שרשור הפרק היומי - פרק 51-52

Superboi

New member
אולי. אולי לא...../images/Emo59.gif

סדרות מדע בדיוני לא סוגרות הכול (שוב, הדוגמה של אלכסנדרה). או שאם זו סדרה עם 3 עונות+, יכולים להתעלם מזה בעונה השנייה, ובעונה השלישית להפתיע אותנו אם פרט שמתקשר לזה. אבל אי אפשר לדעת, אולי הן באמת יגלו.

8דושנקה8

New member
../images/Emo207.gif מישהו יודע במקרה למה יש גם מעבר לאי

בטלויזיה בכול יום חמישי וגם מעבר לאי באינטרנט אחרי כול פרק?

0OמומיןO0

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifאוף למה מעבר לאי עם הדר לוי

אהבתי את קובי מחט מאוד! גם טל מוסרי היה בסדר.. וגם קיצרו את זה מ-40 דקות בערך ל-6 דקות

Rioter

New member
WTF

איזה מגניב!! ו.. ו.. הסימונים האלה עשו לי אסוציאציית שואה.
אבל היה ממש יפה, ועוד לפרק ראשון
היו כמה קטעים שניסו-להיות-מתוחים-אבל-לא-הלכו, אבל זה היה חמוד ביותר
נהניתי, גם מהאורך של הפרק ^_^ מחכה לראות מחר (כצפוי, את השידור החוזר, כי לומדים עד 4.
) עונה מרתקת לכולם

Rioter

New member
חחחחח אה,

בקטע שסיליביה אמרה: "אתם מכירים את טומי???", זה נאמר בכל כך OVER התלהבות, ואמרתי לאחים שלי (שישבו לידי): "חחחחחחחח עכשיו היא תביא את הכלב שלה או משהו כזה" ואז הוא בא
זה היה ממש משעשע.

אמממ.. איפה זה 1984?../images/Emo22.gif

פרק נהדר, אחלה פתיחה, מרגשת ומותחת כאחד. אהבתי מאוד את העתיד החדש של חמיצר, שבנוי על כל מערכת הנוראית "האח הגדול" מהספר "1984"(
כולם מוזמנים בחום לקרוא אותו) אני כנראה אמשיך לראות את הסדרה.

אגב..../images/Emo22.gif

רק אני הרמז המתרים? המספר של "המשטרה" הוא 666555 והספר הוא "שטן", צרוף מקרים?

דאמנ..../images/Emo22.gif

זכרתי שזה מלשון טרם(לפני), אבל חשבתי שכותבים תרם
. כל מקרה, תודה על התיקון.

פרק טוב

הרגע ראיתי אותו ב-VOD (למה לקח להם יום שלם?).. את העונה הקודמת לא אהבתי, ולא הבנתי איך אפשר להשוות אותה לשמינייה שהייתי מכור אליה אבל נראה שעכשיו הולכת להיות עונה טובה
ואני גם חייב לציין שלליאת בלו הרבה יותר יפה השיער ככה. אגב, רק לי ג'יני חסרה? (גם נראה לי שהלנה תחסר לי עם המשפטים הפולניים שלה)

0OמומיןO0

New member
../images/Emo13.gifאחלה פתיחה לעונה השנייה

מפחידדדדדדד כמו שאני אוהבת
איך אני ואחותי צרחנו מכל דבר בפרק הזה חחחחחחחחחחחחח
כל הזמן הייתה תחושה שעומד לקרות משהו ממש~ממש מפחיד( לא שלא קרה כן? אבל התחושה של המתח הייתה מגניבה)

למעלה