צודקת ובכל זאת
הסיבה היחידה לכך שלא מחקתי לכתחילה את ההודעה הזו, אף שהיה ברור לי מה עומד מאחוריה, היתה כי הנחתי, שאנשים כאן לא יגיבו. כשהיא התפתחה לשרשורפלצת, כבר החלטתי להשאיר אותה, כי נאמרו בה דברים שחלקם כזה וחלקם כזה, ובכל זאת, גם זה לפעמים חלק מ"הווי פורום", ולא ראיתי לנכון להיות זו שעוצרת אותו. עם זאת מי שמלכתחילה נכנסת בצורה של בדיה, שקר, אמתלה לפורום, שבו היא מצפה למצוא לא תמיכה, לא אוזן קשבת, ואפילו לא "סקר" כמו שכתבה בהודעתה הראשונית אלא - אוכלוסיה מתאימה לפרנסתה, בניגוד לכללי הפורום, בניגוד לתקנון התפוזי, בלי לבקש רשות מההנהלה, ובלי להתנצל בפני חברי הפורום על פלישתה לשטח לא לה בלי רשות ובצורה שקרית - אני יכולה להבין למה אנשים הגיבו כפי שהגיבו. אני בד"כ מראשוני המתנגדים לאלימות מילולית ברשת, כי כמו שכתבת את, אכן לעתים הרשת מאפרת אגרסיביות רבה יותר ממה שהיתה ננקטה אילו היינו פנים אל פנים. הפעם -אני חושבת שהתגובות היו בסה"כ - ענייניות. (לפחות אלה שעסקו בשאלת המקצועיות שלה), גם אם נוסחו במעט סרקזם, שאני מניחה, שאנשים מסוימים (שאני מכירה , לפחות) היו בהחלט מוצאים עצמם מגיבים בהם גם פנים אל פנים. על כך שנכנסה לצורך "קישוש" קליינטים פוטנציאליים, מעידה הודעתה על שאין לה תמיכה בפורום זה ו.. בהצלחה בתזות. היינו, נכנסתי, גיששתי , הבנתי אין קונים, הלכתי. לא נאה בעיניי.