זה מהמם
Y Yu vi New member 21/2/08 #24 ../images/Emo85.gifטום&ג'יאוונה../images/Emo85.gif הכי חדש שהכנתי.. מאתמול :]
Y Yu vi New member 21/2/08 #25 ../images/Emo85.gifכפתור של דאגי../images/Emo85.gif הוכן בזמן שיעמום טוטאלי על המחשב חסר האינטרנט שלי. כנ"ל לעיצוב ששמתי מקודם ^^
../images/Emo85.gifכפתור של דאגי../images/Emo85.gif הוכן בזמן שיעמום טוטאלי על המחשב חסר האינטרנט שלי. כנ"ל לעיצוב ששמתי מקודם ^^
Y Yu vi New member 21/2/08 #27 ../images/Emo85.gifמקפליי../images/Emo85.gif העיניים שלהם יצאו דיי מוזרות- דני והארי עם עיניים חומות וטום עם כחולות. וזה לא היה בכוונה! זה בגלל ששיניתי את כל הצבעים, איכשהו זה יצא XD
../images/Emo85.gifמקפליי../images/Emo85.gif העיניים שלהם יצאו דיי מוזרות- דני והארי עם עיניים חומות וטום עם כחולות. וזה לא היה בכוונה! זה בגלל ששיניתי את כל הצבעים, איכשהו זה יצא XD
Y Yu vi New member 21/2/08 #28 ../images/Emo85.gifטום&דני- We Are The Young../images/Emo85.gif חמודים ^____^
Y Yu vi New member 21/2/08 #30 ../images/Emo85.gifהגיטרה של טום XD../images/Emo85.gif זה לא ממש עיצוב אבל בגלל שחתכתי אתזה לגודל של כפתור ושיניתי קצת את האורות בתמונה, אני מרגישה שזה עיצוב XD לאמשנה. בקיצור אני ממש אוהבת אתזה. 3>
../images/Emo85.gifהגיטרה של טום XD../images/Emo85.gif זה לא ממש עיצוב אבל בגלל שחתכתי אתזה לגודל של כפתור ושיניתי קצת את האורות בתמונה, אני מרגישה שזה עיצוב XD לאמשנה. בקיצור אני ממש אוהבת אתזה. 3>
Y Yu vi New member 21/2/08 #31 ../images/Emo85.gifדאגי&הארי3>../images/Emo85.gif אני לא זוכרת אם שמתי אתזה פה פעם
V Vansi McDorky New member 21/2/08 #33 ../images/Emo210.gifאיזה כפרווותתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
../images/Emo210.gifאיזה כפרווותתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
Y Yu vi New member 21/2/08 #32 ../images/Emo85.gifמקפליי TWYMMF רקע../images/Emo85.gif בלע לא אוהבת אתזה במיוחד. טוב זהו, אחרון לעכשיו. ^_^
../images/Emo85.gifמקפליי TWYMMF רקע../images/Emo85.gif בלע לא אוהבת אתזה במיוחד. טוב זהו, אחרון לעכשיו. ^_^
M McFlyRoni New member 21/2/08 #36 ../images/Emo109.gif יואואואו [XD] הכל מושלם!../images/Emo99.gif אהבתי את I LOVE MCFLY חח זה יצא חמוד לאללה מוכשרת <:
../images/Emo109.gif יואואואו [XD] הכל מושלם!../images/Emo99.gif אהבתי את I LOVE MCFLY חח זה יצא חמוד לאללה מוכשרת <:
L Little McMickey New member 21/2/08 #46 ../images/Emo28.gifמקפליי- JUST MY LUCK זה למי שלא ראה את החדש שעשיתי אז.. מהפרימיירה של JML ומכיוון שלי זה כן מאפשר לשים את הרקעים בגודל המקורי.. תצטרכו לשמור כדי ממש ממש לראות הכל XDD כי ככה זה ממש גדול ואי אפשר להבין XD
../images/Emo28.gifמקפליי- JUST MY LUCK זה למי שלא ראה את החדש שעשיתי אז.. מהפרימיירה של JML ומכיוון שלי זה כן מאפשר לשים את הרקעים בגודל המקורי.. תצטרכו לשמור כדי ממש ממש לראות הכל XDD כי ככה זה ממש גדול ואי אפשר להבין XD
L Little McMickey New member 21/2/08 #47 ../images/Emo28.gif../images/Emo126.gif-מקפליי SO MUCH HAS CHANGED זה הרקע הנוכחי שלי יש לי עוד כמה דברים שהתחלתי ממזמן ולא סיימתי אז אני אשלים כרגע, יש הזדמנות
../images/Emo28.gif../images/Emo126.gif-מקפליי SO MUCH HAS CHANGED זה הרקע הנוכחי שלי יש לי עוד כמה דברים שהתחלתי ממזמן ולא סיימתי אז אני אשלים כרגע, יש הזדמנות
L Little McMickey New member 21/2/08 #48 ../images/Emo28.gif../images/Emo126.gifדני+טום DON'T STOP ME NOW איזה חמוד דני!! החיוך הזההההה
L Little McMickey New member 21/2/08 #59 ../images/Emo28.gif../images/Emo126.gifדנייייייייייי../images/Emo9.gif חמודייי