שרשור היצירות שלכם

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifבאמת? וואי תודה, זה ממש חשוב לי../images/Emo24.gif

לא הרבה שירים יוצאים לי טוב XD

דנושש XD

New member
מדהים!! ../images/Emo23.gif אהבתי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

white in Angel

New member
ואו... מיקי ../images/Emo36.gif

כתבת יפה...
אהבתי
יש לך סגנון של איך לומר.. רגש אהבה חזק מאוד למשהו שבאמת יקר לליבך [?!?!] אני מכירה כזו סוג של כתיבה *אהמגםאניכותבתככהלפעמיםשיריםאהמ* ואו.. פשוט אין לי מילים כתבת שיר יפה.. אם היה לי כוח הייתי מעלה שיר אחד אבל לא.. אין לי כוח

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכן, כשכתבתי את זה חשבתי על מישהו

מסויים.. על 2 את האמת...שהיו ממש חשובים לי ועד היום אחד מהם חח תעלי שיר!! אני אשמח לראות מה את כותבת..
תודה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifבא לי לשנות כמה מילים... חח שורות

*חושבת* *חושבת* לודעת XD משהו לא נראה לי.. חרוזיםוזה.. לא משנה.. אני כזאת קרציה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני מגיבה! ../images/Emo6.gif

מיקי ממש אהבתי
את יכולה לקחת את זה אפילו יותר רחוק. אבל אני אוהבת את זה, זה נשמע אמיתי וכאוב כזה, זה טוב.

white in Angel

New member
טוב גם אני יעלה שיר או שניים

שיר ראשון שנקרא- לא אוותר! הפחדת אותי כשישנתי וכשפחקתי את עיניי הופעת לפני מביט ובוהה בי אהבתי אליך קשה ואפילו כואבת אתה רחוק ועם זאת גם קרוב רוצה לגעת בך רוצה לחבק אותך אבל אתה לא מתייחס אבל אני לא אוותר יום אחד נהיה ביחד יום אחד עוד ניפגש אני אוהבת אותך כי לנצח לא אוותר ****************************************************************************** שיר שני -זמן החיים [זה מהפיק שלי לכן זה שיר בלשון זכר] אני עובד אני שר אני אוהב אני מרגיש אני נופל אני הולך לעבודה אני שר את השיר אני אוהב את זמן החיים אני מרגיש איך אני אוהב אותך זה כול כך כואב וכול כך מפחיד ואני נופל בגלל שאת עוזבת אותי אני אוהב איך שאת ניראת אני אוהב את חוכמתך אני אוהב איך שאת משחקת איתי אני מרגיש טוב וחזק כשאת איתי אני מרגיש שאני שר טוב בגלל שאת איתי רק אל תשחקי ברגשות שלי ובאהבה שלי אלייך אל תשברי את ליבי כי זמן החיים שלי הוא יקר. ************************************************** נ.ב- השיר השני כמו שכתבתי למעלה הוא חלק מהפיק שלי, מכיוון שהוא כביכול נכתב על ידיי למשהו שצריך לשיר אותו אז זה בלשון זכר.. מקווה שהבנתם את ההסבר
זכויות יוצרים שמורים לי

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifיאא וואו

השיר השני ממש עם משמעות וזה. את כותבת ממש יפה.. שירים על אהבה וכאלה.. לא מוותרים על אהבה... מהמם!

white in Angel

New member
כן... כולם היו בעלי משמעות

את השיר השני של "זמן החיים" המורה שלי לספרות קראה אותו ואני לא התכוונתי שהיא תקרא אותו כי אני פשוט קראתי את זהבלובי של בצפר כי היה הכי פחות הומה אדם ואפשר להגיד שהיית במקום הלא נכון הזמן הלא נכון היא ניגשה אלי ושאלה מה אני קוראת ואני אמרתי לה ואז היא שאלה "אני יכולה לקרוא שיר אחד?" אמרתי לה "בסדר" היא קראה ואז אמרה "לא ידעתי שאת ממש מוכשרת" [ואני מוסיפה אולי היא העלתה לי את הציון בספרות בגלל זה XD] היא אמרה שהיא תעשה ערב כשרונות צעירים מהכיתה שלי [יש אצלינו כמה ילדים כאלה] אוף איזה חפירה חפרתי לעצמי במוח!!!!
תודה

white in Angel

New member
אהמ.. להזכיריך

שיעורי לשון אצל תיקי חובה.. תחזרי ללימוד איתה חוץ מזה אני כותבת הרבה יותר יפה ממך בעברית!!

purple floyd

New member
זה סטייל לכתוב שירים.

הגשם והסרטן/ סתיו הנוש אתה שם, מעשן, שם, אני, פה, ולפעמים שם. גשם מטפטף מכבה לך את הסיגריה WHER ARE YOU MY LOVE FROM THE DARK? מבוסס על סיפור אמיתי.

sweet shir

New member
...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שוקולת לקרוא לך מושפי המושפלת. XD

purple floyd

New member
את לא יודעת להעריך אומנות ../images/Emo11.gif

שש עוד יחשבו שזה רציני

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDD

אולי גם אני אפרסם את "מלודיה מרגשת על אהבה"? XDDDDDDDDD

למעלה