שרשור היצירות שלכם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי תודה ../images/Emo23.gif

לא הייתי מגדירה את זה מדהים..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלמה להתחרט../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifזה יצא ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודההה ../images/Emo24.gif

לא חשבתי שיקראו את זה בכלל..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודה מיקוש! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ><"

מעריכה את זה. :]

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifALWAYS... ראית את שלי? אני אשמח

אם תגידי לי איך הוא... תגובה מפי אחת יותר כשרונית ומוכשרת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ~מסמיקה~ לא שווה מחמאות ../images/Emo3.gif

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifממש יפה!

ואוו זה ממש יפה, אהבתי את הקטע עם הדובונים ! זה הזכיר לי את דובוני אכפת לי..:] בקיצור ממש ממש יפה! ואל תתחרטי!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יופידו תנקיו ../images/Emo9.gif

זאת הייתה המטרה
ושוב תודה. :]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifשיר אידיוט שאני ובתדודה כתבנו..

הקטע היה לקחת שורות משירים של מק ויצא לנו :THE BALLAD OF ANN BOLEYN(נכתב היום בשיעור באמצעות SMS) *גם הוספנו מילות קשור שיהיה קשור איכשהו* anne bolyen she kep a tin on room on the 3rd floor not what we asked for because life is getting harder day by day and one by one drinks are gone do i have to stay no! so i went out with the guys and before my eyes there was this girl she looked so fine shes got a lipring and five colors in her hair ive been hopelessly reaching out for this girl whos out of this world believe me i asked her on a date and said: ooooh wouldnt you like to come with me and everything was going just the way i planned the broccoli was done we ran past strawberry fields and smelt the summer time i told her i cant stop loving you you are a dreamer and dream is what you do the world would be a lonely place without the one who puts a smile on my face but then she went insane she couldnt take the fame been having doubts now for a week or two she doesnt love me like she used to do i told her sorrys not good enough why are we breaking up Now seven years have gone, And I've grown up but she's moved on, and some how I'm still holding on to her i told her i wanna hold you! my skies are turning black *שורה לא קשורה למק* she told me:its too late to apologuze coz she got pragnent with a baby- little joannas got big blue eyes i still got so many unsaid thing that i wanna say but tonight has one over by ignorance הסוףXDDDDD מקווה שאהבתן את האידיוטיות
מלכה מי שקראה הכל
סליחה על טעויות ושינויים קלים בשירים, התאמנו לסיפור.. והקטע עם אן בולין, זה או שאישה שרה את כל זה, או שזה גבר בשם אן או שהיא לסבית ושרה על אישה והTIN זה כאילו על מי שהתבאהב בה..עזבועזבו

גרבע

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

מאיפה תגידי לי XD תאיפה הקרצת את הרעיון ?!
אהבתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD מגניב ברמות! ../images/Emo47.gif

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן הכוונה שנכון בקלים יש שם תמונה

שלו, אז כאילו אותו דבר..תמונה..XD

HiLa0mcfly

New member
אוקיי שיר נדיר שאני דווקא די אהבתי!

אני וחברה שלי המצאנו שיר על השכנים שלה [האחים] ואחד מהם הוא בכיתה שלי והם נראית מזעזע! מה שנקרא טעות עולם,זה כבר השיר השני שלנו עליהם אז תהנו אהה וזה על השיר טרנסילווניה :] בבית שרדוף רוחות נמצא עומרון הנמלון ויש לו אחר גדול שחור ששמו הוא... (רון הדברון..) והם שניהם רק רבים,הולכים מכות כמו זוג גרושים ואם תשלח איזו מילה יאכלו או.. ואם ביום בהיר אחד תשמע צרחות מהממד,תבין שהם רבים עכשיו וזה משו מיוחד! ואז יש הפזמון מיהו אחיך? רון הדברון מיהו אחיך? עומרון הנמלון אמנם שנינו שחורים אך בנינו שנאת אחים יום אחד יש הודעה או או [אייסיקיו] היא נשמעה ומתוך החדר החשוך נשמעה צרח...[אההה (צעקה) ברקע] עומר הוא דפוק כליל וגם אחיו נכלל בפנים וצועקים גם השכנים "נמאס לנו מהאחים!" ושוב פזמון ושוב מיהו אחיך אךךך בנינו שנאת אחים!!!!!!!!!!!!!1 זה הכל הווו וזה שרשמנו שחורים זה לא אומר שאנחנו גזעניות או משו חס וחלילה!! כי אני בעצמי עם עור כהה >> טיפה חח

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo126.gifאמ שיר שכתבתי-בבקשה תגיבו../images/Emo9.gif

כי אני ממש לא בטוחה איך הוא וזה... מילים שרציתי לומר\\\ -------------- "ניסיתי לראות, אבל הכל מלא עשן הלהבות שורפות את המילים ואתה נעלם רציתי לומר לך דבר מה חשוב התרחקת, הלכת, לא הקשבת ושוב המילים מתערבבות בראשי כל מה שרציתי לך לומר מתאסף בתוכי מילים של אהבה, שמחה, ואושר שרק לך נועדו, אבל אתה איבדת כל יושר איפה אתה עכשיו, רחוק ממני רחוק מליבי, רחוק ממילים שרציתי לומר ברחת, איכזבת, שתקת ואותי השארת מלאת כאב עם המילים שעדיין נשארו ונאספו כנראה שאליך כבר לא ייאמרו"

למעלה