שאלה לי יש

FriendS4

New member
אני פשוט חייבת להגיד לך....

חלק מהסיבות שרשמת למעלה ממש...אמממ...איך להגיד במילים עדינות.... קצת מטופשות.... מאיפה הבאת את זה שגוש קטיף השומר של תל אביב?! ועוד דבר, הם פוגעים בשדרות כי הם רוצים הם כבר יכולים עכשיו עם הגוש להגיע לאשקלון ואולי אפילו יותר רחוק אז הגוש לא מה שמונע בעדם להפציץ רחוק יותר... מזה משנה איפה הם נהרגים?! אנשים חושבים שאחרי ההתנתקות יהיה קצת שקט ולא יהרגו כמו עכשיו זה נראה לי חלק מהעניין של כל הסיפור הזה... טראומה לחיילים..... ומה נראה לך?? שעכשיו כל החיילים כאלה מאושרים? שעכשיו אין טראומות? שחייל רואה את חבר שלו נהרג מולו זה לא טראומה? תאמיני לי טראומות זה לא העניין..... ולגבי הגליל והשומרון....לא הבנתי, את רוצה לתת גם את זה?

AdonAsda

New member
אז ככה...

הרבה טענות, אבל מה תומך בטענות האלו? האם את יכולה לתמוך במה שאמרת? או שאת פשוט מצצטת מישהו?

hilasapir

New member
תמיכה לאיזה טענה אתה רוצה????

למשל לזה שכתום זה צבע שולט לא צריך תמיכה חח..... זה ברור!

bnitribe

New member
זה פשוט אומר ש-

שטחה של המדינה שלנו-העם שלנו יצטמצם. פשוט מעיפים את יהודי א"י מעם ישראל.פשוטו כמשמעו. מטבע הדברים,במקום ש6000 הפצמ"רים שנחתו עד היום בגוש קטיף יפגעו באשקלון ובאשדוד

Nimst

New member
מעיפים.. מה?

מעיפים את יהודי ארץ ישראל מעם הישראל? איך בדיוק?

silverhawk

New member
בהחלט

אחוזי הגיוס בקרב המגזר הדתי-לאומי גבוהים ביותר, ובמיוחד ליחידות הקרביות. רק תסתכל על מספר לובשי הכיפות בקרב היחידות הלוחמות (שלא לדבר על מספר הקצינים חובשי הכיפות יחסית לחלקם באוכלוסיה...).

Nimst

New member
../images/Emo35.gif שאלה לי יש ../images/Emo35.gif

שאלות בנוגע להתנתקות - נא לשרשר לכאן.

AdonAsda

New member
גם לי יש שאלה. לכתומים,

במידה ותכנית ההיתנתקות לא תבוצע, מה התוכנית החלופית? מה אתם מציעים לעשות? להשאיר את המצב הקיים?

hilasapir

New member
אני כתומה כחולה לבנה והינה התשובה..

מתכונים להדיח את הממשלה המושחטת וגם לקנות את השטחים של הפלסטינים!!!!

hilasapir

New member
מפילים את כול הממשלה....

אם הדמוקרטיה תמשיך אז: היזדמנות חדשה לפוליטיקים חדשים מי שנאמין בוא נבחר.... (אני נגד דמוקרטיה כי היא תמיד הופכת לדיקטטורה)

Rotema3

New member
מה זאת אומרת

נגד דמוקרטיה? אז שנלך על דקטטורה מלכתחילה?. וכן, הממשלה הנוכחית חייבת לפולללל!!!!

hilasapir

New member
לא נגד דמוקרטיה ודיקטטורה שזה הפך

להיות אותו הדבר בזמן האחרון

dor1111

New member
אוקי, נגיד והליכוד יפול

מי יהיה ראש הממשלה? ליברמן? איתם? אלי ישי? עוזי כהן?לנדאו? אם הליכוד לא יהיה אז יהיה את המערך שאותו אני בטו שאתם לא רוצים ואז יהיה שינוי שלא נראה לי שתסכימו.

למעלה