שאלה לי יש

sknr 1

New member
הצעה

כול רעיון שיתרום לביטחון המדינה , בלי ליגרום קרע בעם, יתקבל בברכה - תתחיל ליזרוק רעיונות .............

hilasapir

New member
רעיון ראשון!

קניית שטחים מהרשות הפלסטינית....עם הממשלה לא תסכים נקנה מהאזרחים ונביא להם גם כרטיס טיסה!!!!!(כדי שיברחו מהדיקטטור)

sknr 1

New member
מה ??!!!

השעה עכשיו 46 :1 וממש לא הבנתי למה היתכוונתה !!! מי יקנה שטחים ומאיזה דיקטטור יברח מי ????

hilasapir

New member
שוב פעם.....

נקנה שטח מהפלסטינים וכדאי שהרשות לא תרדוף אותם בגלל שהם מכרו ניתן להם גם כרטיס טיסה לחיים חדשים במקום אחר...... יש שם הרבה שרוצים למכור עקב המצב הכלכלי ועקב הגבלת השילטון(כי הוא דיקטטורי) הם לא יכולים להיתפתח שם...... אז למה לא לקנות מהם את השטחים שלהם?!

sknr 1

New member
אים תצליח בזה אז כול הכבוד !!

זה רעיון טוב, אבל מבחינת ישומו בשטח הוא יכול להיתקל בהיתנגדויות רבות, לא ניראה לי שאפשר לישמו. ואים אני לא טועה יש אירגון חרדי באזה מקום בארץ שפועל בשקט בתחום הזה - ראיתי פעם כתבה בנושא בטלביזיה. אני לא יודע מה מידת הצלחתו, אבל אני מאחל לו - בהצלחה !!!

hilasapir

New member
זה כאהנה צדק.....

כהאנה הציע את הרעיון הזה לראונה והתחיל ביסומו אבל הוא פירסם אותו לתקשורת זה עלה לו בשני דברים: 1.בחיו 2.הם מחרו ביותר יקר בכסף של ההתנתקות אפשר לפנות לפכות 250 משפחות+כרטיס טיסה לחיים במקום חדש.... ויש את השיטה האלימה שהציעה לתת להם אוטובוס או מטוס או משהו להגיד לכולם לצאת ולהיכנס לאוטובוס להרוס להם את הבתים ולהטיס אותם לחיים במקום חדש זה במקרה שמפנים בכוח...... אני לא אהבתי כול כך את הגישה הזאת.....

hagaiad

New member
חומת מגן בעזה

זה עזר בשומרון, זה עצר את מתח הקטיושות על כפר סבא, זה יעזור גם שם

Carcano

New member
שאלה על מעבר

האם כל המתנחלים יעברו ליישובים חדשים שעכשוי בונים להם (ניצן וכו') או שהם יברו לערים קיימות כמו ת"א, הרצליה, רעננה, חיפה...זה יכול לגרום לצפיפות אכלוסין?

הרֵעוּת

New member
שאלה!

אני לא יודעת אם זה קשור לכאן, ומצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל האם מישהו יודע איך אפשר להגיע מאזור המרכז לכפר מימון, ואיך אוכל לחזור? (עוד היום..)

sarav55

New member
באוטובוס של אגד מתל-אביב וחזור

יש מוניות או אוטובוס חזרה

hagaiad

New member
את מגיעה לנתיבות ומשם ממשיכה ברגל

מרחק של 3 שעות הליכה בערך בהצלחה

למעלה