lestatgirl

New member
אחרי שהם העיפו את פיט הם עדיין היו צריכים

להופיע בהופעות שנקבעו כבר מראש אז סטן החליף את פיט בהופעות האלה. ואז הם העיפו את ג'ון הביאו את דידז|גושלמותשכמותו| וזה בעצם DPT

CitizenErased

New member
אההה. ופיט הלך והקים את הבייבישמבלס?

וג'וני את הלהקה המסריחה ששמה לא יאמר פה?... *בורחת*

lestatgirl

New member
כן

אבל אני באמת חייבת לדעת מה הבעיה של עם רייזורלייט, זה שאת לא אוהבת את המוזיקה או משהו אחר? כי ג'וני כ"כ מיסאנדרסטוד שזה משהו..

CitizenErased

New member
המוזיקה שלהם והקול שלו... לא שנאתי אותם עד ש

ראיתי אותם בהופעה. פייר, בכל ההופעות של מיוז בדצמבר שרייזורלייט חיממו, נתקלתי בהם בכל הופעה (ברייזורלייט).. גם לפני וגם אחרי. הם מאוד מאוד נחמדים. גם ג'וני, למרות שהוא דיי יצור. אבל המוזיקה שלהם חירפנה לי את השכל. כל השירים שלהם נשמעו לי אותו הדבר ואני ממש מתעבת את הקול שלו. ביום הראשון ראיתי את כל ההופעה שלהם וביום השני והשלישי נכנסתי אחרי שהם ירדו מהבמה, זה כמה שסבלתי מההופעה חח

lestatgirl

New member
אבל הם כ"כ טובים, אבל אני לא אתווכח על זה..

רק תדעי שהייתי מקריבה תצמי לשטן כדי לראות את בורל בהופעה ועוד לדבר איתו אחרי זה.. את יודעת הרי שג'וני בורל הוא בעצם לאסטט נכון?..

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif הוא יותר מזכיר לי סוס *בלי להעליב* חח

חברה שלי התחברה לאללה עם ביורן.. המתופף שלהם נראה לי לא? והבסיסט ממש חתיך. הייתה שם אחת נחמדה שהכרתי שכן מחבבת אותם ואמרתי לה שהם כל הזמן מסתובבים (הם כל הזמן הלכו לשתות בעיר חח.. ואז בלילה הלכנו לפאב כי אחד מהצוות של מיוז הזמין אותנו לאיזה מסיבה שם וכל רייזורלייט פשוט עמדו שם בצד ודיברו.. הם כולם כאלה בהירים שלקח לי מלא זמן לקלוט שדומיניק עמד שם גם ודיבר איתם [אגב גם נפלה לי עדשה אחת ישר אחרי ההופעה אז גם לא ראיתי בעין אחת וזה לא עזר]) ובקיצר צילמתי אותה איתו בפלאפון שלי.. אז הנה.. יש לי גם תמונה או 2 מההופעה שלהם אם את רוצה, גם מהפלאפון. את מוכנה להסביר לי למה הוא מוריד חולצה בכל הופעה? אני באמת לא רציתי לראות את זה.

lestatgirl

New member
זה אנדי המתופף

הוא מתופף גם בלהקה עם קרלוס בארט שהם נפגשים פעם בשנה אא"לט זה גם עם טים משהו מהשרלטנס ונראה לי עם בובי גילספי גם... והוא זה ששר עכשיו בשיר בהקלטות לביטלס והוא גם נורא נחמד ואוי הוא הסביר על החולצה בראיון באחד הQ האחרונים, זה כי כל הפרונט מנס הכי טובים מופיעים תמיד בלי חולצה כמו איגיפופ וכאלה הוא גם הודה שם שהוא התחיל לקחת סמים מזה שהוא קרא את פחד ותיעוב בלאס וגאס והייתה שם רשימה והוא פשוט הביא אותה למישהו ואמר לו תשיג לי מה שאתה יכול הוא היה מכור להרואין כבר בגיל 16 ובגלל פיט הוא נגמל.. אגב גם שירים כמו גולדן טאץ' צורמים לך לאוזן כ"כ זה פשוט לא נשמע לי הגיוני..

CitizenErased

New member
אנדי מתופף.. אוקי..

מה ביורן עושה? ומי החתיך? אההה$%!@!%@%~ חח קארל בארט חתיך. גם אם אני לא אהנה מדפט אני אהנה להסתכל עליו. וזה שהם מופיעים בלי חולצה לא אומר שהוא ישמע יותר טוב אם הוא גם יופיע בלי חולצה.. והבטן שלו מגעילה אותי.. האמת שגם הבטן של איגי פופ מגעילה אותי אז זה לא משנה הרבה.
פחד ותיעוב

lestatgirl

New member
החתיך זה קרל, כן לכל החתיכים קוראים קרל

והוא הבסיסט! ביורן גיטריסט ואני אכתוב משהו שתמחקי מיד לאחר שתקראי, אבל אולי הגוף של ג'וני זאת לא המעלה הכי גדולה שלו..והבטן שלו באמת לא כזו משהו... וול איגי פופ הוא המ.. כן לא משהו ופחד ותיעוב שליטה, כאילו בניסיו דל טורו בלי חולצה זה משהו ששווה..

CitizenErased

New member
בניסיו../images/Emo99.gif טרי גיליאם../images/Emo99.gif

קארל *מגחחת כמו ילדה קטנה*

למעלה