שאלה לשבת

מותק.

את זו שהצעת טיפול פסיכולוגי לאחרות- אני רק הוספתי להצעתך קצת גוון. וכן- אני דווקא לא כל כך רחוקה מזה (גם לא לימודית..).את חוזרת על דברייך מול כולם כאן, אם עוד לא שמת לב, כבר העירו לך על כך. אז או שכולם דפוקים ולא מבינים ,או שמשהו באסימון שלך לקוי לאללה. תחשבי לבד. קשה לך עם זה שאני מבינה היטב מה שאת כותבת אולם אין לך תשובה הולמת אליי ולכן את נצמדת לפרטים וחזרות על עצמך.מוכר ואופייני

nili6

New member
מותק תקראי ל

מותק תקראי לחיית המחמד שלך ולא לי. אפרופו כולם, ישנה אמירה מצויינת- אם ארבעה ביליון זבובים נמשכים לחרא זה עדיין לא אומר שזה טוב. הבנת?? לא הצעתי לאיש טיפול פסיכולוגי. טענתי שקשיי מחוייבות באופן כללי הם לעיתים נושא לשיחה טיפולית . ולא התייחסתי לחברי הפורום. אל תסלפי את דבריי ההבנה שלך לוקה בחסר והחזרה שלי באה כדי שאוליי הפעם תבינו.

טרולית.

אם ארבעה ביליון זבובים נמשכים לחרא זה עדיין לא אומר שזה טוב. הבנת?? והלא את טענת לפני יומיים בדיוק שחצי פורום כאן מסכים איתך ולכן את צודקת. מוכר? תמשיכי לחזור על עצמך, מקווה שזה מביא לך את הסיפוק החסר. אה, והנה- את גם מקבלת את המילה האחרונה (ששמתי לב שמאוד נחוצה לך). תהני.

nili6

New member
טוב האמת נלאיתי מלנסות להסביר לך

נלאיתי מלנסות להסביר לך את הנקודה. בכל אופן לא יכולה להימנע מלהוסיף ש זה שמישהי מודעת למה שמניע אותה רחוק מלומר שבחירתה חופשית. פשוט מגוחך לחשוב אחרת.

במילים אחרות ונוס..

הגברת ט. טוענת שאכן : את לא רופאה מ"אונס". הבנת???? את צריכה ללכת לפסיכולוג שיבדוק למה את לא רוצה להיות רופאה. שווה התייחסות בכלל?

nili6

New member
תנאים ללימוד רפואה

כדי לההתקבל לביס לרפואה צריך תחילה להיות בעל רמה אישיותית איכותית שזה כולל, כך אני רוצה לקוות, סגנון דיבור נאות, ויכולת הבנה גם של דברים מעט מורכבים.

forglemmigej

New member
אז ממש אין לך מושג

ירוק איזה אנשים מגעילים יש בין הרופאים. האם מי שהיה טוב במקצועות הריאלים בתיכון (כי זה פחות או יותר מה שנדרש מרופא וגם יכולת שינון מדהימה) זה עושה אותו אדם איכותי באיזה צורה או אופן? את ממש ממש טועה בהבנת בני אדם.

nili6

New member
למבינה בבני האדם.

אני מניחה שאותם רופאים מגעילים הם חכמים דיים כדי להסתיר את מגעילותם כשהם באים להתקבל ללימודי רפואה. מעבר לזה שיש דברים שמתפתחים עם השנים (מי שעובד במקצוע שוחק ייעשה יותר אטום לסבל הזולת עם הזמן). כושר הבנה בהחלט מעלה את הרמה האיכותית של האדם. כמבינה בבני אדם הייתי מציעה לך לא למהר לשפוט מישהו על סמך שתי שורות באינטרנט. לתשומת הלב. במיוחד ששום דבר ממה שכתבת לא מצביע על יכולת או אי יכולת להבנת בני אדם אלא מקסימום על התנאים לקבלה לביס לרפואה.

nili6

New member
ועוד משהו:

ועוד משהו: אני מכבדת כל אשה, שמודה כי אינה רוצה להביא ילדים מתוך פחד מאחריות, קושי בלקיחת מחוייבות וכיוב. זוהי אשה הגונה שאומרת אמת. לעומת זאת כשמתחילים לדבר על פיצוץ אוכלוסין ודאגה לכדור הארץ וכו', על היות הורים לילדים אגואיסטיים (...), או אז מתעורר החשד שיש כאן עטיפת הטיעונים האמיתיים באצטלא מסויימת כדי להיראות יותר טוב. מי שדואג לטבע וכו' לא מתייחס לזולת בגסות כשם שאת וחברתך עושות. מי שזכויות אדם חשובות לו לא מתבטא כמוכן. ולפני שאת כותבת - אכן אינכן חייבות צידוק לאיש לגבי המניע אבל אם אתן כבר כן חושפות את המניעים שלכן זה יהיה יותר הוגן ומכובד שהם יהיו אמיתיים. בנוסף ואני לא כותבת זאת לך, אני מזדהה עם רבים מהתכנים של הפורום, ולכן אני כאן.

