שרתי אותו לחברה בטלפון חחחחחח והתייאשתי אז בסוף הלכתי לישון ב4:10 בחופש הגדול אני תמיד נשארת עד חמש וחצי-שש שיש אור ורק אז הולכת לישון..

CitizenErased

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב ל...../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

MATT fucking BELLAMY
הילדון בן 29... מוזר לחשוב שהוא הצטרף למה שהיום מוכר בתור מיוז כשהוא היה בן 14... אז לכבוד המאורע, אני מזכירה למעריצי מיוז שכאן (וגם אלה שלא קוראים לעצמם מעריצים אבל עדיין מדברים איתי עליהם בכל הזדמנות *ארמ* לסטטית!! *ארמ*) להצטרף אלינו בפורומיוז http://forum.tapuz.co.il/museband בעיקר כי מתוכננות אחלה הפתעות בשבועות הקרובים
ואם לאנשים בא לכתוב לו משהו קצר, גם שורה אם זה כל מה שיש, או לצייר משהו או לשלוח תמונות (עם עדיפות לדברים שקשורים לחלל, כי זה מאט
), אתם מוזמנים להשתתף בספר שאני מכינה לו (בינלאומי אגב) שנסגר ב1 ביולי. [email protected] זהו. מזל"ט וכאלה
עד 120, אני רוצה לראות את מיוז מתפרקים פיזית על הבמה כמו הרולינג סטונס בימינו.
קרדיט לתמונה לחברה שלי מסיאטל שצילמה את זה בהופעה ששתינו היינו בצרפת

oshriti123

New member
מזל טוב D:

מגיע לו לדעתי שרשור חדש, אף אחד לא יראה את זה כאן

CitizenErased

New member
אני לא רוצה שאחרות יפתחו שרשורים חדשים

על כל יומולדת של כל חבר להקה שהן אוהבות חח אלא אם כן יש נושא לדיון... ונראה לי יתעצבנו עלי כאן כי אני מדברת על מיוז מספיק גם ככה אז העדפתי באוף

CitizenErased

New member
יאאאאאאאאאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אתמול בפסטיבל שמיוז הופיעו הקהל התחיל לשיר למאט happy birthday
אומרים אבל שהוא לא נראה שמח כי הם עלו לבמה אחרי איימי וויינהאוס ויש לה יותר שיער על הפנים מאשר לו

Runt

New member
לא הבנתי איך זה קשור

לשמחה שלו...
איימי ווינהאוס זבל.

lestatgirl

New member
לול היא שופכת, אני זוכרת ששאלו אותה אם השיער

שלה הוא שלה והיא כזה Yes, it's mine. I bought it.

BabyShambles

New member
גם לג'וני דפ יש היום יומולדת!!111^^

ואני רוצה את הצבע הקודם שלי><

Sweet Calamity

New member
נכוןנכוןנכון! ../images/Emo115.gif

מזל"ט לו
, ואני מקווה שתקבלי את צבע שיערך הקודם בחזרה
ואם כבראז כבר..מה עשית בשיער?

BabyShambles

New member
צבעתי אותיXD

והוא היה אמור להיות בלונדיני אבל זה יצא ג'ינג'י דבש כזה אבל זה די בסדר, קצת מוזר לי><

Sweet Calamity

New member
חח ../images/Emo115.gif

נוו זה לא כזה נורא.. פעם חימצנתי לבד ויצא לי ג'ינג'י שכזה, והשיער שלי הוא חום כהה.. תחשבי כמה נורא זה היה נראהX:

Runt

New member
The Bends.

ובעקרון אצל הרוב זה ההפך, כולם אומרים שמיוז מחקים את רדיוהד.. אני אישית אף פעם לא הסכמתי עם זה.

oshriti123

New member
Radiohead - Paranoid Android

זה רק אני או שבסוף, בקטע של הrain down[בערך מ-3:35], זה ממש ממש נשמע כמו שיר של מיוז? אני שומעת עכשיו וזה בדיוק הקול של מאט >< אני לא ממש מכירה אותם, זה הסגנון הכללי שלהם? כי אם כן אני רוצה להכיר. אפשר המלצה לאלבום שכדאי להשיג בדרך.. ממ... לשמוע? כמה המלצות אני מבקשת בזמן האחרון, עוד מעט ימאס לכם ממני

milkofamnesia

New member
תשמעי את כל אוקיי קומפיוטר

זה אלבום מעולה. והסגנון שלהם שונה בכל אלבום בפאבלו האני הם להקת אינדי פופ בדה בנדס יש להם סאונד קולדפלייי, הרבה בלדות ושירים שקטים כמו פייק פלסטיק טריס, היי אנד דריי ובולטפרוף באוקיי קומפיוטר יש להם סאונד יותר עתידני בקיד A ואמניסיאק זה כבר יותר אלקטרוני, הרבה סימפולים עם מוזיקה רדיוהדית קלאסית ובהייל טו דה ת'יף זה שילוב של אוקיי קומפיוטר וקיד A הם להקה מאוד טובה וכדאי להתעמק בהם. לסולן ולגיטריסט שלהם יש אלבומי סולו.

למעלה