בנות בצבא

Vdrums

New member
אפרופו לבחור תפקיד אני למשל

בחרתי להיות ג'ובניק

Vdrums

New member
איך להיות ג'ובניק? קלי קלות.

בסך הכל בצו הראשון שהיה לי את הראיון עם המאבחנת הפסיכוטכנית אמרתי לה שלמרות שיש לי פרופיל 72 אין שום סיכוי בעולם שאני הולך לשריון או תותחנים או משהו כזה. אני רוצה טירונות ג'ובניקים ומה שיהיה אח"כ זה כבר יגיע. זהו. פשוט קבעתי עובדה שאני הולך לטירונות 02 וזה מה שקיבלתי

ch561

New member
כל הבנות בצבא פקידות?

יש לך מידע שגוי על הצבא. ישנן הרבה תפקידים שמאוישים על ידי בנות על הצד הטוב ביותר (צפטיות משק"יות ת"ש, מדריכות אב"כ, מדריכות חי"ר, נווטות ועוד ועוד) יש בנות פקידות ויש בנים פקידים. הגישה שכל הנשים בצבא פקידות מקוממת. איפה הפמניסטיות שצריך אותן?

sipirit

New member
לחסום אופציות?

בס"ד שלום לך, אל אילו אופציות את מדברת שאם את מצהירה את סוגרת אופציות? אני רוצה לומר לך שצבא זה לא לבנות, אני יכולה לתת לך אלפי סיבות למה לא אך לא אציין זאת כאן כי אני רוצה להתמקד בעניין שאי עשיית צבא אינה חוסמת בפנייך אופציות, להיפך יש לך זמן ללמוד ולעבוד. אני לא עשיתי צבא ואף לא שירות לאומי, אני בס"ד הצהרתי והלכתי ללמוד והחסד שעשה איתי ד' גדול. מצאתי עבודה נהדרת, אני עובדת כמתכנתת אז שתדעי שהאופציות לא נחסמות כי כמו שנאמר סגרת אחת נפתחות אלף אחרות ואדרבא אם את סוגרת דלת כזאת שד' לא רוצה שתלכי בה אז הדלתות שיפתחו בפנייך יהיו רק מלאות כל טוב. ותאמיני לי שאני יודעת מה אני אומרת אם תרצי לדבר אשמח לפרט במסרים כל טוב, מברכת אותך שד' ינחה אותך ותעשי את הצעד הנכון.

א ו ר בת

New member
צודקת

שום אופציות לא נחסמות. אתן בסך הכל מקדימות אותנו בשנתיים בהן אתם עושות לביתכן במקום לתרום למדינה. אז אל תתפלאו אם זה מרגיז אותנו.

sipirit

New member
אל תתרגז

בס"ד נשמה טובה לא להרגיזך רציתי, אני יודעת שזה מעצבן אבל אם כל מה שנילחם על הפמיניזם, ותחשוב על זה לעומק זה אשליה. למה? כי במהותינו כיצד שאנו נוצרנו אנחנו שונים (גברים/נשים), לא ראיתי גבר שנכנס להריון, מבחינת חוזק גופני גברים יותר חזקים (יש נשים יוצאות מן הכלל, אבל אני מדברת על הכלל), אז לפי דעתי האישית, נשים לא צריכות לשרת בצבא. ואני תורמת למדינה בדרכים אחרות, שרתתי במשמר האזרחי ואני משלמת מס הכנסה אז אל תיפגע אני כן תורמת . אל תכעס, זה ברור שלכל אחד תפקיד משלו, אז .... כל טוב, בשורות טובות

sipirit

New member
תיקון: למשפט הראשון

בס"ד נשמה טובה לא להרגיזך רציתי, אני יודעת שזה מעצבן אבל עם כל מה שנילחם על הפמיניזם לא יהיה דבר כזה שיויון אמיתי, ותחשוב על זה לעומק זה אשליה. למה? כי במהותינו, כיצד שאנו נוצרנו אנחנו שונים (גברים/נשים), לא ראיתי גבר שנכנס להריון, מבחינת חוזק גופני גברים יותר חזקים (יש נשים יוצאות מן הכלל, אבל אני מדברת על הכלל), אז לפי דעתי האישית, נשים לא צריכות לשרת בצבא. ואני תורמת למדינה בדרכים אחרות, שרתתי במשמר האזרחי ואני משלמת מס הכנסה אז אל תיפגע אני כן תורמת . אל תכעס, זה ברור שלכל אחד תפקיד משלו, אז .... כל טוב, בשורות טובות

א ו ר בת

New member
אני

אשה... בצבא יש גם נשים שהן לא לוחמות ולא פקידות. יש הרבה מאוד תפקידים מסייעים. אין שום סיבה שאני אשרת בצבא ואת לא.

