הייייייייייייייי XDDD

../images/Emo34.gif הייייייייייייייי XDDD

העעעעעייי XD אני חדשה ישנה כאילו הייתי פה כמה פעמים ואז לא הגבתי זה כזה אוקוורד ._________. אממ אבל אני מעדיפה להיות חדשה זה סטייל OO אמממ . מור, 13 וחצי, 6 ימים אחרי מיילי סיירוס, יום לפני דאגלס *-* שלום לצור, שני, סטפני עם האח המדהים שכבר ירד לי ממנו [כן בטח] |ריר| :) , יובל ולכל מי שאני מכירה :D ולכל מי שאני לא מכירה !!!!!!!!!!!!!!!! :DD טוב חפרתי סיי יא D ;

../images/Emo73.gifהיילו מור ../images/Emo6.gif

סתיו,14,גינות שומרון (יישוב ליד כפר סבא),דאגללסס הסקסיי!
מסן אם בא לך
: [email protected] השתלבות נעימה וכיפית!
תהני לך פה!^#%@#!%@%^ ~אקראית~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאיזה תפוזבל! זאת לא ההודעה ששלחתי ><

~מחדש~ רייבן\אלמוג 17 וחצי הוד השרון טום
ואני חושבת ששאני זוכרת אותך
למקרה שלא.. מסן
[email protected]

../images/Emo34.gif חח כן גמני זוכרת אותך D:

אני גם ראיתי אותך פעם אחת OO שהמפגש של ישרא ושל תפוז נפגש וזה אז הייתי כזה מאחורה XD לאמשנה, הוספתי XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifתמותי XD אין כניסה לאווזות נודדות XD

ולפאקצות !!!! אהמאהמאהממ XDD "וואי איזה מגניב זה עם דאגי יתלה את החזיה שלי על המיקרופון O__O הוא נוגע במשהו שהציצים שלי נגעו בו *____*" XDDDDDDDDD הו וול, אין לי ממש מה לכתוב לך כי את מכירה אותי כבר עודמעט שנתיים ואנחנו מדברות ברגעים אלה במסן ואני גם אמרתי לך להצטרף OO ועזבי את אחשלי . יש לו סיוטים וטראומות מפאקצות שצורחות לו בפלאפון כמוך . וחוץ מזה הוא לא לגילך ~מתחנגל1~ ויש לו חברה . והם עושים זיגי זיגי בלילה D: ואני לא מבינה למה אני כותבת את זה בפורום O.O קיצר, אני מאחלת לך השתלבות קשה,בלתי נסבלת,איטית וכואבת XDD והכל מאהבה 333> XDDD ואת לא ראויה לזה שאני אחפש שעות תמונה של דאגי בשבילך ואז אכתוב ~אקראית~ וואי חפרתי XD אבל זה רק בגלל שאנחנו חולקות את תואר "מלכת החפירות" של קומונת נייק\מאסט\סטיישן XDD

../images/Emo34.gif חה סטפני, חה ../images/Emo69.gif

על בטוח ידעת שזו תהיה הכותרת, נכון ? XDDDDDDD אני ואלברט נועדנו להיות ביחדדדדד מה את לא מבינה ? ._________. חחחחחחחח בואנה את לא משתווה אליי בנוגע למלכת החפירות היית מתה לחפור כמוווני מתחנגל1 ואל תדאגי בהופעה שאולי תהיה בעתיד המאד רחוק XD נזרוק לדאגי חזיות ונכתוב לו Dougie, we love your (b) ass !!! ועוד דברים קינקים

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif "שפם סטפני. שפם" XDDDDD

חחחח וואי ניראלי סתיו מתחילה לפחד מאיתנו בוועידה XDDDDD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifטוב שמעי השוקו משפיע עלי עכשיו .___.

וחוץ מזה את יודעת כבר שבשעות כאלה יש לי יציאות !!! XDD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

גמלי קוראים מור..
16 דאגי
השתלבות מהירה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif מוווורייייייש [ =

ברוכה השבה ( : טוב שחזררת ^^ תההההני ללך פפה ( :

../images/Emo146.gifברוכה השבה :]