היום מירי מופיעה בבית קשת

BRANGELINA

New member
קצת לא ברור מה היא מנסה לעשות שם..../images/Emo6.gif

תמונות יפות

מה שהיא עושה שם...

הייתה ילדה ממש קטנה ("פעם ראשונה שיש לי מוצץ" לדיברי מירי) שהיא העלתה אותה בשיר לשירה ואחרי ההופעה הביאו אותה אל מירי והיא ממש השתגעה עליה אז פה היא מסתכלת עליה כשהיא בתוך העלגה הייתי שמה תמונות הבעיה שאני עד מחר בלילה לא בבית אז סורי.... בכללי על ההופעה... הייתה הופעה מדהימה כרגיל ביצועים מהממים היא התבלבלה במילים של "לשם" והיא לא שרה את שירה
ישבו מולה שולחן של אנשים שאכלו פיצה אז היא מדברת על הפיצה עם כל התוספות ואמרה "שבאופן רישמי היא מבייצת עכשיו" חחחחח וזהו... פגשתי אותה אחרי ההופעה בפעם הראשונה, היה ממש קסום!!!!

veredmp

New member
שמחה שנהנית, בהופעה ואחריה ../images/Emo9.gif

את יכולה לשים תמונות גם באיחור, אנחנו אף פעם לא מתנגדים לעוד תמונות
אני גם יכולה לפתוח אלבום, אם לא בא לך להעלות אחת-אחת. אני לא זוכרת שראיתי את השם שלך בעבר. את מוזמנת, כמובן, להשאר פה איתנו בפורום

תודה לכם...

לא ראית את שמי כי אני לא כותבת אבל אני עוקבת אחרי הפורום הזה כל הזמן
ואני אשמח לפתוח או שאת תפתחי לי אלבום כי יש מלאאאאא תמונות ממש ממש יפות!!! ואני אשמח לשתף לכם אותן...

אז ככה..

תודה על פתיחת האלבום... אני יעלה מחר כשאני יהיה בבית את התמונות. קוראים לי שירה אני בת 24 וחצי ואני סטודנטית לקרימינולוגיה שנה שנייה ואני מקווה שבאמת יצא לי לכתוב פה יותר כי אתם באמת פורום מדהים

BRANGELINA

New member
חחח חמודה

אז כשהבאתי את אחי להופעה היא נדלקה גם עליו(בן 9) התחילה לחבק ולנשק אותו בלי הפסקה..חחח

I מ י ר ב I

New member
אביב,במיוחד בשבילך!

פוסטר של אורי. עכשיו לקיר הלבן ליד המיטה יהיה במה להתהדר... כפרעליך!!

היתה הופעה אדירה../images/Emo24.gif

אני לא נוהגת לרשום פה בד"כ, אבל אחרי ההופעה הזאת זה מתבקש אחד מבעלי המקום (אני חושבת שהוא אחד מבעלי המקום, הוא תמיד שם..חחח) אמר שהוא שם כבר שנתיים וחצי וזאת ההופעה הכי טובה שהוא ראה שם ואין כמעט זמר בארץ שלא הופיע שם. היתה הופעה מיוחדת ומצחיקה ביותר מירי אמרה לבחור בשורה הראשונה "מזה בא לי על הפיצה שלך"...חחח והיתה כל הזמן בדיונים עם הקהל.. אני לא רוצה לחשוף סיפורים חדשים למקרה שהם יהפכו לקבועים בהופעות, כי היו כמה הברקות חדשות ומקסימות היתה באמת הופעה מרגשת ומיוחדת במינה *ולשירה.. זאת את עם מצלמת הפוג'י שישבת על המדרגה.. ואמרתי לך שאסור לצלם בוידאו?
אם זאת אז סורי, פשוט אסור לצלם בהופעות

למעלה