sipirit

New member
סליחה ../images/Emo24.gif

בס"ד אוי אני מצטערת. אני לא מתכוונת להתווכח על זה. זה התגובה האחרונה שאני כותבת בנושא של שרות נשים בצבא. אם הנושא זה לתרום למדינה אז אני תורמת, אם את אומרת לי בנושא ספיציפי אז אמרתי זאת,לא פעם, הצבא לא לנשים וחבל שתפסלי אותי בגלל הנושא הזה , אבל זו בחירתך. יקירתי, את חושבת שהצבא כן לנשים וזוהי דרכך . את משרתת בצבא כי את מאמינה שנשים צריכות לשרת אני לא, אגב האחים שלי כן משרתים בצבא. כל טוב, ובשורות טובות

tiptip4u

New member
../images/Emo4.gif

אני מנסהל ראות ולהבין את הצד שלך ואת המחשבות שלך, אבל הפעם אני כבר לא מצליחה. הצבא הוא גם לנשים, ואם לא זה, לפחות שירות לאומי... וזה קצת מציק לי... אני לא הייתי מסוגלת. בכל מקום אפשר לראות את החיילות האלו שבאמת לא נהנות כל כך מהשירות והכל- והן עושות את זה כמו גדולות... לא? והן שורדות את זה, כמעט תמיד. אני לא אפסול אותך, אבל אני בכל זאת לא אבין אותך... אבל הייתי רוצה שתעזרי לי לפחות לנסות להבין אותך יותר... אני רוצה להבין אחרת את תמיד תיהי בשבילי זאת שישבה בבית ומצאה עבודה וחייה חיים במשך שנתיים יותר- חיים רגילים הכוונה (חם וחסה להרוג את כל הבנות שמשרתות בצה"ל) ... אחותי עומדת להתגייס, ותאמיני לי, זה הדבר האחרון שהיא רוצה- היא הייתה מעדיפה בהחלט להרוויח עוד שנתיים... היא אחות חכמה והיא יכולה ללכת ללמוד ולעבוד ולטוס לחו"ל ולמצוא חבר ולהתחתן יותר צעירה (מקווה שלא תתחתן עם החתול
) ובכלזאת, היא תעשה צבא. ורק בשביל ההרגשה הטובה שלך- הייתי ממליצה לך לעשות צבא, אם היית עומדת בפני הלבט עכשיו...
. ואני שמחה לשמוע שהאחרים שלך גם משרתים
.

ch561

New member
כמה דברים

מס הכנסה זאת לא תרומה!!!!!!!!!!! אחת ולתמיד, מס הכנסה זאת חובה (מס ע"ע באבן שושן)!!!!!!! ועכשו שנרגעתי, כל האנשים שונים ישנם גברים חזקים גברים חלשים. ישנן נשים חכמות גברים טפשים זה שגבר לא נכנס להריון זה לא משנה ישנם אנשים עוורים שלא רואים!!! שמתגיסים לצבא (ובאמת כל הכבוד להם!) והם שונים ממני ועדיין מתגיסים וכך גם חרשים ועוד ועוד. לכן שוני זאת לא סיבה לאי שרות בצבא. הרי הצבא אחת ממטרותיו זה כור היתוך חברתי.

ch561

New member
ממש כל הכבוד../images/Emo46.gif

גאווה לשמה. בגישה שיהיו אחרים שיעשו את העבודה המלוכלכת, את תעבדי, את תלמדי תתקדמי בחיים ואחרות יתרמו שנתיים מהחיים למדינה. האבסורד שבאמת זה לא פוגע אני מפה קורה לבעלי המפעלים לא לקחת אנשים שלא שירתו או משרתים בצבא!!!!!!! לא הגיוני שבזמן שמשהו מבזבז שנתיים או שלוש (לגברים שביניינו) אחר צובר נסיון ואפילו מועדף על פניו ברעיונות עבודה, כי יש לו ניסיון. הבועה בסוף תתפוצץ ואף אחד לא יתגייס! כבר היום אחוז הלא מתגייסים בכל מחזור עולה ועולה ואת האמת אני ממש לא מאשים אותם בגלל דעות כאילו.

oldfield

New member
ספיריט, הודעתך מקוממת ביותר

אם את רוצה להבין למה יש חילונים ששונאים דתיים, חפשי את התשובה לכך בהודעה שלך.

sipirit

New member
מה זה קשור לדתיים וחילוניים

אני דוקא כחילונית החלטתי לא להתגייס לצהל ואני מעדיפה לתרום למדינה בצורה אחרת ושצבא זה לא לבנות . אני מעדיפה שהבנות כולל כולכן (יקיריי) לא תשרתנה בצבא, יש תפקידים שזה לגברים ויש תפקידים לשנים (אני מדברת על החיים ככלל), ומי שמוכר לכן פמיניזם אז לעולם לא יהיה דבר כזה זה אשליה, יש צורך בשיויון אך לעולם לא נגיע לשיויון מלא אנו המינים שונים במהותינו. כל טוב, ובשורות טובות

למעלה