ואו איזה מתח! פרק מדהים שמעלה המון סימני שאלה
פרק מדהים וקצבי... איך הכל פתאום שונה... שסילביה קראה לטומי אמרתי לאחותי "זה בטח מישהו אחר..." אבל שהראו את הכלב אני כזה "שאמרתי מישהו אחר לא התכוונתי לכלב" איך אני ואחותי נקרענו
"טומי פה, את יכולה לקחת אותו לטיול רק תיקחי שקית בשביל הקקי" וכל הרעיון של השבבים אומנם גאוני אבל גם די אכזרי
מה זאת ההיסטרויה ההזויה הזאת?! ומה עשו מעלמה
"שהיא תפתח ספר אני אצבע לבלונד"
למרות כול השינוייים דוד נשאר חשדן שלא מקשיב לאשתו ופני נשארה טובה ורחמנית... והתגובה שלהם- אותה תגובה. חוץ משל עלמה מה נהיה ממנה!
אני מקווה שזה ישתנה
ומסכנה זואי.. מה פתאום חתונה....?! קרמיט? לא נכון! אין מצב! והסוף איזה מתח! אני רק מקווה שלא יקרה להם כלום... (טוב על מי אני עובדת גם אם יקרה זה די צפוי שהם יחלצו מזה
אם זה עכשיו ואם זה בהמשך\סוף העונה). ומה טומי עושה בתוך הספר? יש מצב שזה סוג של תחליף לספר האדום? ולמה דווקא "שטן"? ומי זאת מי שצילצלה? זאת דמות חדשה? כי זה נראה כאילו ליבי מכירה אותה... והיא לא אמרה לה לא לספר לאף אחד? או שזה לא כולל את ה"חבורה"? והבית מחסה לא צולם בסט הקודם נכון? זה סט חדש לא? או שזאת רק אני? ועוד לא הראו את המערב הפרוע.... אני מקווה שיראו אותו בקרוב כי טומי וג'יני ממש חסרים... ו"הימים שלך ספורים" (או משהו כזה) מהטלפון מסביר קצת את ההיעדרות העתידית של אביגיל\ליבי לא? החלה הספירה לאחור עד הפרק של מחר!