חחחחחחחחחחחחחח

ומי את שתשפטי את אלה שמדברות על פיצוץ אוכלוסין??? ואותי שמעת פעם אמרת משהו בנידון? את מחליטה עבורי אם זכויות אדם חשובות לי? ע"פ מה? א"פ התייחסותי לטרולים כמוך? ומי את שתחליטי עם הטיעון שלי או של כל אחת אחרת כאן הוא אמיתי או לא??? בקיצור, מי את בדיוק חושבת את עצמך? או במילים אחרות. תנחתי. ואולי גם כדאי שתטפלי בצורך שלך לומר את המילה האחרונה תמיד, זה גם מעיד על משהו.

nili6

New member
בלה בלה בלה

הייתי מחזירה לך אותה השאלה מי את בדיוק חושבת את עצמך? מילא התנשאות, אבל בלי שום בסיס? כן בהחלט על פי אופן ההתייחסות שלך וצורת ההתבטאות, את מראה מי את. את מעידה על עצמך. חושבת שיש לך זכות ויכולת לשפוט אחרים בעוד שלך נדמה שלאחרים אסור לשפוט.

catapul

New member
כשאני קורא הודעות שלך...

בא לי לתקוע לעצמי מזלג לעין... ואני שוב ושוב שואל את עצמי למה? למה אני בכלל טורח או למה מישהי או מישהו כאן טורח לענות לך? שוב ושוב אנשים, כולל אותי, נופלים למלכודת הסבוכה שלך... ואם מותר לשאול, מה פשר סגנון הכתיבה הזה?! איזושהי שאיפה לכתיבת פואמות לא ממומשת? כמה מייגע לקרוא את דברייך שלא לדבר על התוכן... ההתעקשות שלך בנושא המחויבות והאחריות - מי דיבר על קושי בלקיחת אחריות??? מה כל כך קשה לך להכניס למוחך האטום שאנשים פשוט לא רוצים לקחת אחריות! לא מתוך פחד, ולא מתוך חולשה ולא מתוך קושי - לא רוצים! לא רוצים! ... או שאת צריכה שנחזור על עוד הרבה פעמים כדי שהאסימון שלך יפול????

inbal76

New member
לאט לאט, אחד אחד, כולם כאן מבינים

שמדובר בטרול מסוג מסוים (אני קוראת להם "סחטני-אנרגיות", או "הבלתי-נלאים"), והדרך היחידה להתמודד עם אחד כזה, ברגע שמבינים שזה מה שהוא, הוא לסרב לשחק איתו במשחק ההתשה שלו. וזה אומר להפסיק להגיב לו לאלתר ובאופן מוחלט, לא משנה כמה שזה מדגדג באצבעות (ותאמינו לי שגם לי מדגדג). נ.ב. יש טרולים שלא מודעים לעובדה שהם טרולים, ולא מבינים מה לא בסדר באופן ההתנהלות שלהם בכלל. אבל זה לא עושה אותם פחות כאלה, וכל ניסיון להסביר להם את זה (ובעצם להסביר להם כל דבר שהוא ) לא ישיג דבר פרט לעוד שרשור סוחט ומורט עצבים (="אוכל" לטרול).

לשניכם....

קאטאפול...תודה על פרץ הצחוק שהוצאת ממני, זה היה טוב! אנא ממך, הימנע לדחוף מזלג לעין, זה עושה נזקים שאח"כ קשה לתקן..למרות שאני מבינה את התיסכול.. ולא, לא נראה לי שלמרות המילים הבהירות שלך, יש בצד השנ מישהו שיבין. ענבל- סחטני אנרגיות בלתי נילאים, מגיבים סידרתיים, היודעים ביודק איך ועל מה ללחוץ כדי להפוך את הפיתוי לענות להם לכמעט בלתי פתיר... אכן סוג של טרול מוכר וידוע. צודקת, ועכשיו אני צריכה לתרגל קצת משמעת עצמית בנושא!!!

nili6

New member
כמה רוע, אטימות,

אם אתם מייצגים את העולם באמת לא כדאי להביא אליו ילדים.

nili6

New member
סוג נוסף של טרול

ויש גם כאלה, שנחשבים לטרול, פשוט כי לא יודעים איך לעכל אותם, אם מתוך שהם מעזים לאתגר את הפורום בשאלות שונות, או כי הם לא מתאימים לבועה שחלק מחברי הפורום מנסה ליצור, אוליי כי אינם יורדים ברמתם, בתוכן ובסגנון, לרמת התוקפים, (ולכן נחשבים- "מייגעים"), בקיצור, נחשבים לטרול בטעות, כשבעצם, אינם טרול כלל... ואם הם טרול, הייתי מעדיפה טרול כזה על פני משמיציו וסגנונם גס הרוח, שיפוטם קל הדעת, שלא לוקח בחשבון מקום לטעות, שנגררים כעדר בזה אחר זה, בלי שום טיפת ייחוד או מחשבה אינדיבידואלית, אנשים שמחשיבים את עצמם סופר אלטרואיסטים אך רמיסת האדם שמנגד אם בעילת היותו "טרול" כביכול, אינו להם אלא דבר של מה בכך. אנשים ששוכחים כי מהעבר השני של המחשב יושב אדם, (גם אם אינו מוצא חן בעיניכם). עובדה שאתם נוטים לשכוח.

למעלה