bioc1

New member
הנתן הוא מהוותיקים פה

ויש מצב שהוא או טרול או מתחזה של נתן אחר... (שהגיע מפורום אחר) ואולי הוא סתם נתן...

Barvazoom

New member
אני מסכימה איתך, אבל-->

חשוב לי להבהיר למה אני מתכוונת ב"דרך ארוכה" עד להכרה כטרול: כן אני יודעת שהנתן מוותיקי הפורום זה עדיין לא עושה בן אדם שלא כתב פה הרבה (אני יודעת כי אני פה די הרבה זמן...) לטרול בהודעה הראשונה שלו כאן, מסכימה? אני לא אוהבת התנפלויות על אנשים בלי מחשבה, זה הכל. חוצמזה, צודקת, הנתן יכול להיות סתם נתן אפילו סתם מתחזה...

בארה"ב זה נהוג

לפרסם כאלו מודעות. בעיתון הישראלי בניו יורק יש מודעה קבועה שמחפשת בחורות צעירות (עד גיל 28) לתרומת בייציות וגברים (עד גיל 30) לתרומת זרע. לנשים משלמים $7000 ולגברים $200. למרות שהם לא אומרים את זה, הם לוקחים רק: אנשים ללא משקל יתר, אנשים ללא שום מחלות (או מחלות כרוניות במשפחה הקרובה), עדיפות לסטודנטים, עדיפות לאשכנזים.
ממחקרים התברר שאנשים רואים בגוון עור (+עיניים ושיער) בהיר כיפה יותר. לכן הרבה אנשים כהים מעדיפים תרומה של אנשים בהירים. מעבר לזה שיש אשכנזים שמחפשים מישהו שיהיה דומה להם. I guess.

אישון36

New member
הבחורה רוצה את האבא של הילד

בצורה מסויימת. מה הבעיה. אם יש מראה " אשכנזי" וזה מה שהיא רוצה - אז מה הבעיה. אישון. שאלת טריוויה: איכן נימצאת אשכנז ? ואיכן היא מוזכרת לראשונה. ולא ....התשובה האינטואטיבית היא שגיאה - אז שוב.

bioc1

New member
מה זה מראה אשכנזי?

כבר נוכחנו שלא כל האשכנזים בהירים כפי שלא כל המזרחים כהים

כשחושבים על זה

אם היא משלמת , זכותה לבחור עבור מה ,לא? ז"א זה נשמע רע הקטע עם הסטודנט לרפואה והאשכנזי, כאילו שזה מדדים לגזע טוב יותר או משהו. אבל מצד שני, היא רוצה ילדים ואם היא חושבת שעדה או תחום לימוד מסוימים זה מה שיוציא לה את פאר הבריאה, אז סבבה. זה הרי קצת כמו לקנות מוצר במכולת , לא?

rigoletto111

New member
מאבק בגזענות - בתחום הציבורי בלבד

סליחה, אבל הכוס (שוב סליחה...) של האישה הזו הוא העסק שלה וזהו. היא מעדיפה תינוק בהיר עור, אז זו זכותה. אין פה איזו תפיסה ברורה של גזעים עליונים ונחותים. סתם העדפה אישית של מישהי. נתקלתח באתרי הכרויות בהרבה הודעות מסוג "אני מעדיפה שחומי עור". זו לא גזענות. ומה אני יכול לעשות? להכריח אותה לשכב עם אשכנזי נגד רצונה אם איננה נמשכת אליו?

rigoletto111

New member
פילוסופית כן...

למעשה, ברור שלאשכנזים גנים בהירים יותר. ניתן להניח שמזרחי בהיר עור ירש גם כמה גנים כהים יותר. וכיון שהיא בארה"ב רוב היהודים שם אשכנזים... אבל למה לעשות עניין? אילו היית רוצה תרומת זרע עכשיו, היית מעוניינת באתיופי?אין פה איזו אפליה ציבורית נגד כל המזרחיים.

bioc1

New member
אני פשוט לא חושבת שזה העניין של הצבע

אבל זכותה לעשות מה שהיא רוצה כמובן. זה הגוף שלה והכסף שלה. הנקודה היא שאפליה נגד מזרחים לא חלפה מן העולם ובגלל זה ההורים שלי שינו את שם המשפחה שלהם. כדי שאנחנו (הילדים) לא נסבול מאפליה.

זה די מוזר כי גם המשפחה שלי שינתה

את שם המשפחה רק שעכשיו כולם חושבים שאני מזרחי
ולא מעט מאבטחים עצרו אותי ,הסתכלו בת.ז הסתכלו בי שוב הסתכלו בת.ז שוב נעצו בי מבט ואמרו "ל.י.ל" בלונדיני שקוראים לו XXXX ???

למעלה