שאלה לי יש

EllaDaRkAnGeL

New member
ההתנתקות?...

יש לי שאלה לכולם..במיוחד לאלו שנגד ההתנתקות.. תמיד ראיתי את הצד שלנו, החיילים יוצאים מהשטחים שהם שומרים על משפחה אחת או שתייים, וככה פחות חיילים נהרגים.. גם תהיי הגדר ונוכל לתקוף חוקית את הערבים במקרה של פיגועים נכון? רציתי לדעת אם הדברים הם מדוייקים?.. ומה החסרונות בכל ההתנקות? למה זה ייגרום?ולא ייגרום אשמח לתשובות :)

bnitribe

New member
../images/Emo9.gifשאלה בקשר להתנתקות.

אם חס וחלילה ההתנתקות תהיה.. בעצם בעזרת ה' היא לא תהיה!!!אבל- לפי תוכניתו של שרון אחרי ההתנתקות,גבול מדינת ישראל ישתנה??איש מעזה לא יוכל להיכנס לגבול ישראל כמו שאיש מלבנון לא יוכל להיכנס? ענו לי.תודה

../images/Emo32.gif

דבראשון בהצלחה לפורום הזה
. דברשני- יש לכם מושג איפה אני יכולה להשיג סרט כחולבן באיזור נתניה? ובכלל- יש איזו רשימת צמתים שבהם מחלקים את הסרטים הכחולים-לבנים?... [המזימה שלי: לתלות על התיק שלי סרט כחול+כתום+לבן!
ולא, זה לא סותר!]

AGENT SHESH

New member
ואיך זה קשור להתנתקות...?

אבל כן, מתנחלים על פי רוב מתגייסים ככל הידוע לי, ובאחוזי השתמטות הנמוכים ביותר.

hilasapir

New member
אז ככה....

אני יציג את הדעה הנגדית: 1. (לדתיים שבניכם) אסורה מסירת שיטחי ישראל.... 2.פינוי פיצוי לא מספיקים (זה בדרך כלל דעה שהתקשורת מראה שהיא : אני יתנתק אם תפצו אותי...סוג של ההתנתקות טובה רק תפצו אותי...) 3.למה בכלל להיתפנות???? 4. כול הזמן אומרים בתקשורת שזה צד שאומר שאנחנו נכנעים. 5.זאת החלטה דיקטטורית(יש דיקטטורה בגלל השחיטות בדמוקרטיה) 6.אם מפנים את גוש קטיף אז גם את הגליל והשומרון(זאת אפליה אם ניתן רק להם) 7.איין שום הסכם.(חוזר לשאלה למה לפנות) 8.גוש קטיף זה מקום מאוד אסטרטגי(חבל להפסיד אותו, אם נפסיד אותו אז אנחנו נהיה יותר פגעים) 9.לתת פרס למי שאתמול היתפוצץ והרג אחד מבני המדינה שלך 10.גוש קטיף השומר של תל אביב, אולי האנשים מרגישים שההתנתקות רחוקה מהם... אבל לפני ההתנתקות הם הגעיו רק לשדרות בגלל שהפצצות שלהם מאולתרות(מזל) אחרי ההתנתקות הם יצליחו להגיע לתל אביב.... 11. מה זה משנה איפה החילים נהרגים בגבול או בגבול אחר?! 12.תראומה לחילים(שמפנים) 13.מלחמת אחים!!!(אלפי נספים) 14. אם אתה שונא את האנשים שמפגינים ובגלל זה אתה בעד תדע לך שאחרי ההתנתקות הם היו שכנים שלך.... 15.כתום זה יפה 16.טוב התחלתי לרשום שטויות כי יש עוד המון אידיולוגיות שאני לא מכירה כי התקשורת מסתירה.... נ.ב אם אתם בעד אז תרשמו את המספר ותשובה למה הוא בסדר בלי לעבור נושאים... ביי...

keep smiling

New member
זה לא סותר, ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

זה סתם נראה כאילו יש לך פיצול אישיות. אחדות בעם
.

כן ישתנה

הם יוכלו לכנס לעבוד, ישראל זה החמצן שלהם, המדינה תשלוט ותפקח על המתחרש בגבול, וגם השליטה במרחב האווירי והימי תהיה בידי ישראל, כל המ שעושים זה שמפנים את ההתנחלויות וחוזרים קרוב לקו של 67.

bnitribe

New member
הם לא יכלו בבוקר לעבוד ובערב לירות

הם אחרי ההתנתקום לא חל ממדדינת ישראל.אין להם שום זכות לעבוד,ולקבל חשמל מים וטלפון משירותי המדינה

bnitribe

New member
אנשים..!!בבקשה!!!ענו לי!!!!!

האם אחרי ההתנתקום עזה ורצועתה יהיו חוץ לארץ??

hilasapir

New member
מה יקרה אחרי ההתנתקות(שלא תהיה)

יש שני אופציות: 1.יהרסו את הבתים 2.לא יהרסו לאופציה 1 יש מספר אופציות: א.תהיה מלחמת אחים ובזמן הרס הבתים יתקיפו את המפנים... ב.יתחילו הרבה הפגנות ליד המקום ג.יתחילו להיתישב בזמן שמפנים ד.הערבים לא יתישבו שם כי זה הרוס ה.המתנחלים היתישבו שם שנית לאופציה 2 יש מספר אופציות: א.אם לא י הרסו אז ה פלסתינים יסיגו מהבתים כסף ב.הפלסתינים לא יגורו במקום עקב הקללה היהודית... ג.אנשים יבוא להיתישב שם למרות האיסור ובכלליות: למה לא להתנתק??? בגלל ש: 1. (לדתיים שבניכם) אסורה מסירת שיטחי ישראל.... 2.פינוי פיצוי לא מספיקים (זה בדרך כלל דעה שהתקשורת מראה שהיא : אני יתנתק אם תפצו אותי...סוג של ההתנתקות טובה רק תפצו אותי...) 3.למה בכלל להיתפנות???? 4. כול הזמן אומרים בתקשורת שזה צד שאומר שאנחנו נכנעים. 5.זאת החלטה דיקטטורית(יש דיקטטורה בגלל השחיטות בדמוקרטיה) 6.אם מפנים את גוש קטיף אז גם את הגליל והשומרון(זאת אפליה אם ניתן רק להם) 7.איין שום הסכם.(חוזר לשאלה למה לפנות) 8.גוש קטיף זה מקום מאוד אסטרטגי(חבל להפסיד אותו, אם נפסיד אותו אז אנחנו נהיה יותר פגעים) 9.לתת פרס למי שאתמול היתפוצץ והרג אחד מבני המדינה שלך 10.גוש קטיף השומר של תל אביב, אולי האנשים מרגישים שההתנתקות רחוקה מהם... אבל לפני ההתנתקות הם הגעיו רק לשדרות בגלל שהפצצות שלהם מאולתרות(מזל) אחרי ההתנתקות הם יצליחו להגיע לתל אביב.... 11. מה זה משנה איפה החילים נהרגים בגבול או בגבול אחר?! 12.תראומה לחילים(שמפנים) 13.מלחמת אחים!!!(אלפי נספים) 14. אם אתה שונא את האנשים שמפגינים ובגלל זה אתה בעד תדע לך שאחרי ההתנתקות הם היו שכנים שלך.... 15.כתום זה יפה 16.טוב התחלתי לרשום שטויות כי יש עוד המון אידיולוגיות שאני לא מכירה כי התקשורת מסתירה....

למעלה