אהמ . דאגי שלי . זין .
M McLife135 New member 30/7/09 #44 ../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif מאיוצ'קו ../images/Emo3.gif
מ מאי יהודאי New member 30/7/09 #48 ../images/Emo146.gifלילכוצ'קו ../images/Emo3.gif אהובת ליבי ../images/Emo23.gif
S Shaniix3 New member 30/7/09 #19 ../images/Emo191.gif ג'ינג'ית?XD מה את עושה פה?XDD וול.ממזמן לא דיברנו OOOO: *יה שור.היום דיברנו.ואתמול.ושלשום.והרבה ימים לפני!!!* מממ.כפרעלייך.כדי לעצבן את סטפי.XD וול.בהצלחה בהשתלבות וכל החרא הזה ^-^
../images/Emo191.gif ג'ינג'ית?XD מה את עושה פה?XDD וול.ממזמן לא דיברנו OOOO: *יה שור.היום דיברנו.ואתמול.ושלשום.והרבה ימים לפני!!!* מממ.כפרעלייך.כדי לעצבן את סטפי.XD וול.בהצלחה בהשתלבות וכל החרא הזה ^-^
X Xx Mor Poynter xX New member 30/7/09 #21 ../images/Emo34.gif שטנית למחצה, אני מבקשת!! חחחחחחח XD טיפשה
X xXxAmitushxXx New member 30/7/09 #23 ../images/Emo214.gifברוכיתת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif עמית, 16.8 חעחעח, ראש העין XD, פייבס- דאגי&דני מסן אם באלך [email protected] נראה איזו תמונה שקסית יש פע של דאגי חעחע אהה כןן והשתלבות מהירה ונעימההה
../images/Emo214.gifברוכיתת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif עמית, 16.8 חעחעח, ראש העין XD, פייבס- דאגי&דני מסן אם באלך [email protected] נראה איזו תמונה שקסית יש פע של דאגי חעחע אהה כןן והשתלבות מהירה ונעימההה
ר ריהותם New member 30/7/09 #24 ../images/Emo97.gifברוכה השבה! רותם,16 ויומיים מודיעיןאין פייבס השתלבות מחודשת מהירה!
R RockinKeren New member 30/7/09 #27 ../images/Emo226.gifמוורר, וולקאם באק ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אני זוכרת אותךך אבל כמובן שאת לא זוכרת אותי קרן, 13 וחצי, נחשונים, דאגי השתלבות מהירה ונעימה
../images/Emo226.gifמוורר, וולקאם באק ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אני זוכרת אותךך אבל כמובן שאת לא זוכרת אותי קרן, 13 וחצי, נחשונים, דאגי השתלבות מהירה ונעימה
S Shaniix3 New member 30/7/09 #30 ../images/Emo191.gif כן,כי מי ישכח אותך! טום ענה לך בטוויטר,את בלתי ניתנת לשחכה! אי הייט יו.
R RockinKeren New member 30/7/09 #31 ../images/Emo226.gifטום ענה לעוד כמה בנות בטוויטר ../images/Emo11.gif דני לעומת זאת ענה רק לי *סנוב*
X Xx Mor Poynter xX New member 30/7/09 #38 ../images/Emo34.gif מה ?!?!?!?!!??!?! אומגדדד זבללל @$%$#&&$@ טום ודני ענו לך בטוויטר ?!!!!!!! גאאאדדדדדדדדדדדדדדדד .______________. כיפלך OO אני כזו מגזימה XDD חח סה"כ טוויטר !!!!!!!!! אבל עדיין OOOOOOOOOOOOO רגע מה הן ענו? XD
../images/Emo34.gif מה ?!?!?!?!!??!?! אומגדדד זבללל @$%$#&&$@ טום ודני ענו לך בטוויטר ?!!!!!!! גאאאדדדדדדדדדדדדדדדד .______________. כיפלך OO אני כזו מגזימה XDD חח סה"כ טוויטר !!!!!!!!! אבל עדיין OOOOOOOOOOOOO רגע מה הן ענו? XD
M McLife135 New member 30/7/09 #47 ../images/Emo55.gifהיי גמלי טומי ענה בטוויטר!! ../images/Emo6.gif ואני אחותו החורגת חיחיחי אמא שלו דבי אימצה אותי *סנוב* טוב נו וגם את קרן חחחחח וגם את סתיו ואת מאי ואת ספיר ואת נועלה (לא מהפורום) אני נועלה וקרן היינו הראשונות! כל השאר סתם נדחפו נכון קרן??
../images/Emo55.gifהיי גמלי טומי ענה בטוויטר!! ../images/Emo6.gif ואני אחותו החורגת חיחיחי אמא שלו דבי אימצה אותי *סנוב* טוב נו וגם את קרן חחחחח וגם את סתיו ואת מאי ואת ספיר ואת נועלה (לא מהפורום) אני נועלה וקרן היינו הראשונות! כל השאר סתם נדחפו נכון קרן??
S stavik love mcfly New member 31/7/09 #61 ../images/Emo73.gifאופפ אבל טום לא מודע אלינו! כל פעם שאנחנו שואלות אותו אם אמא שלו סיפרה לו עלינו כאילו שאנחנו אחיות חורגות שלו הוא לא עונה!!
../images/Emo73.gifאופפ אבל טום לא מודע אלינו! כל פעם שאנחנו שואלות אותו אם אמא שלו סיפרה לו עלינו כאילו שאנחנו אחיות חורגות שלו הוא לא עונה!!