A great McWeekend

XxLianxX

New member
זאת שיר <: (ואת יודעת את זה כי את פה לידי,

אבל לא נורא.) הציטוטים קורעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם את זה את יודעת כי שיתפתי אותך בחווית צפייתי אבל לונורא. מקוויקי מושלם
ליבי
טוב ביוש3>

Shir Jones

New member
MCLOVLEYWEKKEN ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies
snge gthm do ya smile ek כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: all thet ive got-the used when i grow up-the pussycat dolls When I'm Gone-3 doors down from yesterday-3 doors dowm Boyfriend-Alphabeat Basshunter - All I ever wanted SpongeBob SquarePants Theme She'll Never Be Me-Britney Spears Eyes On Me-Celine Dion Better then me-Hinder Lips of an angle-Hinder Hinder - Get Stoned Thanks For The Memories-fall out boys When Im Gone-Simple plan Your love is al lie-Simple plan Welcome to my life-simple paln Jesse McCartney - Leavin' Seether & Amy Lee from Evanesence - Broken קרן פלס-פז'ו 92 עברי לידר-מתוערר עברי לידר-ניסים עברי לידר-רק תבקש עברי לידר-הכוס הכחולה הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי ^^ עברי לידר ^^ אלבום שחרשתן עליו: radio:ACTIVE [כן כן,עדיןן!] קליפ שעשה לכן את זה: מערכון מצחיק ובכלל כל המערוכים שלהם קורעים אותי http://www.youtube.com/watch?v=Ey6YcPoOwFo תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הבאזזז,אייקרלי,דרייק וג'וש,ארתור,בובספוג,חשופים,כוכב נולד[ישראאאאללל!!!!],רוקדים עם כוכבים משהו שהכעיס אתכם השבוע: הכעיס?? אה כן,החברות המפגרות והפרחות שלי
משהו ששימח: היה סופרלנד בראשון ^^ אממ גמר כוכב נולד [ישראאאלללל!!!!!]^^ משהו שהעציב: רוז
ציטוטייה: "אני לא שומעת!!! יש פה חלון!!" "אמא! אני עוד שנייה נוגח בך!" "אתה לא יכול!!!! יש פה חלון!!!" XDDD "ואז! הזקנה התפלצה לשניים ויצא ממנה אור חזק של אבמים עליו היא מדובקת חללית,עם סקוצ'. ואז,החללית הסתובבה בצורה אליפסיסטית ונחתה לידי הופ,הופ. ואז עם שלוש קרני לייזרים פלופי,פלופי,פלופי נחת המנהיג שלהם איזה 5,000 מטר גובה,בלי להגזים!" XDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: "עלית איז משיגנע!" XDDD המלצת השבוע: אל תעשו חינה לשיער,תאמינו לי זה לא שווה את זה
התמונה הכי חמה: נחמדה :S לא מתה עליה. מה אתן חושבות?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאסי וגורי../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

עברי לידר-ניסים

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD

"אני לא שומעת!!! יש פה חלון!!" "אמא! אני עוד שנייה נוגח בך!" "אתה לא יכול!!!! יש פה חלון!!!" ווווואי הרגת אותיXDDDD

McFly My Life

New member
אני אחלום לנצח ../images/Emo13.gif

אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies Falling In Love Walk In The Sun Point Of You כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: רוב השירים של ליבי (חרישה!!!) pleas be main - jonas brothers blink 182 - what my age again blink 182 - all the small things היה עוד איזה כמה... הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליוש'ים
באסטד ליבי וישראל
אלבום שחרשתן עליו: האלבום באנגלית של ליבי RADIO:Active(כמובן..) קליפ שעשה לכן את זה: Liesssss תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שחק אותה סמארט אני והמזל שלי (מקפליי
) משהו שהכעיס אתכם השבוע: כל הגוף כואב לי אחרי השיעור בלט משהו ששימח: נסעתי לדודים שלי בבאר-שבע אני יודעת איפה ישראל עובד\עבד (כי הוא גר בבארש
) התחלתי ללכת לחוג בלט וג'אז משהו שהעציב: עוד מעט בצפר
מתנגן בראש / בפלייליסט: When you stop talking I stop walking Lies Lies Lies המלצת השבוע: אל תסעו באוטו עד לבאר שבע כשהאוטו מלא (זה ממש לא נוח !!) וווווו...אל תלכו לשיעור בלטזה כואבבבבב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ZivMusic

