שאלון בראשון

®NuLy®

New member
../images/Emo35.gifשאלון בראשון../images/Emo35.gif

(נגנז בחוסר אכזריות מפורום סיסטם מומאומהומאה) 4 דברים שלא ידעתם עלי: 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: 4 סרטים שהייתי רואה שוב: 4 מקומות בהם גרתי: 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: 4 ספרים שאהבתי: 4 דיסקים שאני אוהב: 4מקומות בהם הייתי בחופשה: 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: 4 דברים שאני אוהב לאכול: 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו:

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

אחחח.. סיסטם, סיסטם
אחלה להקה. תודה על השאלון
4 דברים שלא ידעתם עלי:
אני מתופפת, אבל עדיין לא באופן הכי מקצועי!!
יש לי להקה שקוראים לה שניזל: בעבר הייתי הסולנית ואז עברתי לתופים.
פעם הייתי פאקצה ואז חזרתי בפריקיות
(סתם כי אין לי מה לכתוב..)
אני לא בנאדם דברן (הכוונה, בשיחה פנים מול פנים..) 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי:
חשבון
הנדסה
היסטוריה
ג"ג (למרות שאני עוסקת בהם גם בהווה...) 4 סרטים שהייתי רואה שוב:
מלך האריות
בית ספר לרוק
לשחרר את ווילי
שרק+מדגסקר 4 מקומות בהם גרתי:
באר-שבע
אילת
בניין אחר בב"ש
עוד בניין אחר בב"ש
4 סדרות טלויזיה שאני אוהב:
חברים
כולם שונאים את כריס
רומיאו
הפיג'מות D: 4 ספרים שאהבתי:
שיר של אש ושל קרח
טרילגית האלף האפל
טרילגיית חומריו האפלים
הארי פוטר 4 דיסקים שאני אוהב:
כל הדיסקים של גאנז
כל הדיסקים של בון ג'ובי ומייקל ג'קסון
הדיסק החדש של קורן
הדיסקים של מיוז 4מקומות בהם הייתי בחופשה:
אילת
קיץ חם בשכונה (של הנוער העובד והלומד)
ציפורי לילה (של הנוער העובד והלומד)
בקרוב: כפר סבא ות"א 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי:
הפורום
פורום מייקל ג'קסון.. אך אני פחות מגיבה שם
אתר הבית שלי: |הלניק|http://sambusak.co.il/|סלינק| 4 דברים שאני אוהב לאכול:
המבורגר
שניצל
פיצה
עגבניה רולז
4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: 1. אלסקה 2. הופעה של ספיינל טאפ. 3. במיטה (ישנה שיינה עמוקה..). 4. באמבטיה עם ספיינל טאפ!! P:p:

עונה! שקו לי

4 דברים שלא ידעתם עלי: קרעתי פעם את הטחול, שברתי יד, הסתפרתי לא מזמן
, הייתה לי מחלה נדירה - חוסר בכדוריות דם לבנות (קיבלתי איידס בלי להשתגל D:) 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: ביולוגיה, תעשייה וניהול, ספרות, מתמטיקה 4 סרטים שהייתי רואה שוב: כל הסרטים של ברוס לי, מגרש השדים, ג'יי ובוב השקט, גרון עמוק 7 4 מקומות בהם גרתי: חולון, מודיעין. אין יותר 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: ארתור, כל הסדרות של שנות התשעים שלא משגרים יותר כמו נשואים פלוס, סאות פארק, פמילי גאיי 4 ספרים שאהבתי: הארי פוטר? :X 4 דיסקים שאני אוהב: לייב הארה של גאנז, רייט היר רייט נאו של ואן היילן, לייב אנד לאוד של אוזי אוזבורן, סקיד ראו של סקיד ראו 4מקומות בהם הייתי בחופשה: פריז\צרפת, פראג, ליטא, בכל מני קיבוצים בצפון... 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: וואלה, הייד פארק, תפוז, גיימר 4 דברים שאני אוהב לאכול: שניצל (אבל של אמא!), פרכיות אורז עם לבנה (זה טעים כל כך!!), כל מה שיש לו שוקולד, פיצה 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: סרט פורנו, עוד מחווה לגאנז\הופעה של גאנז D:, שלוש שנים אחורה.., טיול שנתי של כיתה יב

זה לא מצחיק :X

באמת שזה כאב בטירוף, למרות שזה היה כשהייתי בגן אני עדיין זוכר.

