הם יותר טובים מסינרגיה..../images/Emo223.gif

למרות שאני לא הכי אוהבת אותם.. בטעות הורדתי את הקליפ הזה

elknetld2kil

New member
שטויות

אין שום קשר בין סינרגיה לקריד. שמעת פעם שיר של קריד שאת/ה אומר/ת דבר כזה? תנ/י לי 3 שירים של קריד וסינרגיה שנשמעים אותו הדבר.

elknetld2kil

New member
בואי נגיד את זה ככה:

להשוות בין קריד לסינרגיה זה בדיוק כמו להשוות בין פרל ג'אם לניקלבאק. יש מבין?

sha na na revol

New member
אבל פרל ג'ם בסדר וניקלבק מזעזעים. ../images/Emo3.gif

מה גם אני לגמרי לא חושב שיש דמיון, זו סתם סטיגמה מוזרה.

Chemical Venom

New member
ממך..חשבתי שאת אוהבת אותם

מה רע בניקלבק...<? יש לסולן שלהם קול יחודי כזה אני אוהב אותו.. הם לא מעתיקים מלהקות אחרות או משו.. הם ז'אנר בפני עצמם "ניקלבק..!" ודרךא גב בקשר לסינרגיה הם כתבו לא מזמן שהם מושפעים מHOOBASTANK ולמען האמת השירים של סינרגיה נשמעים בדיוק כמו הובסנטק!

אני מתכוון לאלטר ברידג', לא קריד.

הסולן שלהם קופי הסולן של סינרגיה, המוזיקה למשל של OPEN YOUR EYES. קריד הרבה יותר טובים מאלטר ברידג' אם כל הכבוד לזה שנשארו 3 חברי להקה.

elknetld2kil

New member
אם כבר אז הסולן של סינרגיה נשמע כמו מיילס

וגם סינרגיה בעצמם אמרו שהם מאוד מושפעים מקריד ואלטר ברידג'. כולם יודעים ש"מושפעים" זאת דרך יפה להגיד "העתקנו מהם כי אנחנו מעריכים אותם".

orw93

New member
משעמם לי._.../images/Emo205.gif

ונתקע לי האיטיונס ואם אני אפתח את האיטיונס ייתקע לי המחשב ובדיוק עכשיו חזר האיטיונס לבד
אבל בכל זאת אני רוצה לחפור על כמה שהמחשב שלי עילג, טיפש ואגואיסט
שבוע שעבר בזבזתי את הכל השישי-שבת שלי כדי לנקות אותו, העברתי ה-כ-ל לדיסקים והוא פשוט מתעלם
הוא כל הזמן נתקע ונותן הודעות של אאוט אופ ממורי, הביצ' הקטן. והמסן לא נכנס כבר שבוע והווב מסנג'ר מחרפן אותי. ואין לי אף לא פיסת תמונה על המחשב ושהיר היחיד שיש לי על המחשב הוא I WANNA FUCH U LIKE AN ANIMAL כי בנים זה עם בוגר. אה ויש לי גם את הדיסק של לינקין פארק [שאגב, הוא גרוע ואני מתחרטת על כל רגע שביקשתי מידיד שלי שיצרוב לי אותו]. ובטעות העלתי את הדיסק של סאם 41 בתור דיסק של בילנק 182 כי זה נראה לי משעשע בהתחלה ועכשיו אני לא מצליחה לשנות את זה. וכרגע נתקע לי האימיול באמצע הורדה. כוס אימאימא שלו. ואני בכלל הייתי אמורה להיות עכשיו בבריכה. ובא לי לראות דוקטור הו. ואחותי רוצה את המחשב. היא מתלהבת מששבש 0_ם ועכשיו היא מתחילה לחלל ועוד מעט אני אחלל לה ת'מוח
ועכשיו בטח תפוז הזבל לא ישלח את ההודעה. בוהו. אינלי מצברוח בשיט.

elknetld2kil

New member
שלום, אני חדש פה!

סתם, אני צוחק. דיסרתי בימים האחרונים עם לירון ואור (Chemical Venom) ונכנסתי לפורום לראות מה קורה, כמה שבועות אחרי שאמרתי שאני לא חוזר לכתוב בו. ראיתי שהרמה פה ממש עלתה ואז ראיתי את הטאגליינס ונזכרתי שיש שם כמה דברים שאני כתבתי... הגיע הזמן לרדת מהעץ ולחזור לעם, והפעם בלי להצית מריבות, בלי לעשות שטויות והכי חשוב... להתאמץ ולהבליג.

CitizenErased

New member
אני מאוד שמחה לראות שאתה כאן ../images/Emo9.gif

תזכור שבנושאים שלא מעניינים אותך פשוט אל תכתוב. כולנו עושים את זה
ומקווה שתשאר איתנו

למעלה