אתם שואלים

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שלום יקירי!סליחה על האיחור, לא היה לי זמן לנשום אפילו שחזקרתי מוקדם (השלמת שעות שינה מאתמול, אתם מבינים) כי היה לי אימון סמפאי (הקרציות הקטנים. תתבגרו כבר!) שלוש שעות, בנוסף לאימון משלי, ושיעורי בית להכין. אז נתעלם מאיחור של כמה שעות והרי לכם..... האחות הקטנה הכי אלימה, קשוחה ומשוגעת, המועמדת הראשית לתואר קראקורה רד, הבקהאם ממין נקבה שניראת כמעט כמו איצ'י נשי עם כובע ושיער שחור ארוך... היא קפלה ואשוחה אבל היא לא רוקיה, היא טומבוי אבל היא לא בטרקאפ, ולמרות שהיא מכסחת לאבא שלה את הצורה היא מעולם לא נכנסה לשאולין....קבלו בכדורי רגל ובקונים דרוסים את קארין קורוסאקי! בגילומה של טומויו האחת שבוע הבא יגלם בפנינו טלצ'אן הלוא הוא SaijinKun את התרנגול הידוע של הפאתאח דון קאוונג'י

דווקא הקול של אל בסדר

במיוחד בהתחשב בכך שהוא רובוט בגובה שני מטרים שעשוי מפלדה. הוא גם מצליח להיות חמוד בצורה של הרובוט הזה, שזה כבר דבר קשה אז אני די אוהב אותו. דרך אגב שלום אני נועם. משתמש חדש בפורום הזה ובקטע הזה של אנימות בכלל. האנימות האהובות עלי הן בליץ' ובסיליסק (שכבר סיימתי לראות לפני כמה חודשים טובים אבל אני עדין מתגעגע).

RaVeN IYI

New member
אמפ"ג קארין !!1111

איך השיער שלך כלכך שטוח??? :O~! גלי לי את הסוד !!111 XPPPPPPPPPPP |מתה|

RaVeN IYI

New member
חכם ../images/Emo12.gif

טניה כפרהה שליייי תעשי לי ילדדדדד !!!111 אה, ולא לשכוח לצנזר, קארין קטינה ._.;

ShuNka

New member
קארין!

בואהאהאה~ נבהלת? או .. ולמי יותר כיף להרביץ - לקון או לאיישין? כמה שילמו לך להופיע בקליפ של "האפי פיפול"? O_O את חושבת שזה הרס לך את התדמית הקשוחה? ג'ה, מטה ^_^

הממ...

לא מפחיד. אני חושבת שספגתי מספיק בואהאהאהה בקאראקורה הירואז בשביל לא לפחד מזה.. <.< ולאיישין כמובן, יותר שטח להרביץ... מה אני אמורה לעשות עם הבובה הפיצקית הזאת? <_<; ובשביל הקליפ של האפי פיפול? 5 שקל. קמצנים ארורים!!!1 >_____< ומה זה היה אמור להרוס לי. אני לא נראיתי אף טיפה פחות קשוחה בהאפי פיפול! >=

לבנדר א

New member
קארין היקרה,

איצ'יגו הלך פעם למכון כושר? אבא שלך השתכר פעם? מה את חושבת על הענק המקסיקני בעל הכפפה המעגניבה שהציל אותך על רקע מוזיקת "טודודודוווודווודדו"?

למעלה