דולצייייאת שוב קרובה אלי כמובן שאני מתחלקת אתך בפרס
נ נֵנָה New member 16/11/05 #41 דולציייי../images/Emo24.gifאת שוב קרובה אלי ../images/Emo6.gif כמובן שאני מתחלקת אתך בפרס
ד דולציניה New member 17/11/05 #43 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif ננה בהנאה רבה, זאב ז'בוטינסקי נמנה עם מועצת העורכים של עיתון "הארץ"
נ נֵנָה New member 17/11/05 #44 מעניין, גם גליקסון וגם ז'בוטינסקי היו עורכים של עתון הארץ...? ממש לא ידעתי. כל הכבוד לך דולצי, אנחנו ממש תיקו את ה נחליף במשמרות, בסיידר...?
מעניין, גם גליקסון וגם ז'בוטינסקי היו עורכים של עתון הארץ...? ממש לא ידעתי. כל הכבוד לך דולצי, אנחנו ממש תיקו את ה נחליף במשמרות, בסיידר...?
א אנימו New member 17/11/05 #45 טוב. הגיעה שעת גילוי: ז'בוטינסקי ערך את "דואר היום" . גליקסון משה את "הארץ", . ברל את "דבר". כל הכבוד לננה ולדולצי וגם -לדולצי ולננה!
טוב. הגיעה שעת גילוי: ז'בוטינסקי ערך את "דואר היום" . גליקסון משה את "הארץ", . ברל את "דבר". כל הכבוד לננה ולדולצי וגם -לדולצי ולננה!
א אנימו New member 17/11/05 #52 פלומה ואני חושבת שאת צודקת ומסתבר שגם מכללת אוהלו שלחוף הכנרת קרויה על שמו.
P p a l o m a New member 17/11/05 #54 ../images/Emo140.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo127.gif