נכון סתם נדחפות
R RockinKeren New member 31/7/09 #66 ../images/Emo226.gifטוויטר זה דבר מאוד חשוב ../images/Emo11.gif אל תפגעי בו .XD
X xXxAmitushxXx New member 31/7/09 #72 ../images/Emo214.gifדני ענה לך?!?!??!?!?!? ביצ' ../images/Emo98.gif סתם אני אוהבת אותךךך את יודעת זאת XDDD מה הוא כתב לך?!?!?! ביצ' חעחעחעחעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo214.gifדני ענה לך?!?!??!?!?!? ביצ' ../images/Emo98.gif סתם אני אוהבת אותךךך את יודעת זאת XDDD מה הוא כתב לך?!?!?! ביצ' חעחעחעחעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
R RockinKeren New member 31/7/09 #75 ../images/Emo226.gifXDDD הוא אמר לי שהציור שחברה שלי ציירה היה AWSOME!! מוחעחע
X Xx Mor Poynter xX New member 30/7/09 #37 ../images/Emo34.gif שאני אשכח אותך ?!!!! מפתאום OOOOOOOO אפילו פגשתי אותך , כאילו , מתי שהיה לכם מפגש וגם לישרא היה מפגש אז ראיתי אותך XDD תודה 3>
../images/Emo34.gif שאני אשכח אותך ?!!!! מפתאום OOOOOOOO אפילו פגשתי אותך , כאילו , מתי שהיה לכם מפגש וגם לישרא היה מפגש אז ראיתי אותך XDD תודה 3>
R RockinKeren New member 31/7/09 #65 ../images/Emo226.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif עכשיו כשאני יודעת שלא שחכת אותי י'מהממת
S SimpleSecondsToMc New member 30/7/09 #28 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הייייי מוווווור D: אני ספיר, ואני זוכרת אותך, היית גם בקומונה ז"ל !@$%$ הייתי בכינוי dougie is my love >.<" טוב שחזרת אז אני ספיר, 14 וחצי, בת ים :] דאגי ודני הסקסים תהננייייי D: ~אקראית של דני ודאגי ואני שוב מתפללת שלא יצא משהו מאירוע הגייז~
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הייייי מוווווור D: אני ספיר, ואני זוכרת אותך, היית גם בקומונה ז"ל !@$%$ הייתי בכינוי dougie is my love >.<" טוב שחזרת אז אני ספיר, 14 וחצי, בת ים :] דאגי ודני הסקסים תהננייייי D: ~אקראית של דני ודאגי ואני שוב מתפללת שלא יצא משהו מאירוע הגייז~
X Xx Mor Poynter xX New member 30/7/09 #39 ../images/Emo34.gif חחח כן יאאאו אני זוכרת אותך *-* אני הקמתי את הקומונה הזו !!!!!!!! . אבל אז פרשתי מניהול הוווו סקקקקקקקקקסי . תוודה [:
../images/Emo34.gif חחח כן יאאאו אני זוכרת אותך *-* אני הקמתי את הקומונה הזו !!!!!!!! . אבל אז פרשתי מניהול הוווו סקקקקקקקקקסי . תוודה [:
R RockinKeren New member 31/7/09 #68 ../images/Emo226.gifXDDDDDD "~אקראית של דני ודאגי ואני שוב מתפללת שלא יצא משהו מאירוע הגייז~" חחחחחחחחחחחחח.XD
../images/Emo226.gifXDDDDDD "~אקראית של דני ודאגי ואני שוב מתפללת שלא יצא משהו מאירוע הגייז~" חחחחחחחחחחחחח.XD
ג גרבע New member 30/7/09 #29 ../images/Emo105.gifאני רעבה. יאי אני ראשונהXD ממ.ברוכה השבה וכאזה [?] השתלבות מהנהD: ודרך אגב,לאח של סטפי יש חברה שהוא מתמזמז איתה הרבה.פרשיXD
../images/Emo105.gifאני רעבה. יאי אני ראשונהXD ממ.ברוכה השבה וכאזה [?] השתלבות מהנהD: ודרך אגב,לאח של סטפי יש חברה שהוא מתמזמז איתה הרבה.פרשיXD
X XxSteFiixX New member 30/7/09 #43 ../images/Emo80.gifצווווווווווווור סתמיייי XDDDD ואת כ"כ לא ראשונה Oo ניראלי הרעב משפיע עלייך.
ג גרבע New member 30/7/09 #46 ../images/Emo105.gifלאא אהבלהXD התכוונתי שאותי היא רשמה ראשונה. "שלום לצור, שני, סטפני עם האח ..." מענין איך אח שלך נראהXD
../images/Emo105.gifלאא אהבלהXD התכוונתי שאותי היא רשמה ראשונה. "שלום לצור, שני, סטפני עם האח ..." מענין איך אח שלך נראהXD
X XxSteFiixX New member 31/7/09 #58 ../images/Emo80.gifשתקי אחשלי קוף >< צור אם רת רוצה יש לי תיקיית תמונות פפארצי ענקית שלו XDD
K Kitten Girl 22 New member 30/7/09 #32 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ליאור, בת 16 וחצי, דני השתלבות מהירה ונעימה!
M McLife135 New member 30/7/09 #42 ../images/Emo55.gifשאאלום ../images/Emo70.gif D: לילך 14 דני מסן אם באלך להוסיף [email protected] השתלבות מהירה וכיפית D:
../images/Emo55.gifשאאלום ../images/Emo70.gif D: לילך 14 דני מסן אם באלך להוסיף [email protected] השתלבות מהירה וכיפית D: