קפטיין. תסלחי להם....ילדים תגלי לנו. בחייייך. אם לא תלמדי אותנו , איך נדע ? תני טיפ.
O odo13z New member 16/11/05 #21 קפטיין. תסלחי להם....ילדים../images/Emo6.gif תגלי לנו. בחייייך. אם לא תלמדי אותנו , איך נדע ? תני טיפ.
קפטיין. תסלחי להם....ילדים../images/Emo6.gif תגלי לנו. בחייייך. אם לא תלמדי אותנו , איך נדע ? תני טיפ.
א אנימו New member 16/11/05 #22 אודו-תחת לחץ מתון אני...נכנעת../images/Emo6.gif תמונה של העורך שעל שמו נקרא כפר:
ד דולציניה New member 16/11/05 #28 מכללת ברל, (ברל כצנלסון, ואם אני לא טועה מימין זה כפר בלום (לאון בלום) לא בטוח, גבעת זאב בטוח (זאב ז'בוטינסקי)
מכללת ברל, (ברל כצנלסון, ואם אני לא טועה מימין זה כפר בלום (לאון בלום) לא בטוח, גבעת זאב בטוח (זאב ז'בוטינסקי)
נ נֵנָה New member 16/11/05 #32 איזו פזיזות בודאי שלא איך טעיתי ../images/Emo3.gif וזהו כמובן משה הס...
א אנימו New member 16/11/05 #34 ילדות-לא לריב-שתיכן זכיתן חלקית. איזה עתון ערכו השניים? ומי הוא השלישי? יש שם רמז לגבי העיתון....
נ נֵנָה New member 16/11/05 #39 מוה בעוונותי, ממש לא יודעת איזה עתון ערך ז'בוטינסקי ... לא למדתי עליו בבית הספר ...