A great McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יואו היו לי משקפי שמש כמו שלך עד

שהם נשברו לי השבוע >: עצובעצוב עכשיו נשארו לי רק הוויאפררס

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifSofa, Hyundai, Administration../images/Emo181.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Sofa Hyundai Administration
Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
All The Small Things - Blink 182 Goodbye Mr. A - The Hoosiers Holiday - Green Day מכורה
Good Riddance (Time of Your Life) - Green Day Loser With No Life - James Bourne Star Mile - Joshua Radin שיר כ"כ יפה
Ticket Outta Loserville - Son Of Dork We're Not Alone - Son Of Dork Wonderwall - Cat Power בדיוק כמו פעם - ישראל בר און סיוון - לי בירן
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק, סוד, גרין דיי, לי בירן
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
לייז
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סקינס סקינס סקינס
התמכרתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שמחר בצפר ועדיין אינלי תיק!!@^&$&
משהו ששימח:
חידשתי את הפס ^^
משהו שהעציב:
מחר בצפר!!
נשארו לי עוד 27 תרגילים מזד@$#$ במתמטיקה
מחר בצפר
מחר תיכון
מחר עירוני ד
מחר תחת
ציטוטיה:
~הטלפון של רונה מצלצל~ רונה: אולי זאת אמא שלי... מקווה שלא.. אני: אין לך צלצול מזהה? רונה: ~מסתכלת על הפלאפון שלה, ועונה לי לשאלה הקודמת~ לא לבית ~ועונה לשיחה~ אני: ~חשבתי שהיא התכוונה שמי שהתקשרה אליה היתה לולה מהבית שלה..~ לולה בית? מי זאת לולה? אפרת: לא-לבית, כאילו אין לה צלצול מזהה לבית.. אני: לאיזה בית?! של לולה?? חחחחחחח יצאתי מטומטמת ><" יובל אומר/ת (22:12): כדאי לי לעשות חור שני באוזן ימין? =\ ליגלוש (ששש לא להפריע) אומר/ת (22:13): מממ את לא חושבת שתיהי מרובת חורים? יובל אומר/ת (22:13): אני מסננת:D ליגלוש אומר/ת (16:38): סליחה על הסינון.. ליגלוש אומר/ת (16:38): קראתי את המכתב שלי שוב |מסמיק| ליגלוש אומר/ת (16:38): אני ממש מאוהבת בו... ליגלוש אומר/ת (16:38): אם הם לא קראו אותו אפילו, הם טיפשים. נטע-פוטש אומר/ת (16:38): את ממש מתלוננת עליהם שם! נטע-פוטש אומר/ת (16:38): כל הכבוד! ליגלוש אומר/ת (16:38): כי רק ככה הם יבינו! ליגלוש אומר/ת (16:38): מה חשבת שאני אכתוב להם?? נטע-פוטש אומר/ת (16:38): יאפ :) צריך לדבר איתם בקשיחות!!! ליגלוש אומר/ת (16:39): Mcfly you are sooooooooooooooooooo hot!!! ליגלוש אומר/ת (16:39): חחחחחח אם כבר מכתב, אז מכתב! נטע-פוטש אומר/ת (16:39): [NOT] ליגלוש אומר/ת (16:39): חחחחחחחחחחחחחחחחח ליגלוש אומר/ת (16:39): EVIL נטע-פוטש אומר/ת (16:39): D:: הייתי חייבת להוסיף. ליגלוש אומר/ת (16:39): רעה... נטע-פוטש אומר/ת (16:39): חחחח ליגלוש אומר/ת (16:40): הלוואי שיהיה בשיעור אנגלית משימה לכתוב איזה מכתב... אני אביא את זה D:: נטע-פוטש אומר/ת (16:40): חחחח ליגלוש אומר/ת (16:40): חח אם יכולתי, הייתי מתחתנת עם המכתב הזה, ומביאה איתו מכתבונים קטנים...[= נטע-פוטש אומר/ת (16:40): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כרטיסי ברכה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Eddie's Song - Son Of Dork
התמונה הכי חמה:
כל הזכויות שמורות לנטע

leeori1234

New member
יפה יפה

טוב שמקפלי שם זה הכי חשוב!! eddies song זה באמת מדבק...(אני יודעת...הייתי דבוקה אליו אוליי חודש..=]]]) נתראה מחר...בבית ספר!!!!!1 =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifליאורי../images/Emo23.gif

