שרשור הפרק היומי - פרק 51-52

kook6

New member
נכון, זה באמת לא הגיוני.

הייתי רוצה לראות איך הם יתנו לזה הסבר מבלי שזה ישמע מופרך (עם בכלל).

8דושנקה8

New member
ואו איזה מתח! פרק מדהים שמעלה המון סימני שאלה

פרק מדהים וקצבי... איך הכל פתאום שונה... שסילביה קראה לטומי אמרתי לאחותי "זה בטח מישהו אחר..." אבל שהראו את הכלב אני כזה "שאמרתי מישהו אחר לא התכוונתי לכלב" איך אני ואחותי נקרענו
"טומי פה, את יכולה לקחת אותו לטיול רק תיקחי שקית בשביל הקקי" וכל הרעיון של השבבים אומנם גאוני אבל גם די אכזרי
מה זאת ההיסטרויה ההזויה הזאת?! ומה עשו מעלמה
"שהיא תפתח ספר אני אצבע לבלונד"
למרות כול השינוייים דוד נשאר חשדן שלא מקשיב לאשתו ופני נשארה טובה ורחמנית... והתגובה שלהם- אותה תגובה. חוץ משל עלמה מה נהיה ממנה!
אני מקווה שזה ישתנה
ומסכנה זואי.. מה פתאום חתונה....?! קרמיט? לא נכון! אין מצב! והסוף איזה מתח! אני רק מקווה שלא יקרה להם כלום... (טוב על מי אני עובדת גם אם יקרה זה די צפוי שהם יחלצו מזה
אם זה עכשיו ואם זה בהמשך\סוף העונה). ומה טומי עושה בתוך הספר? יש מצב שזה סוג של תחליף לספר האדום? ולמה דווקא "שטן"? ומי זאת מי שצילצלה? זאת דמות חדשה? כי זה נראה כאילו ליבי מכירה אותה... והיא לא אמרה לה לא לספר לאף אחד? או שזה לא כולל את ה"חבורה"? והבית מחסה לא צולם בסט הקודם נכון? זה סט חדש לא? או שזאת רק אני? ועוד לא הראו את המערב הפרוע.... אני מקווה שיראו אותו בקרוב כי טומי וג'יני ממש חסרים... ו"הימים שלך ספורים" (או משהו כזה) מהטלפון מסביר קצת את ההיעדרות העתידית של אביגיל\ליבי לא? החלה הספירה לאחור עד הפרק של מחר!

8דושנקה8

New member
רגע, זאת שצילצלה זאת ליבי? קצת דומה לטומי-

דילן והמיקום של האסטרואיד לא?

my life3

New member
ווואו.. איזה פרק מדהיםם

ממש נהנתי.. היה גדול.. ממש אהבתי את הפרק.. המתח, האקשן, התזוזתיות.. הגאונות של השבבים ושל הקטע של הספרייה היה באמת יפה מאוד.. וגיורא עשה עבודה מדהימה בפרק הזה.. אני מקווה שזה יימשך גם בפרקים הבאים.. אביגיל מ-ד-ה-י-מ-ה... ליאת בלו שיחקה מדהים, ואפרת השתפרה ברמות מטורפות מהעונה הקודמת (לא שהיא הייתה פחות טובה שם).. ואיך זה לעזאזל שדניאל מורשת כבר יותר גבוה מליאת בלו.. ההמשכיות נהרסה לגמרי.. בכל מקרה ממש נהנתי
מחכה כבר לפרק הבא.. בר

8דושנקה8

New member
שכחתי לציין שהסצנות בספריה שכולם מחפשים את

הספר מפוחדים - שכל אחד היה לבד היו חזקות וטובות במיוחד. רואים שהשחקנים השתפרו מאוד והדמויות הולכות ומתבגרות. (למרות שזה יצא קצת לא מספיק המשכי כי זה כאילו הן התבגרו הרבה בכמה דקות אבל התוצאה יצאה מדהימה וזה מה שחשוב).

Superboi

New member
האמת שהופתעתי../images/Emo59.gif

לא, לא ממי שהיה בטלפון, אלא מזה שהפרק היה טוב! אני לא חושב שיש פרק בעונה הראשונה שהתעלה על זה (מבחינת השחקנים, הצילום וכו'). תגידו שזו הגזמה, זו דעתי. ומעניין אותי לראות איך יקשרו את העלילה לאי, וכמובן אם יסבירו לנו איך הילדים לא נעלמו (נקווה שגיורא לא יעשה לנו קטע כמו עם אלכסנדרה).

