MCLOVLEYWEKKEN ../images/Emo9.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies
snge gthm do ya smile ek כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: all thet ive got-the used when i grow up-the pussycat dolls When I'm Gone-3 doors down from yesterday-3 doors dowm Boyfriend-Alphabeat Basshunter - All I ever wanted SpongeBob SquarePants Theme She'll Never Be Me-Britney Spears Eyes On Me-Celine Dion Better then me-Hinder Lips of an angle-Hinder Hinder - Get Stoned Thanks For The Memories-fall out boys When Im Gone-Simple plan Your love is al lie-Simple plan Welcome to my life-simple paln Jesse McCartney - Leavin' Seether & Amy Lee from Evanesence - Broken קרן פלס-פז'ו 92 עברי לידר-מתוערר עברי לידר-ניסים עברי לידר-רק תבקש עברי לידר-הכוס הכחולה הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי ^^ עברי לידר ^^ אלבום שחרשתן עליו: radio:ACTIVE [כן כן,עדיןן!] קליפ שעשה לכן את זה: מערכון מצחיק ובכלל כל המערוכים שלהם קורעים אותי
http://www.youtube.com/watch?v=Ey6YcPoOwFo תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הבאזזז,אייקרלי,דרייק וג'וש,ארתור,בובספוג,חשופים,כוכב נולד[ישראאאאללל!!!!],רוקדים עם כוכבים משהו שהכעיס אתכם השבוע: הכעיס?? אה כן,החברות המפגרות והפרחות שלי
משהו ששימח: היה סופרלנד בראשון ^^ אממ גמר כוכב נולד [ישראאאלללל!!!!!]^^ משהו שהעציב: רוז
ציטוטייה: "אני לא שומעת!!! יש פה חלון!!" "אמא! אני עוד שנייה נוגח בך!" "אתה לא יכול!!!! יש פה חלון!!!" XDDD "ואז! הזקנה התפלצה לשניים ויצא ממנה אור חזק של אבמים עליו היא מדובקת חללית,עם סקוצ'. ואז,החללית הסתובבה בצורה אליפסיסטית ונחתה לידי הופ,הופ. ואז עם שלוש קרני לייזרים פלופי,פלופי,פלופי נחת המנהיג שלהם איזה 5,000 מטר גובה,בלי להגזים!" XDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: "עלית איז משיגנע!" XDDD המלצת השבוע: אל תעשו חינה לשיער,תאמינו לי זה לא שווה את זה
התמונה הכי חמה: נחמדה :S לא מתה עליה. מה אתן חושבות?