lestatgirl

New member
ואני לתומי חשבתי שהרואין זה לא חוקי...

ידעתי שפיט הוא באמת אינוסנט בדיוק כמו שה טי-שירט אומרת

M a a y a n K

New member
../images/Emo4.gif

הקורס שלי ממש נדפק...עכשיו סגרתי שם שבועיים, מחר אני חוזרת לעוד שבועיים ואחרי זה, שוב-עוד שבועיים...
בגלל זה אני לא אהיה פה הרבה לצערי...אבל אחרי זה אני אצא בערך ארבע שבתות ברצף... בכללי, אמורים לסגור בערך 4 שבתות שם, אחרי כל שבת שסוגרים מקבלים חמשו"ש או אפטר שזה לצאת באמצע השבוע ב6 בערב ולהיות בחזרה עד 7 וחצי בבוקר, בהמלך הקורס גם מקבלים עוד אפטרים

oshriti123

New member
והקטע שאי אפשר לסגור אותה!><

האיקס לא נלחץ, אולי בגלל שאני בפיירפוקס.. ואם יורדים למטה היא יורדת איתך! חייבים ללחוץ עליה כל פעם! ההאאאאאעע$%^$#^%@& חח הייתי חייבת להוציא את זה

Chemical Venom

New member
חחחחחח

איכס פיירפוקס! הוא דפוק! והיא יורדת איתי גם..(זה לא נשמע טוב)

פסטיבל בשקל - כי תרבות זו זכות!

עמותת פסטיבל בשקל גאה להזמינכם לפסטיבל בשקל שיתקיים ביום רביעי ה-20.6 באנדרטת הנחל בפרדס-חנה החל משעה 17:00 מופיעים בפסטיבל: מודי בר-און - מנחה הערב הדג נחש מוקי דין דין אביב רגב הוד The Girls א גרויסע מציאה מוזס תענית אסתר המחסן של סבתא בין היתר יש גם: הפעלות לילדים, הולכי קביים, ליצנים, מופעי תיאטרון רחוב ועוד הפתעות. מחיר כניסה: שקל אחד! כולם מוזמנים!!

elknetld2kil

New member
בשיא הרצינות, זה נשמע דווקא נחמד

זה גם לא רחוק יותר מדי ממני (שעה נסיעה, ומעבר בואדי ערה), כניסה בשקל (דבר חשוב לאנשים בפריפריה, ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר) ולפני כמה חודשים גררו אותי להופעה של הדג נחש ובסוף אני זה שהכי נהנה שם מכולם. רק תעשו לי טובה אישית ותנסו לבוא שנה הבאה לאיזור בית שאן. ורגב הוד הוא זמר מזרחי. זה פורום רוק...

באמת מגניב לשמוע שתבוא

ורגב הוד זמר מיזרחי?!?!?!?! באמת?! לא ידעתי! אני לא סידרתי את הליין אפ הזה, אני באתי לפרסם פה את הפסטיבל ולצערי הוא מופיע שם אז הוא כתוב. ואני רק מההפקה המקומית של פרדס-חנה, אז לפנות אליי ולהגיד לי להעביר את זה למקום אחר,אהמגליאהמ, או שננסה לבוא למקום אחר זה לא אפקטיבי.

למעלה