So like a rose

New member
אללה.

4 דברים שלא ידעתם עלי: -פעם קראתי לסבתא שלי כלבה ברוסית זה נשמע יותר גרוע. אבל האמת שניסיתי לתת לה מחמאה כי אהבתי כלבים, והיא נעלבה ולא הבנתי למה. -יש לי מחלת לב קטנה אבל אני חיה איתה בשלום. -אני לא עולה במעליות, אחרי שנתקעתי מלא פעמים לבד. -אין מה לכתוב. 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: -מקצועות בית ספר. לא משהו שיחדש לכם. 4 סרטים שהייתי רואה שוב: -מת לדייט. -ארמגדון. -טיטניק[כמה קיטשי מצדי] -13 4 מקומות בהם גרתי: -קישנייב במולדובה[אהא..] -בת ים -אשדוד [כיום.] -נתניה 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: -אבודים. -טרוף בבית. -או.סי -איך פגשתי את אמא. 4 ספרים שאהבתי: -ורוניקה מחליטה למות -אני כריסטיאנה פ. -אחת עשרה דק. -יומנו של סטרטאפיסט. 4 דיסקים שאני אוהב: -של גאנז, כולם. -בונג'ובי. -דיסקים צרובים? נעע אין לי יותר. 4מקומות בהם הייתי בחופשה: -אילת. -צפון. -אשקלון[^^] -זייהו.. 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: -תפוז -MSN -ישרא בלוג -100 FM 4 דברים שאני אוהב לאכול: האאא אוכלD: -גלידה. -אייס קפה. -פיצה. -וסלט, כי אני אוכלת בריא^^ 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: -ת"א -חו"ל וזהו. .

l u d

New member
...

4 דברים שלא ידעתם עלי: 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: לא ממש עבדתי בחיים שלי 4 סרטים שהייתי רואה שוב: - כל סרט של ה"פ (למרות שאחרי שכריס קולומבוס עזב, הבימוי נהייה דפוק לגמרי) - מועדון ארוחת הבוקר (נשמע מטומטם, אבל אני ממש אוהבת את האייטיז) - מועדון האקסיות (בעיקר כי מזכירים שם גאנז) - להרוג את ביל 2 4 מקומות בהם גרתי: - סמרקנד (אי שם במקום נידח שנקרא אוזבקיסטן) - ת"א (כיום) - חולון 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: - the rock show - טירוף בבית - איך פגשתי את אמא - רוקסטאר סופרנובה 4 ספרים שאהבתי: - כל ה"פ - אני כריסטיאנה פ. - צופן דה וינצ'י - 100 חורפים 4 דיסקים שאני אוהב: - כל הדיסקים של גאנז - כנ"ל לגבי קווין - the ditillers- coral fang - daft punk- discovery 4מקומות בהם הייתי בחופשה: - אילת - טבריה - ים המלח - י"ם 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: - Youtube - תפוז - ultimate guitar - yahoo 4 דברים שאני אוהב לאכול: כמעט כל דבר חוץ מכבד אווז 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: - לוס אנג'לס :( - לונדון - ריו - מלבורן

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif קיי.

