A great McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo106.gif A great McWeekend../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטייה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
קישור למדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifטוליק, הי טוליק, תן לי עינב

אך טוליק שותק, כמעט נעלב העינב הוא של טוליק כל האשכול רק לו, לו לטוליק, מותר לאכול.
שיר השבוע של מקפליי
McFly – Lies McFly - The Last Song McFly – Corrupted McFly - Point Of View
שיר השבוע לא של מקפליי
חרישה על כל השירים של ליבי XD Bryan Adams – Heaven שירים של עברי לידר ששיר שלחה לי. Blur - Woo Hoo Grease - Hopelessly Devoted To You Mattafix - Big City Life שיר נוסטלגי
Phantom Planet – California PoP - Pop! Goes My Heart Wham - Last Christmas The Beatels - Lemon Tree The Beatles - Day Tripper The Beatles - Let It Be
להקת/אלבום השבוע
האלבום של ליבי
קליפ השבוע
Lies, דפנטלי. XDDDDDDDDDDDDDDDDD
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות - כוכב נולד, האו.סי. סרטים – באטמן מתחיל, אמריקן פסיכו [סרט פסיכי, לא ממליצה
], Georgia Rule, Equilibrium, היוקרה [על הסרט הזה אני ממליצה <:].
משהו שעיצבן
עוד מעט בצפר \: שישראל זכה
משהו ששימח
שליבי היה בגמר <:
משהו שעיצב
עוד מעט בצפר >:
ציטוט השבוע
אח שלי: "אני מקווה שאנחנו בבית בשישי שבת הזה..". אני: "למה?". הוא: "אנחנו נוסעים לקנות בגדים". אני: "איזה בגדים?". הוא: "לבצפר". אני: "איזה בצפר?". הוא: "שאנחנו הולכים ללכת אליו...?". אני: "אנחנו הולכים ללכת לבצפר?!?!". הוא: "מפגרת". כרמל: "אתה יודע מה זה שכוי?". ליבי: "לא". כרמל: "זו מילה נרדפת לתרנגול". ~אחרי כמה שניות~ ליבי: "בעברית...?". XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ליבי: "יש לנו אימרה בשיר הזה" כרמל: "אמירה לא אימרה...יש לנו אמירה!" ליבי: "שכיו" ~מצחקק~ כרמל: "שכוי! צק, ליבי!" ~ליבי צוחק~ כרמל: "מה קורה פה? תרגע" ~ליבי מתפקע מצחוק~ ליבי: "הוא פינק אותי...הוא הלך וקנה לנו ארוחת בוקר, נכון?". ישראל: "קניתי לו סנדוויץ' חביתה". ליבי: "הבאת לי -חצי- סנדוויץ' חביתה". ישראל: ~מתחילים לריב~ "לא...את החצי השני אתה לא רצית לאכול". ליבי: "אתה לא שאלת אותי אם אני רוצה ת'חצי השני! אתה נתת אותו לעדי!". ישראל: "אתה אמרת שאתה לא רוצה!". ליבי: "ואני הבן זוג שלך!" [XDDDDDDDDDDDD] ישראל: "אני שאלתי אותך". ליבי: "אתה לא שאלת אותי, יא שקרן! פו~'יורק'". ~ישראל צוחק~ ישראל "יש לי חביתה והיא תנצח" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ליבי: "אתה יודע, אנחנו כולנו הולכים ברחוב, ועבודה ומשפחה וטהטהטהטהטה...אתה רק מחפש מישהו שיזיז אותך פה. טאק, בקטנה. וופ, קצת ימינה. וופ, קצת שמאלה. וופ, קצת למעלה. וזה מה שזה עשה לי. אז אמרתי, מה אני אתווכח עם ה'וופ'? לא מתווכח עם ה'וופ'". XDDDDDDDD שלמה ארצי: "ליבי, על הכיפאק" ~מנשק את ליבי~ ~אחרי כמה שניות~ ליבי כמו מעריצה מתלהבת: "קיבלתי נשיקה משלמה!". XDDDDD מראיינת: "אתה עוסק בספורט?" ליבי: "לא, אסור לי...יש לי אלרגיה".
~ליבי וישראל שיחקו אבן נייר ומספריים~ ליבי: "ניצחתי!" ישראל: "נתתי לו לנצח.." ליבי: "איזה חבר טוב אתה" ~מחבק אותו~ ~אחרי ההופעה הראשונה~ ליבי: "היה מדהים" מראיינת: "אתה דומע או שנדמה לי?" ליבי: "לא...קצת...כאילו כן..." XDDDDD ~ליבי היה חולה ושבוע לאחר מכן: מראיינת: "את מי הדבקת?" ליבי: "את כולם." מראיינת: "אתה מבסוט מזה?" ליבי: "ברור"~מחייך כמו מפגר~"שיסבלו גם קצת חעחע" XDD ואז הוא אילתר שיר~ "אני הבראתי והם חולים! וזה מה שחשוב! כן, אני! אני כבר לא עצוב! כי אני הבראתי והם חולים! וזה מה שחשוב" XDDD ליבי: "כשאני שומע מוסיקה יוונית אני ישר חושב...על ישראל ערום. סתם" XDDDDDDDD ישראל: "כשאתה עושה ספונג'ה יום שישי בבוקר, איזה קומה אתה שוטף ראשון?" ליבי במבטא רוסי: "שוטפת מרפסת. עולה קומה שני, שוטפת קומה שני. יורדת מרתפה, עושה מרתפה. חוזרת קומה ראשון, מסיימת" ליבי לאביב: "זה שהארכת שיער, זה מסמל משהו אחר שהתארך בגוף שלך?". XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
תמונת השבוע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעאעא ישראל333333>

אני מאוהבת בו קשות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifXDDDDDDD איזה לוק בוי-באנד שיואו!

ZivMusic

New member
the dirrty look XD

דאגי מזכיר לי פה את טרנסילבניה
~וגם קצת עוזרת בית
~ חחח כפרעליבי והציטוטים שלך ^^

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחח עכשיו שמתי לב שהארי בכלל מסתכל לנקודה אחרת XDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאיזה כוסית דאגיXDD../images/Emo6.gif

דנידנידנידני
איזה פרץ סקס

../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif לגמריי !! אבל הוא עדיין כ"כ מושל

םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לא אהבתי ת'שיער של טום...חחחח...כמו תרנגולת או כמו שכרמל אומרת "שכוי" XDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח יואו אמריקן פסיכו זה באמת אחד

הסרטים הקריפיים וחסרי הבנה שיש ><" התמונה
XDDDDDDDD מאיפה כל הציטוטים? ס'חמוד! אני מתה |פאקצ| PoP - Pop! Goes My Heart
ראית את הסרט? יואו די זה כזה קורע ועם זאת איכשהו השיר פופ הכי חמוד ששמעתי בתקופה האחרונה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifנכון ><'

אבל כריסטיאן בייל *-*
בעיקר החדשות כוכב נולד, וכמה מהתוכנית XD יאפ
נכון, שיר ממש חמוד D:

למעלה