HarlequinGirl

New member
גם אניי ../images/Emo10.gif

לא דיברתי איתך שנים ולא ראיתי אותך מהפעם הזאת שהיינו בעזריאלי נראה לי וזה היה חופש פסח! ולא קנינו טבעות נישואין חדשות גם #$%#%$^ אעהאעה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא נפגשתן בפעם האחרונה

אז שאני וירדן בדיוק חזרנו מהים והיינו איתכן קצת??

sha na na revol

New member
תגידו, איך צמח הניו ווייב,

בתור חבורה של אנשים שחיקו את איאן קרטיס
...

CitizenErased

New member
תגידו לי תתחדשי ../images/Emo6.gif

קניתי היום -סוףסוף- את OK Computer של רדיוהד... כן אני באיחור של כמה שנים טובים. כן זה אלבום חובה שהייתי צריכה כבר מזמן. ובלהבלה... לא איכפת לי! סוף סוף קניתי
צפויה חרישה מרובה.

Runt

New member
יאי אני שמחה בשבילך!!

עכשיו את חייבת לשים אותו בדיסקמן ולשבת על המיטה ולקרוא את הליריקס בבוקלט ולהבין כמה שסאבטורנייאן הום-סיק אליין זה שיר מושלם.

oshriti123

New member
עזרה..

דה ליברטינז, בייבישאמבלס, דירטי פריטי טינגס. המלצות?
החלטתי שזה לא הולך ככה ואני צריכה להכיר אותם. P: ואם אנחנו כבר פה, מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור שלהן ואיך הן קשורות אחת לשניה? תודה [:

sha na na revol

New member
הסבר

פיט הוא הסולן של בייבישאמבלס, קארל הוא הסולן של דירטי פריטי ת'ינגס. ביחד הם הקימו את הליברטינס. גם ג'וני רייזורלייט היה שם וגר ביחד עם פיט וקארל, אבל אני אכבד את המנהלת.
אני ממליץ להוריד ולשמוע קודם את Legs 11, שזה בוטלג שהוקלט שפיט דוקרטי היה בן 19, וחלק מהשירים הגיעו לאלבומים מאוחרים יותר, בכל מקרה דיסק מעולה של 7 שירים להתחלה. ההקלטה היא עם מי שהיה בסיסט הליברטינס הקבוע ג'ון הסל, והוא שר שם שיר קוראים לו סיסטר סיסטר, שזה שיר חמוד וביטלסי. סטן היה הגיטריסט המחליף של פיט, אחרי שפיט
נזרק
מהלהקה, אז הנה עוד קשר ביו הלהקות. םור דה רקורד, קארל השתמש בסמים לפני פיט, לפני שעוד מעט יבואו המבינים במוזיקה ויעשו לך רצח אופי על הילד. ואני מציע לשמוע את כל השירים של שלושת הלהקות, באמת. כולל הקלטות שלא עלו על הוצאות רשמיות של הלהקה. אתר מעולה (חוקי
) להורדת שירים שלהם, הוא הAlbion Arks. הרבה הקלטות שם הן מהמחשב של פיט.
http://www.albionarks.com/ יש גם את הקומונה, בלינק הראשון בחתימה שלי, ויש לי שם סיפור אישי שהכנתי עליהם. http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=22907&msgid=15582140 בכלל, אני ממליץ לקרוא את כל השיחות שם, יש שם דברים יחסית מעניינים ולינקים והמלצות.

lestatgirl

New member
טוב כבר אמרת הכל כמעט..

אמ.. רק בהתחלה היה להם גם צ'לנית ומתופף בן 50+[היום כבר 60] ואז גרי החליף אותו ואמ..הוא אחד האנשים הנחמדים בעולם.. אז כן.. וגאד כל הקטע עם הסמים זה כ"כ משני ולא חשוב, המוזיקה עצמה ממש טובה, והקול של פיט זה כ"כ.. משהו שלא ניתן להסביר.. והליריקס כ"כ כנים והם כ"כ בקשר עם המעריצים שאני לא מבינה אנשים שלא אוהבים אותם באמת שלא..

למעלה