Rose131

New member
שלישית^^

אבל בקולנוע הם לא היו ורודים, במחשבת חשבתי שזה היה מיוחד, ועכשיו הבנתי שלא
אבל זה לא מנה ממני מלצעוק שהם ורודים ברגע שראיתי אותם

Unaffected

New member
XD אמרתי לך!~

והיה די קקי בהשוואה למגן
למרות שהיו קטעים שהם בוווווווווווול המגן.בול. במקרה הכי דגרוע אני אקבל 70 בהבגרות ו85 סופי

Rose131

New member
../images/Emo32.gif

האוף הקודם מוכרז כאוף היסטוריה, לגבי הבגרות תכתבו שם והוא ישורשר ביום ראשון. כאן תכתבו דברים באמת מעניינים

GOT NO SHAME

אוקיי לגת נו שיים יש הופעות אימים של הוצאת האיפי החדש : ב28 לחודש הופעה במועדון הביט בחיפה עם: got no shame kill the drive(הופעה אחרונה לפני הטור באר"הב) chains of past desicions(שלא הופיעו בערך מאז שהרסו את כפר סבא) ___________________________________________ ועוד הופעה חגיגת ומחוגגת ב5.7 בבארבי תל אביב בשעה 9 עם: GOT NO SHAME cuban b(הופעה אחרונה לפניה טור האירופאי) this means you (ההופעה עולה 50 שקליםתאם תרצו להכנס ב40 רק תשלחו לי הודעה פה בפרטי עם השם שלכם ואני ארשום אותכם בכיף....עדיף.) _________________ חוץ מזה אפשר לקנות את האיפי החדש שלנו ב: בריבולבר-בוגרשוב 37 האוזן השלישית(מול דיזינגוף סנטר) merch.co.il interpunk.com תודה רבה אלישע GOT NO SHAME www.myspace.com/shamegotnon

orw93

New member
אני רוצה את האיפי הזה../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

אבל מי מגיע לת"א?! ואני גם רוצה הופעה. אני רוצה את ההופעה עם צ'יינס
בוהו.

HagarStar

New member
עוףףףףף../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חה, יאנה! חה! הלו! מיי ניים איז איניגו מונטויה! יו קילד מיי פאדר! פריפר טו דיי!!!!!11111111 ראינו ת'סרט היום
ווסלי סקסי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif למה? מה כבר עשית היום???

את לא נסעת לת"א ואז הסתובבת בעזריאלי ואז הלכת לים והיית הרבה בים ונשרפת ואז נרדמים ברכבת כי נסיעות ברכבת מרדימות ~,~

HarlequinGirl

New member
אאאאאאאאבלבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללללללל

[שיואו איזה ארוך
] לשבת ולהתבטל שהלכתי לישון אתמול ב2 זה מעייף !

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני גם הלכתי לישון אתמול מאוחר..

ב1 וחצי אומשהו. וגם שלשום ב2. ולפני זה ב12. ולפני ביום ראשון ב1. חחחח

HarlequinGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סתכלו!!!11

מה זה משעשע ._.

למעלה