איזה טוב שיש את אופיר ואת! חסר לך שאת לא באה!
W Wrong Redemption New member 16/6/07 #202 איזה טוב שיש את אופיר../images/Emo13.gif ואת! חסר לך שאת לא באה!
B BabyShambles New member 16/6/07 #204 זה מול הבית שלי! גם אם אני לא אבוא אני אשמע דרך החלון>_> אבל ברור שאני באה!
P pirates to the champ New member 15/6/07 #178 איך קראו לזה מהמייספייס עם הורוד? לפני כמה זמן מישהי הביאה פה לינק לאיזה "זמר" שלבוש כולו ורוד.. והשיער שלו ורוד.. והוא נראה כמו בחורה... אפשר לינק למייספייס או לפחות שם? אחותי פשוט עושה עבודה על משהו בסגנון.
איך קראו לזה מהמייספייס עם הורוד? לפני כמה זמן מישהי הביאה פה לינק לאיזה "זמר" שלבוש כולו ורוד.. והשיער שלו ורוד.. והוא נראה כמו בחורה... אפשר לינק למייספייס או לפחות שם? אחותי פשוט עושה עבודה על משהו בסגנון.
F FallOutGirl New member 15/6/07 #183 ../images/Emo80.gif חחחחח בדיוק הייתי כאן בפורום ופתאום ראיתי הודעה חדשה חחח ומי עוד יכול להיות ניראה כמו בת עם שיער ורוד ששמו פה פעם מייספיס שלו :\ איכ. XD
../images/Emo80.gif חחחחח בדיוק הייתי כאן בפורום ופתאום ראיתי הודעה חדשה חחח ומי עוד יכול להיות ניראה כמו בת עם שיער ורוד ששמו פה פעם מייספיס שלו :\ איכ. XD
O orw93 New member 15/6/07 #185 ../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif משעמם לי תוסיפו: http://www.myspace.com/orw93
F FallOutGirl New member 15/6/07 #186 ../images/Emo80.gif תעברי על כל הרשימה ופשוט כל מי שאת רואה שהוא נמצא באתר תגיבי אצלו P: חחחחחח פשוט תציקי לאנשים XD אני עושה את זה כשמשעמם לי ~,~
../images/Emo80.gif תעברי על כל הרשימה ופשוט כל מי שאת רואה שהוא נמצא באתר תגיבי אצלו P: חחחחחח פשוט תציקי לאנשים XD אני עושה את זה כשמשעמם לי ~,~
I Incubus Creep New member 16/6/07 #203 אתם חייבים לראות! http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE כל מילה נוספת מיותרת
T t a o t a o New member 16/6/07 #209 ../images/Emo7.gif אני מתגעגעת לזאתי, איך קוראים לה.. נו, ההיא עם הכחול מלמעלה שהיא לא נועה... מה שמה ההיא עם הזה שלא פה עכשיו. והיא אפילו לא אמרה להתראות...
../images/Emo7.gif אני מתגעגעת לזאתי, איך קוראים לה.. נו, ההיא עם הכחול מלמעלה שהיא לא נועה... מה שמה ההיא עם הזה שלא פה עכשיו. והיא אפילו לא אמרה להתראות...