יואב בא אליי בבוקר... ולי היא לא הציעה כמה נחמד מצידה:/
R Runt New member 14/6/07 #118 פיזיקה זה סטייל רק ביא' זה מתחיל להיות קשה למען האמת, בגלל זה לא המשכתי ללמוד. אבל זה שווה ומגניב. איזה כיף שיש ערוץ 8.
פיזיקה זה סטייל רק ביא' זה מתחיל להיות קשה למען האמת, בגלל זה לא המשכתי ללמוד. אבל זה שווה ומגניב. איזה כיף שיש ערוץ 8.
M Michalush MI New member 13/6/07 #88 ../images/Emo216.gifגם ביולוגיה זה 'ואוו' אבל נסבל ביותר:] רציתי קולנוע אבל לאא..מיכל תעשה ביולוגיה:[ העיקר שזה נסבל ולא רע ב-כ-ל-ל
../images/Emo216.gifגם ביולוגיה זה 'ואוו' אבל נסבל ביותר:] רציתי קולנוע אבל לאא..מיכל תעשה ביולוגיה:[ העיקר שזה נסבל ולא רע ב-כ-ל-ל
R Rose131 New member 14/6/07 #121 איכס אפילו אני לא עשיתי את זה. כאילו. זה היה כזה *מתחיל השיעור* שולה: היום מנתחים לבבות אני: איכס שולה. אני לא נוגעת בשום לב שולה: אז צאי אני: טוב *יוצאת* *חצי כיתה יוצאת אחריי*
איכס אפילו אני לא עשיתי את זה. כאילו. זה היה כזה *מתחיל השיעור* שולה: היום מנתחים לבבות אני: איכס שולה. אני לא נוגעת בשום לב שולה: אז צאי אני: טוב *יוצאת* *חצי כיתה יוצאת אחריי*
T t a o t a o New member 14/6/07 #114 אני אהבתי ביולוגיה.. אבל אני גם אהבתי תנ"ך, היסטוריה, כימיה, ספרות וערבית.
T t a o t a o New member 15/6/07 #191 לעולם לא! Cymru am byth! Twll dîn pob Sais!בחיי שאם היתה בגרות ב"וולשים טובי-מראה" הייתי מגיעה מדי פעם לבית הספר.
לעולם לא! Cymru am byth! Twll dîn pob Sais!בחיי שאם היתה בגרות ב"וולשים טובי-מראה" הייתי מגיעה מדי פעם לבית הספר.
U Unaffected New member 13/6/07 #92 אותי הכריחו ללמוד השנה גם כימיה,גם פיזיקה,גם ביולוגיה וגם ערבית. מזל שנגמרה השנה.