A great McWeekend

sweet shir

New member
תגידי אבא שלך טרקטור?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לודעת למה סתם מה שעלה לי לראש בגלל הקיבוץXDDDDDD מי ניסה ללקק לי את הלחי?! צמד לזיות XDDDDD לא היינו מביישות את מלאני ולינדזי (איכס)!

Charley XD

New member
צמד לזיות ? XDDDDDDDDD

אבא לא טרקטור OO" את ידעת את ראית אותו XD כןכן את יודעת בליבך שקיבוץ הרבה יותר שווה .. אז מה עם יש אנשים סטוקרים מפחידים בטרוף ? איכס ><" היום היה את הפרק שהן רבות ! ומלי בוגדת בה לא ? XD

sweet shir

New member
אולי הוא אבא ביום וטרקטור בליל? חיי הקיבוץ

האפלים. סטוקרים ואחוצ'ות בכל פינה!
תאמת הוא לא הפחיד אותי בכלל אבל סבבה. איך את נלחצת ולא כזה הבנתי למהXDD כן, עצמתי עייניםXDDDD

Charley XD

New member
הוא עוד ישמע את זה ולא יכן לך סיני !

XD זה ר אוחצ'ה 1 XD והוא הכי חמוד בעולם ! את לא יכולה להגיד שלא XD כי הוא ממש סטוקר ! מה הוא מסתכל עלינו מהחלון ?! אחר כך הוא הסביר לי שהוא היה בטוח שאורי והחברה שלו באים או משהו כזה .. לא משנה XD לא ראיתי את זה XD ראיתי 21

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDD

כאפוש D: Give Me What I Want - Kids In Glass Houses
איזה תמונה חמודה!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסיתמי את פיך

ישראל רולז
קפראליך333>

just orr

New member
../images/Emo29.gif מקוויקנד אחרון לחופש |:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Bubblewrap Lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Stiff Dylans- Ultraviolet Katy Perry- I Kissed A Girl
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: מקפליי, 30סטמ.
אלבום שחרשתן עליו: 30STM
קליפ שעשה לכן את זה: McFly- Lies המאחורי קלעים של הטור של 30 סקנדס D:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות פיג'י, מגרש ביתי 2 (תודה לטל
), סקינססססססס.
אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות (רוביייייייי
), סטפ אפ 2, פוסידון.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: העבודה במתמטיקה כרגיל >< בצפר, עוד לפני שהוא התחיל.
משהו ששימח: יום חמישי D: שניגנתי על התופים של אורטל XD הצלחתי לנגן את ההתחלה של BW ווהווווו D:
משהו שהעציב: שעוד רגע נגמר החופש O_________O |חותך||חותך||חותך|
ציטוטייה: אני: "צפרדעם זה כשר?
" אבא: "לאוכלי חזיר, כן." חלף עם הרוח~ "אני, די לי בסוס משובח לרכוב עליו ובמשקה משובח לשתות ובנערה הגונה לחיזורים ובנערה לא-הגונה לתענוגות..." עמית: "אנשים מתים כמו זבל" אני: "מה?" עמית: "זבל" אני: "מה?" עמית: "זבל" אני: "כמו מה?" עמית: "אנשים. זבל מת כמו אנשים." נו זה היה מצחיק ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: נדבקתי לאיי קיסד א גירל XD
המלצת השבוע: אל תלמדו בבית חינוך ירקון%$%^&
התמונה הכי חמה: אולי בהודעה הבאה, כי זה לא רוצה להוסיף תמונה. שבוע טוב :)

sweet shir

New member
איזה כותרת מדכאת. ../images/Emo7.gif

חחחחחחחחחחחחח אהבתי את הציטוט הראשון. XD

just orr

New member
אבל זאת האמת ../images/Emo7.gif

חחחחחחחחחחח הוא טרי טרי מהיום. XDDD

sweet shir

New member
טרה אמוזון.

אני צריכה לקרוא ג'ורג'יה שובXDD וואו הייתה לי תקופה צרפתית חחחחחחחחחחחחחחחחח

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח גמאני צריכה ../images/Emo6.gif

וגם לי הייתה תקופה כזאת XDDDDDD אבל בקטנה כזאת, לא רציני.

Charley XD

New member
אוו התאומים ../images/Emo23.gif

אז מה עם הם לא הכי חשובים ? אבא שלך XDDDDDD התופים הנושים שלי
או אני כל כך מתחברת להמלצה הזאת ><"

just orr

New member
התופים שלך מושימושלמים D:

חחחחח נראלי שכל מי שלומד איתנו יתחבר להמלצה XDDDD אהה והגעתי ל"או, אשלי!" הראשון. XDDDDDDDDDD

Charley XD

New member
או אשלי !!!! @#$^)&^%$@#

איזה יופי נשארו לך עוד 999,999,998 "או אשלי" לקרוא XD אני דיי בטוחה שהוא יתחבר ><"

avivoOsh2

New member
ממ?

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies אנלי ת'שיר אבל נדבקתי בגלל הקליפ
פליז פליז כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Blue - guilty Maybe Misery - Quietdrive חורשת
Time After Time - Quietdrive All I Need - Air. נזכרתי בו ><" הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע: בלו,קוויטדרייב
אלבום שחרשתן עליו: של הסרט גוד וויל האנטינג
קליפ שעשה לכן את זה: אנלי כוח להביא חעח. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא הייתי בבית 4 ימים אז לא ממש ראיתי משו. ראיתי רוחות של תשוקה + 12 קופים שניהם עם בראדפיט
ממ וגם TRL. משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלומ משהו ששימח: אתמול היה אחד הימים הכייפים:) וזהו חח משהו שהעציב: מחרררר$#@ פאקינג בצפר לא רוצה! ציטוטייה: חח 2 שומרים ברכבת אתמול ניסו להתחיל איתי וזה היה אחד המצחיקים. בני 20 ומשו אחד בא אליי כזה מתיישב ליידי עושה כזה קול גבוה כזה חעח "מממ אזזזזזזז... את באה לפה הרבה?" ומתחיל לצחוק כזה "סתם נו סתם!" >< חח ואז הוא כזה אומר לי "אני יכול להכיר לך את בנדוד שלי הוא עם פוני על הצד כזה רוקיסט איך אתם קוראים לזה? אה כן אימו! אוי הנוער של היום" חח עלוב^^" מתנגן בראש / בפלייליסט: If You Believe - Rachael Lampa. התמונה הכי חמה:

למעלה