באיזו צורה בדיוק?
להתנדב למשמר אזרחי פעם בשבוע? (כבר אמרתי לך שמס הכנסה אצלי זאת לא תרומה). צבא זה לא לבנות, מחר הצבעה לכנסת זה לא לבנות, מחרותיים עבודה זה לא לבנות אחרי שבוע נשנה את השם ישראל לאירן ירושלים לטהרן. וקדימה לעידן האיטולות. מי אמר שאין עתיד? אם לא תחשבי שנשים שוות לגברים בטח שלא נגיע לשיוויון מלא. תני לי לנסות ולשנות משהו אצלך. נשים שונות מגברים בכל התחום הביולוגי, אבל שוות לחלוטין בתחום השיכלי התנהגותי. וכיוון שאנחנו לא צריכים את הנשים בצבא כרחם מהלכת, אלא את כישורהן הרבים כבני אדם שווים, חובה להשוות את הזכויות וגם את החובות של הנשים לגברים. אף אחד לא מכר לנשים פמניזם הן פשוט לאחר דיכוי של שנים באירופה (לא היו זכייות להצביע ועוד) מרדו בחברה השובניסטית. ולמזלינו היום הם כבר כמעט שוות זכויות לגברים והגיע הזמן שלך להתעורר מהאשלייה שאת חיה בה, אני יתן לך דוגמא: איפה את מעדיפה לגור באירופה (שיוויון בין נשים לגברים) או אפגניסטן (נשים חסרות זכויות), כולם יעדיפו את אירופה. מה שאני מנסה להעביר לך שאין מדינה אחת מתקדמת שבה נשים לא שווים לגברים בזכויות שלהן, ולהיפך לגבי מדינות מהעולם השלישי. אם את באמת רוצה להעביר בשורות טובות אני רוצה את הקידמה והשיוויון המלא בן נשים לגברים.