כן זאת אני... אבל בקטנה זה לא כזה משנה...
ט טל ליהיא New member 10/12/08 #50 את יודעת מה הדגם? כי בדיוק אני מחפשת מצלמה של פוג'י... אבל יש להם כמה עם 10 מגה פיקסל
ט טל ליהיא New member 10/12/08 #52 וואלה? היא מוציאה תמונות ממש טובות והיא דווקא ממש לא יקרה חשבתי ללכת על הS8000, אבל זאת נראה לי מספיקה תודה
וואלה? היא מוציאה תמונות ממש טובות והיא דווקא ממש לא יקרה חשבתי ללכת על הS8000, אבל זאת נראה לי מספיקה תודה
I impossible Prince New member 8/12/08 #41 היתה הופעה נהדרת! העיבוד הנוכחי של אם זאת האהבה שלך פשוט להזריק לוורידים! מדהים!! על הגשר הישן..אח איזה ביצוע מצמרר. ממש נהנתי, צלמתי כמה תמונות שאעלה בהמשך!
היתה הופעה נהדרת! העיבוד הנוכחי של אם זאת האהבה שלך פשוט להזריק לוורידים! מדהים!! על הגשר הישן..אח איזה ביצוע מצמרר. ממש נהנתי, צלמתי כמה תמונות שאעלה בהמשך!
I impossible Prince New member 8/12/08 #42 כמה תמונות שצלימתי../images/Emo23.gif מירי רק חבל שילדה שהתבגרה היה חסר בליין אפ אבל בסהכ מאד מאד נהנתי!!
כמה תמונות שצלימתי../images/Emo23.gif מירי רק חבל שילדה שהתבגרה היה חסר בליין אפ אבל בסהכ מאד מאד נהנתי!!
I impossible Prince New member 8/12/08 #43 שצילמתי* עוד אחת שמאד אהבתי../images/Emo98.gif שלום לאמונות