Superboi

New member
אנה, ליבי, סול וכו', ../images/Emo59.gif

ובשמינייה גיורא לא הסביר לנו לאן אלכסנדרה נעלמה.

porky169

New member
חח האמת שאפילו יפה גבאי בעצמה לא יודעת../images/Emo134.gif

והיא שיחקה אותה

or19951

New member
וואו!

פשוט ככה. פרק מעולה לפתיחת עונה, והקטע של השינוי עולמות ממש גורם לך להתבצן - זה אומר שעשו עבודה טובה. ג'יני הייתה חסרה לי, והיה די מוזר שזה המשכי אבל יש שינויים כמו הגובה של דניאל, ועוז הלא-מגולח למרות שחמש דקות קודם, כביכול, הוא היה מגולח. מקווה שהעונה תמשיך ככה

dar dahan

Member
צודק!

באמת היה מעצבן הקטע עם עוז ועם דניאל מורשת, וגם השיער של דניאל ארך טיפה יותר מדי, ולדעתי היו צריכים לעשות עבודה יותר טובה עם התספורת שלו ועם האיפור אצל עוז, חוץ מזה לא היה משהו משמעותי מדי... ד"א באמת מעניין מה עם ג'יני, ואיך יחזור צ'יף לתמונה (הרי הוא כביכול הושמד עם השמדת האסטרואיד אבל אם טומי קיים אז ברור שגם צ'יף...).

ANGELUSPIKE

New member
זה כל כך צפוי

שהחברה עם המסכות בסוף הפרק שייכים למחתרת והם מהטובים.

Don Nirtin

New member
היה טוב.../images/Emo87.gif

כרגיל- עוזהבי כוסון ומקסים. אנה. לא התגעגעתי. ממש לא
. היסטוריה שלישית אה? ועוד עם ההיסטוריה של מערב הפרוע... זה הולך להיות ארבע היסטוריות. חסר לי טל מוסרי ותספורת האימו שלו. חבל מאוד שנפטרו ממנו כבר בעונה הקודמת. לדעתי הוא היה יכול לתרום גם בעונה הזו. נגיד- בתור להפחיד את מקס למשל. הורגשו חיסרונם של דילן (זהו? טומי מת?
) וג'יני. סילביה בתור היפית מטומטמת והזויה... הדמות הזו מיצתה את עצמה בעונה הקודמת. היה עדיף לו היו הורגים אותה במקום את בלו. תיאוריה למחר: החבר'ה שתפסו את החבורה תביא אותם למשפט או משהו. אנה תחליט להקריב עצמה ומתה במוות יסוריים למען החבורה... זה עדיף על פני זה שליבי הולכת כנראה להיעלם מהעונה הקרובה באמתלה מטופשת. ויאללה שתום אבני יצטרף כבר. אני מת לראות אותו. הוא עשה עבודה טובה בהשמינייה (עונה שנייה, כמובן. אני עוד לא בשלישית כי VOD עצלניים להעלות אותה.) ובאופן כללי- פרק פתיחה מטורף. כן כן כן. כן יירבו פרקים כאלה. ויופי שמיקי גבע לפחות נשאר. למרות שלא הצלחתי להבין אם הוא בשמות השחקנים של הסידרה. מניח שכן. לסיכום- הרבה ליבי. עוזהבי. ויאללה ג'יני תחזרי כבר. אה ואנה- תמותי.

בכותביות בסוף היה כתוב שמיקי גבע אורח בסדרה

כנראה שלא יהיו יותר דוד ופני,אבל היה כתוב שאביב אלוש יהיה קבוע. כנ"ל לגביי הדמויות של הלנה,מקס,עלמה וכנראה שגם אסתר עיני.

Don Nirtin

New member
אז כנראה שהדמויות האלה סיימו את הקריירה?../images/Emo87.gif

זה לגמרי מוזר שיבחרו להתעלם מאסתר עיני. הלנה ומקס. אחרי שעונה שלמה הם התעללו בדמויות ככה פשוט להפוך אותם לססטוס של אורחים?

Superboi

New member
חבל, דוד ופני היו מהדמויות שיותר אהבתי../images/Emo59.gif

הלנה ומקס כרגע מתים, ואם "ישכחו" את אסתר זה יהיה מצוין, כי יש עלילות שצריך להשאיר פתוחות בסדרות כאלו.

למעלה