4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: ~ריקוד ~כתיבה ~בייביסיטינג ~נקיון[?] 4 סרטים שהייתי רואה שוב: ~אפקט הפרפר ~יורוטריפ ~סאות'פארק ~שודדי הקריבים 4 מקומות בהם גרתי: ~רוסיה ~ת"א ~חולון ~בת ים 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: ~וויל & גרייס ~האלופה ~רפואה שלמה ~קרובות 4 ספרים שאהבתי: ~עד כלות ~הסיפור שאינו נגמר ~...[כלכך לא זוכרת.] 4 דיסקים שאני אוהב: Pantera - cowboys from hell GNR - Apetite for distruction COB - hate crew deathroll In flames - in flames 4מקומות בהם הייתי בחופשה: ~אילת ~קיבוץ ;| 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: ~תפוז ~דיויאנטארט ~וואלה ~גוגל 4 דברים שאני אוהב לאכול: ~תפוזים ~שוקולד ~ספגטי ~גבינה צהובה 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: כל העולם חוץ מישראל.

So like a rose

New member
אללה אסתי.

בואי נגוון קצת את מקומות הנופש, נלך לנפוש בביירות. יהיה פצצות לגבות.

מגניב../images/Emo13.gif

4 דברים שלא ידעתם עלי: אני מדריכה בצופים [או שידעתם?] אני טסה לנורבגיה עוד חודש בדיוק אני מנגנת על גיטרה ועל פסנתר אני ממש סטרילית. 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: לא עסקתי.. 4 סרטים שהייתי רואה שוב: מטריקס שר הטבעות היומן מלך האריות 4 מקומות בהם גרתי: קנדה באר שבע מיתר אין יותר. 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: חברים אבודים ורוניקה מארס האלופה 4 ספרים שאהבתי: הארי פוטר הנעלמים מלאכים ושדים מישהו לרוץ איתו 4 דיסקים שאני אוהב: חה. כל הדיסקים של גאנז, נו.... Radiohead- The bends Nirvana Unplugged Muse- Showbiz 4מקומות בהם הייתי בחופשה: ארה"ב אנגליה איטליה ברצלונה 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: כאן. פורום זיהוי שירים האתר התנועתי המייל שלי. 4 דברים שאני אוהב לאכול: קראנץ'
שניצל תירס עוגת גבינה שקשוקה 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: מעדיפה לא לפרט... יש יותר מדי

oneman2

New member
../images/Emo197.gif

4 דברים שלא ידעתם עלי: - אני קיבוצניק - בצעירותי נהגתי לשמוע אייל גולן - התחלתי לשמוע גאנז לפני קצת יותר מחצי שנה... - אני האבא האמיתי שלכם. מוהאהאהא!! 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: - אורווה - גן-ירק - פינת חי -עוד מעט בנוי 4 סרטים שהייתי רואה שוב: - אוסטין פאוורס - אוסטין פאוורס 2 - אוסטין פאוורס- גולדממבר - מדגסקר 4 מקומות בהם גרתי: - בחדר הגדול (לשעבר) - בחדר הקטן יותר (לשעבר) - בחדר גדול בדירה שבה גרנו בזמן השיפוץ - בחדר הנוכחי 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: - משחק מכור - סימפסון פמילי - נמלטים - איש משפחה 4 ספרים שאהבתי: - שר הטבעות- אחוות הטבעת - שר הטבעות- שני הצריחים - שר הטבעות- שיבת המלך - רוץ ילד רוץ 4 דיסקים שאני אוהב: - Pink Floyd- Dark Side of the Moon - Pink Floyd- Wish You Were Here - פורטיסחרוף- 1900? - ברי סחרוף- סימנים של חולשה 4 מקומות בהם הייתי בחופשה: - בבית - במועדון - בחדרים - בחדר-אוכל 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: -הייד פארק - תפוז -האטריק - *חסוי* 4 דברים שאני אוהב לאכול: - סטייקים - פרגיות - המבורגר של בלאק סטיר... - לחם עם גבינת זיתים 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: - גן-עדן - סטיקייה טובה - אצל האח באמריקה - בחדר-אוכל (אני רעב!)

