אתם שואלים

../images/Emo204.gifXD

הממ... הסבר יהרוס קצת את הפיק.... בשביל להסביר צריך לספלייר להמשך של הפיק תבקשי מעדי שתכתוב לך את הפיק וזהו <;

שאקוגן נו שאנה?

אני שונאת לוזרים כמו יוג'י. הוא מהלפלפים האלה שבא לך להכניס להם בוקס. >< [ואני מסוגלת -_-] ולהיות אחות של יוזו זה.. טוב לא יודעת, אני לא יכולה לדמיין את עצמי בתור _לא_ אחות של יוזו. מאז שאני זוכרת לעצמי הייתה לי אחות קטנה ודבקית ופשוט ככה זה ס.ס ורוקיה.. סגנון הדיבור שלה קצת מעצבן ["ארההה? קורוסאקי קווווון???"] אבל בכללי היא דיי בסדר *פיהוק* למרות שאני לא מבינה מה הקטע בלא להבין איך שותים מיץ. ס_ס; נו, אפחד לא מושלם...

יעל צאן

New member
אמגג , נפל האסימון ! XD

קאריןןן ~~~ X3 מ'נשמע? מה רגשותיך כלפי...אר.אמ ...פאק נו איך קוראים לו, המתחרה בלאק רדו שלך !? ;[בוחאחא ?]

SaijinKun

New member
לקארין היקרה D:

1. מה שלומך? 2. מה את חושבת על איך שצ'אד דמיין אותך? נו,את יודעת,כשהוא ואוריהימה התאמנו על שליטה בכוחותיהם >.> 3. היית רוצה להיות שיניגאמית,ואם כן,באיזו פלוגה? 4. שמת לב שלאחיך קוראים "תות" ולאחותך "אשכולית (נדמה לי >.> )"? 5. את רוצה להיגמל מלהרביץ לאישין? 6. כמה פעמים את מרביצה לאישין ביום? 7. מה את עושה בזמן הפנוי שלך? 8. היית רוצה להרביץ לדון קאנונג'י לעיתים קרובות יותר? 9. הרבצת לאלפונס על שהוא גנב את קולך? 10. ג'ה נה D:

האי~

1. כבר עניתי על זה >< 2.איך שצ'אד דמיין אותי? הדימיון שלא פורה מידי. אני בכלל לא דומה לאיצ'יני. בכלל בכלל! O: אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה. אני בכלל דומה ליוזו~~ <.<; 3.הפלוגה שהולכים הכי הרבה מכות? D: אבל ברצינות. אין לי כח לדברים האלה <_<; 4. לאחים שלי לא קוראים על שם פירות >< ומאחורי איצ'יגו יש משמעות מאוד מאוד קיצ'ית ומ[אאא]גניבה שאני בטוחה שתתפסי אם תצפי בסדרה בדריכות [סוףסוף פרסום סמוי D:] ובקשר ליוזו, אין לי שמץ ילדה י_י 5. זה לא אני שצריכה להגמל מלהרביץ לו, זה הוא שצריך להגמל מ... האיששיניות <.<; 6. זה פרופורציוני לכל הצעה מגונה חרמנית ודבילית שהוא עושה. היחס הוא אחד לחמש.[; 7.כדורגל. דהה!!1 8. שהזקן הזה ייעלם. יתנדף. יתפצפץ וייקח ביחד איתו את הפילרים שנצקעים באמצע שיא המתח!!11 9.טכנית, הוא בא לפניי. אבל אני לא אמרתי את זה <.<; 10. ...בי. /=

למעלה