New member
I'm sinking into the lava"

And I'm tryin' to keep from going under Baby, you turn the temperature hotter "...And I'm burning up, burning up for you baby אומג. הם. כלכך. גאים. שזה. משהו. XD מצעד הלהיטים של מקפליי: we are the young lies walk in the sun השיר שגרם להורים שלי להתלהב ממקפליי XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: jonas brothers - burnin' up smart in a stupid way של אשלי סימפסון ועוד מישהו XD ashlee simpson - undoscoverd boys like girls - hells over head הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי בויז לייק גירלס אלבום שחרשתן עליו: כלמיני >>" קליפ שעשה לכן את זה: של מקפליי מקליטים באוסטרליה XD כפרעלדני
http://www.youtube.com/watch?v=kmm__wAHmbM טום גורם לאיש הזה לקבל בחילה XDDD ועוד אחד^^- http://www.youtube.com/watch?v=XrVh9Xsqt48&NR=1 יש קטע שכולם עומדים ומנדנדים כזה את הראש כמו הכלבים האלה האלה ששמים באוטו XDDDDDDDDD זה כלכך קרע אותי הקטע הזהXDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ^ משהו שהכעיס אתכם השבוע: ש..אמ לאדעת סO משהו ששימח: >< משהו שהעציב: שמחר היום האחרון של החופש.
ציטוטייה: מישהי במבחני קיץ "אני יכולה ללכת שניה ולחזור שניה ? רק דקה!" ילד לזה שלידו: "לא פלא שהיא במחני קיץ אם היא לא יודעת ששניה ועוד שניה זה שתי שניות " XDDDD לאדעת למה . אבל אני מאוד מאוד צחקתי באותו רגע
גם במבחני קיץ - מורה אחת אומרת למורה ששמר עלינו " אם מצביעים אתה קודם רואה מה השאלה, רק אם זה לא כולל לגלות חומר את יכול לענות" המורה: "בסדר" ~היא יוצאת מהכיתה~ המורה ~לוחשלעצמו~ : "מה היא אומרת...." XDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: ... המלצת השבוע: אין ^^ התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo9.gif MY McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The ballad of Paul K Lies Easy way out Baby's Coming Back
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Learning To Fall-Boys Like Girls Me You and My Medication-Boys Like Girls In Too Deep-Sum 41 Too Far Gone-The All-American Rejects Cute Is What We Aim For-Risque Runaway Train-Busted
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
Boys Like Girls,קולדפליי
אלבום שחרשתן עליו:
----------
קליפ שעשה לכן את זה:
http://uk.youtube.com/watch?v=2cbillS3FXk&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-----------
משהו ששימח:
----------
משהו שהעציב:
דין מת 0_0 וממש לא דמיינתי את זה :S
ציטוטייה:
---------
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Fix you-Coldplay
המלצת השבוע:
--------
התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אחרונה

avivoOsh2

New member
ס'חתיך הוא../images/Emo99.gif

למרות שהוא יצא קצת מוזר בתמונה הזאת 0.0 על טבעי

just orr

New member
* בפעם הבאה את יכולה בבקשה לשים ../images/Emo58.gif

לפני שאת כותבת משהו כזה? (מה שכתבת על- על טבעי) אני יודעת שזה כבר שודר ביס, אז טכנית את לא חייבת. אבל יש בנות שרואות בהוט את העונה הראשונה וזה פרט ממש חשוב שיכול להרוס להן לגמרי...

למעלה