אתם שואלים

טוב.

ביום שבו איצ'יני יצטרך לבקר במכון כושר, אני אלבש סינר ורוד ואכין עוגה. ולא, קסו אויאג'י לא משתכר, הוא פשוט דביל. /= [למרות שבטח... פעם... אההה *מצטמררת מהמחשבה* קסווUUU אויאאג'יי >_<;[

אה כן, יש עוד שאלה X;;

את מדברת על האוססן הזה? הוא... הוא.. איש. ._. מהה. מאיפה לי ><; הוא דיי פסדר.. האגרוף שלי מסוכן יותר. ><

Goggle Girl

New member
טוב אני חייבת לשאול

מה אתם _באמת_ עושים כשאיששין מזמין אתכן "לישון במיטה שלו", האם איצ'יגו אי פעם לקח חלק בתועבה הזאת, וכמה יעלה לי שתפגישי ביני לבין הבישי התותי הזה? O:

מה זתומרת מה אנחנו באמת עושים?

מפוצצים אותו במכות <.< וכן, בתועבה ה_זאת_ איצ'יני בהחלט לוקח חלק..! ו... 200,000 ין, ואת יכולה להסתכל עליו מרחוק. -_-

Goggle Girl

New member
ומה אם אני אסדר לך ערב סוער

עם צ'אדו בלי איששין? הא? אני אתנקש באיששין בשבילך. מה את אומרת? נווו ;;

בעיה אחד-

אני קטינהה!!!1111 חוץ מיזה... אף אחד. אבל אף אחד. לא מרביץ/מתנקש/פוגע באף אחד מהמשפחה שלי!!!11 [חוץ מאנשים ששיכים למשפחה שלי. <_<;]

Vivi Sparrow

New member
קארין יקרה,

מהו המאכל האהוב עלייך? האם את אוהבת לישון? מה את חושבת על איצ'יגו? מה את חושבת על רנג'י? מה את חושבת על שניהם ביחד? נכון ששניהם ביחד זה דבר יפה? P:

Goggle Girl

New member
3> אומג ויוי תעשי לי ילד

לא נידמה לי מעולם שאהבתי אותך כמו שאני אוהבת אותך כרגע 3> אגב מה המסנג'ר שלך? כפירה, אין לי אותך

נמנמ.

המאכל האהוב עליי [שבטח כתוב במנגה ואני ממציאה את זה <_<;] הוא לחמניית מיסו עם אורז [אוכל יפני מוזר 3>! XD] וברור. לישון זה דה בסט! ואיצ'יני הוא איצ'יני. לפחות הוא לא כמו אויאג'י..<<; ורנג'י- מי בכלל חושב עליו? ושניהם ביחד- אני נראית לך כמו פאנגירל? סס; ומצידי שניהם יכולים להיות יפהפיים מספיק בשביל תמונה, וגם מכוערים רצח. שאיצ'יני יהיה עם מי שבא לו...

Goggle Girl

New member
תודי שאת סתם מקנא ואת רוצה אותו

לעצמך O: תמהרי גם אחרת יוזו תשיג אותך '-'

הו כן, כמובן...קורה הרבה בינינו.

כמו למשל הרגל שלי מוצאת את עצמה בטעות עפה במהירות לכיוון הראש שלו? O:!

Violettecat

New member
קארין צ'אן היקרה!

צפית פעם בשאקוגאן נו שאנה ?,מה את חושבת על טיפוסים כמו יוג'י? איזה להיות אחות של יוזו ,זה לא עולה לך על העצבים העובדה שהיא כזאת "דבק" לפעמים? מה את חושבת על רוקיה,היית רוצה אותה בתור גיסתך?

Goggle Girl

New member
כן!!!!

תוכניתי הזדונית יוצאת לפועל!!! וגם את, מסנג'ר -_- במיידי

למעלה