שרשור הפרק היומי - פרק 51-52

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo33.gif שרשור הפרק היומי - פרק 51-52 ../images/Emo33.gif

הספר השלישי של גורדון מילר לא יאמן איך כלכך מהר היום הזה הגיע.. היום סוףסוף מתחילה העונה השניה של האי!! את כל התגובות, התהיות, ההשערות, ההתרגשויות וכל מה שיש לכם להגיד על הפרק - אתם מוזמנים לשרשר לפה
צפייה מהנה לכולם!
שימו לב - השידור החוזר של הפרק של היום ישודר באופן חד פעמי ב19:10, ולא ב19:20 כמו בפעמים הבאות! זאת בגלל שהפרק של היום הוא פרק כפול.

פיגמיסט

New member
פשוט פרק ענק!!!

אין מילים. פרק גאוני ומותח מלא עקשן. מה טומי עשה בספר "שטן"?

dar dahan

Member
פרק נהדר!

כל שנייה בפרק הזה הייתה מותחת וחוץ מאדי, טומי/דילן, צ'יף וג'יני החבורה מצאה את כל מי שהיא חיפשה כולל הספר. ד"א מעניין איזו ליבי זאת הייתה ואיך הם ימצאו את טומי/דילן... אין לי כבר סלנות לחכות ולראות מה יקרה בפרק ה3...

Double U

New member
פרק פתיחת עונה מצוין!!!

ההמשכיות שעשו מהעונה הקודמת וההסטוריה החדשה עם שיטת המסומנים היו עשויים מעולה!
ממש לא ציפיתי שמי שהתקשרה זאת ליבי עצמה
עכשיו רק נותרה השאלה האם היא התקשרה מההווה או מהעתיד ומה קרה לה (כי השיחה נותקה). וגם - מה קרה לג'יני ולטומי?! והקטע המצחיק של הפרק ללא ספק היה עם טומי הכלב
אומנם בדיחה דומה הייתה בדוקטור הו עונה שנייה (למי שמכיר), אבל עדיין זה היה משעשע
בפתיח הוצגו כל כך הרבה שמות של שחקנים ולא הספקתי לקלוט את כולם. נראה כבר בVOD...

mika95

New member
פרק מעולה...

פרק מדהים... כל כך חיכיתי לזה כבר... דרך אגב- אם גיורא חמיצר קורא פה.... בבקשה תמשיך לשים שירים של קולדפליי... רק התחיל הפרק כבר נהניתי מכל רגע

mika95

New member
כן היה../images/Emo13.gif,

היה בהתחלה (life in technicolor) כשהראו מה קרה בעונה הראשונה, ובסוף הפרק היה את death and all his friends...

Double U

New member
שניהם מהדיסק החדש, לא?

בכל מקרה - מסכים! שימשיכו לשים שירים שלהם בפרקים

kook6

New member
האמת? דווקא צפיתי את זה שזאת תהיה היא ../images/Emo4.gif

אז הפרק לא ממש הפתיע אותי. וגם כל הקטעי "אימה" שהיו בפרק היו די עלובים
. אבל, חוץ מזה, כל השאר היה די בסדר. והכיוון שהעונה הזאת לוקחת הוא מסקרן מאוד. נחכה להמשך.

גם אני צפיתי את זה...

הודות לילד חמוד אחד שפרסם את הדבר בפורום ולא טרח לציין שזה ספויילר. ואכן קטעי האימה לא היו מאיימים במיוחד אבל יש לציין שראיתי את הפרק עם אחי הקטן והוא דווקא פחד קצת. בכל מקרה, זה עדיין לא הגיוני, הרי אם טומי יירט את האסטרואיד, הם היו אמורים להעלם כי הם שייכים להיסטוריה אחרת.

למעלה