חחח ><" כל השירים של SOD מדבקים
וכן, לצערי, נתראה בבצפר

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמיי מקווקינד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
-סטאר גירל -נוט אלון -אובייסלי D: -לייס [:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
-מיי כימקל רומאנס -כל השירים D: -היהודים-ניו יורק סיטי הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: -מקפליי 3> -היהודים
-סינרגיה
-התקווה 6
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
-מכושפת D: -הישרדות [אמריקאי] -בראץ הסרט DDDDDDD: -בובספוג הסרטט
-איי קרלי D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-שפיספסתי את ההופעה של תקווה 6 ]:
משהו ששימח:
-שהייתי בהופעה של היהודים וסינרגיה -חזרתי לפורום המדהים הזה [3>]
משהו שהעציב:
-הסיפור עם הילדה רוז ]: -נאבד לי הפלא ]:
ציטוטייה:
"זה לא פועל , זה לא עושה צ'וצ'ו " XDDDD "חוחוחוייייייי"י XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המאוורר D:
המלצת השבוע:
ירושליים זאת אחלה עיר D:
התמונה הכי חמה:

McGirl For Life

New member
מקוייקנד מאוחר....../images/Emo69.gif

העצלנות הורגת...........
מצעד הלהיטים של מקפליי:
falling in love ועוד כמה בקטנה.. לא שמעתי הרבה מק השבוע...
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע:
כל האלבום החדש של האחים ג'ונאס האלבום של ליבי באנגלית כל שירים כוכב נולד למיניהם של ישראל וליבי במשך העונה+ השירים של ישראל hero heroine - boys like girls thats what you get - paramore the man who can't be moved-the sirct mersy-duffy ועוד....
הלהקה/אומן/ית/המגניב/ה של השבוע:
האחים ג'ונאס,מקפליי,ליבי,שראל בר און
אלבום שחרשתן עליו:
החדש של האחים ג'ונאס
קליפ שעשה לכן את זה:
--
תוכנית טלויזיה/סרט השבוע:
האו.סי מגרש ביתי היפה והחנון כוכב נולד כמעט מלאכים יורדים בגדול5 החיים היפים של שאק וקודי קזינו רויאל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ששוב האיש שגוזר את השיחים העיר אותי פעמיים בבוקר
משהו ששימח אתכם השבוע:
שסבתא שלי הביאה לי מלא צ'יפסים מחו"ל שאני לא צריכה שום דבר מיוחד כי אין לי פלתפוס רציני שישראל ניצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקניתי תיק ממש יפה לבצפר
משהו שהעציב אתכם השבוע:
שליבי הפסיד................. שחוזרים לבצפר
ציטוטיידה:
אני נוסעת במונית הצהובה... מישהי:"נהג כמה זה פעמיים ללב המפרץ?" הנהג: "נמ.... 12 + 12 זה... 14" XDDDDDDDDDDDDDDDDD אח שלי נכנס לחדר ומתיישב על המיטה שלי בלי שום קשר..... אני (לא שמה לב שהוא שם):"מי אוהב אותך יותר ממני..." אח שלי:"כולם" טומבוי אחת מהחוג באה עם תחבושת ביד... אני:"מה קרה לך ביד?" היא:"קפצתי -משהו-(יש איזה שם לקפיצות האלה שעושים בין הגגות של הבתים או משו... לאדעת..)" אני:"מה?" היא:"אוח נשים.." ויאולטה:"למה את גבר!?"
מתנגן בראש/ בפלייליסט:
i'm yours |המצלה|המלצת השבוע:
תסדרו את החדר שלכם לפני שהחופש נגמר.. זה עוזר
התמונה הכי חמה:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואיואיו אני אוהבת אותו../images/Emo99.gif

למעלה