D:

4 דברים שלא ידעתם עלי: 1. יש לי עגיל בשפה 2. יש לי כתם לידה בכף רגל ובכתף 3. יש לי בעיה עם הלחץ דם וכשאני קצת נלחצת אני עלולה להתעלף. 4. נמ. יש לי חולשה לבלונדים. 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: XXXXXX 4 סרטים שהייתי רואה שוב: 1. האיש במסכת הברזל 2. סיפור אהבה בלתי נשכח 3. הארי פוטר-הרביעי 4. הרקולס-של דיסניD: 4 מקומות בהם גרתי: פה, ופה.. 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: 1. חברים 2. מגרש ביתי 3. אוו. סי 4. סאות'פארק 4 ספרים שאהבתי: 1. מישהו לרוץ איתו 2. כל הסדרה של ה"פ 3. האלכימאי 4. בנות בראון 4 דיסקים שאני אוהב: 1. יוז יור אילוז'ן 1+2 2. מציאות נפרדת 3. דה בלאק אלבום 4. 4מקומות בהם הייתי בחופשה: 1. אילת 2. הכינרת
3. אנגליה-לונדון 4. טבריה [?] 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: 1. תפוז 2. ישראבלוג 4 דברים שאני אוהב לאכול: 1. פיצה 2. מקדולנדס 3. טים-טם
4. צ'יפס 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: 1. עם ההוא
2. בים 3. באילת! 4. באשכול

izzys

New member
../images/Emo105.gifדווקא נחמד

4 דברים שלא ידעתם עלי:
אני גיטריסטית. כמעט שלוש שנים.
אני גרה בחיפה עיר הטילים
יום בלי מוזיקה ארוך כמו שבוע אצלי
בזמני הפנוי אני עושה הרבה שטויות 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי:
בייביסיטינג
חג"ס
פיזיקה
גאוגרפיה 4 סרטים שהייתי רואה שוב:
רקוויאם לחלום
הבועה
שלוש עשרה
גרין מייל 4 מקומות בהם גרתי:
חיפה מיום היוולדתי
4 סדרות טלויזיה שאני אוהב:
חברים
סאות'פארק
תאמינו או לא
האלופה
4 ספרים שאהבתי:
געגועי לקיסינג'ר
כמו גחליליות
צינורות
אניהו 4 דיסקים שאני אוהב:
Appetite For Destruction
רייד דה לייטנינג
פחד מוות
מציאות נפרדת 4מקומות בהם הייתי בחופשה:
אמסטרדם
אילת
מומסבה
אנתליה 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי:
סולידרוק
תפוז
MSN
היידפארק 4 דברים שאני אוהב לאכול:
פיצה
פסטה
סלט יווני
מרק 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו:
לא בחיפה!
ת"א
חור כלשהו במרכז
יוון

הוא עבר גם בכמה בלוגים..

4 דברים שלא ידעתם עלי: בכורה שחולה בתסמונת הבן הבכור. בטטה. בעלת חולשה למלוכסני עיניים. לא יודעת מה עוד לרשום. 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: תמיד הייתי מובטלת. 4 סרטים שהייתי רואה שוב: הסרטים של הייאו מיאזאקי. הסרטים של ז'אנג יימו. שר הטבעות. אמריקן פסיכו. 4 מקומות בהם גרתי: ראש העין. 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: עקרות בית נואשות. קוראים לי ארל. סקראבס. הסדרה החדשה של טורי ספלינג. 4 ספרים שאהבתי: הארי פוטר. ההוביט. הטירה הנעה. עור. 4 דיסקים שאני אוהב: The Doors - Morrison Hotel Fiona Apple - Extraordinary Machine Pink Floyd - DSOTM Guns n' Roses - Apetite for distruction 4 מקומות בהם הייתי בחופשה: שוויץ (אבל זה לא ממש נחשב כי הייתי בת שנתיים). קפריסין. ירושלים. צפון. 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: תפוז, הוטמייל וזהו נראה לי. 4 דברים שאני אוהב לאכול: קוקומן כדורים. הפשטידות של אמא. סופלה שוקולד. טוסטים. 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: יפן, 1969, אירלנד, בתקופה שאני אוכל ללכת לכל ההופעות שהיו בארץ.

למעלה