שאלון בראשון

חחחחחח

מטאליקה-האלבום השחור ומטאליקה-מטאליקה, זה אותו אלבום... וזה אפטייט פור דיסטרקשן,לא אפפית פור דיסטורשן
וזה אנד ג'סטס פור אול, לא ג'וסטיק פור אול... בקיצור קרעת אותי ילד...

ROCKET QUEEN2

New member
אופס חח לפעמים אני כזה דפוק

חחחח מצטער, לגבי מטאליקה התבלבלתי, וגם לגבי אפטייט תיקנתי את עצמי אבל אנד ג'וסטס פור אול פשוט לא ידעתי תודה רבה ח. ולגבי האלבום אני לפעמיםן כזה דפוק, הי הי ואני מודה!

אוקי אנייי

4 דברים שלא ידעתם עלי:הייתי דתיה ולמדתי באולפנא לבנות, פעם כמעט עצרו אותי על התערטלות בציבור(חח עזבו),אני מרוקאית שלמה אבל נראית רוסייה,יש לי בן דוד בגיל 80(אבא שלו בן 100 חח) 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי:לא עבדתי יום אחד בחיים שלי. 4 סרטים שהייתי רואה שוב:הסנדק 1,2,3,גרין מייל, אבודות והוזות, כוכב הקופים 4 מקומות בהם גרתי:גרתי רק בשניים, אזור ב' ועכשיו ו' 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב:חברים,סיינפלד,לטרמן,ועוד כל מיני 4 ספרים שאהבתי:ואל אישך תשוקתך, בידך אפקיד רוחי, בת יפתח, עקדת תמר.אבל מלא זמן לא קראתי ספר חדש 4 דיסקים שאני אוהב:יש לי בעיקר צרובים 4מקומות בהם הייתי בחופשה:טבריה,אילת,ים המלח 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי:תפוז גוגל 4 דברים שאני אוהב לאכול:פיצה שוקולד וכל הדברים המשמינים והמזיקים 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו:לאדעת הופעה של גאנז?..

תקרית הספגטי?

4 דברים שלא ידעתם עלי: *יש לי חתולה בהריון, כלבה ושתי סוסות. *אני שומעת המון רוק ארגנטינאי *הייתי עושה את טומי לי *ואת איזי סטראדלין 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: *רישום *ציור *צילום *פיסול 4 סרטים שהייתי רואה שוב: *כלבי אשמורת *ספרות זולה *התפוז המכני *רקוויאם לחלום 4 מקומות בהם גרתי: *פתח תקווה *רחוב אחר בפתח תקווה *שערי תקווה *רחוב אחר בשערי תקווה 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: *חברים *אי אר *משפחת סימפסון *הורים וכלבים בעסקי השעשועים-->משעשע ביותר 4 ספרים שאהבתי: *כל בית צריך מרפסת *מלך החומוס ומלכת האמבטיה *פרנויה *הספרים של הארלן קובן 4 דיסקים שאני אוהב: *Guns N' Roses - Use Your Illusion 2 *Motley Crue - Theater of Pain *Butch Walker - Letters *The Wildhearts - P.H.U.Q 4מקומות בהם הייתי בחופשה: *ארה"ב *צרפת *שוויץ *מקסיקו 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: *GMAIL *WWW.FOTOLOG.COM *WWW.TOMMYLEE.TV *YOUTUBE 4 דברים שאני אוהב לאכול: *שוקולד!!!! *ריבת חלב *סקיטלס *פיצה 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: *ארגנטינה *פורטוגל *ניו יורק *ספרד

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמה כתבתי נגנז? זה אמור להיות

נגנב...
4 דברים שלא ידעתם עלי: *אני יודעת את הספר איה פלוטו בע"פ *אני מכורה לספיידר סוליטר *יש לי 38 דיסקים מקוריים |גאהבעצמי| *אני גרופית של דיסני 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: *מקלידת תשובוני משוב של פסיכומטרי למחשב
*בייביסיטר *מוכרת פופקורן *מדריכה בקייטנה (למה זה נגמר
) 4 סרטים שהייתי רואה שוב: *שודדי הקריביים הראשון *כל סרטי דיסני (לא כולל במבי ודמבו) *נוסחא לרצח *מת לצעוק 1 4 מקומות בהם גרתי: *מעלה החמישה *ירושלים (קריית יובל) *ירושלים (קטמון) *צור הדסה 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: *שנות ה-70
*משחק מכור *חברים *ארץ נהדרת/מועדון לילה 4 ספרים שאהבתי: *הארי פוטר *רודף העפיפונים *המקרה המוז של הכלב שלי בשעת לילה *4 בתים וגעגוע 4 דיסקים שאני אוהב: *System Of A Down - Hypnotize *Guns N' Roses - Appetite For Destruction * Useless ID - Redemption *Three Days Grace 4 מקומות בהם הייתי בחופשה: *פריז *אילת *חד-נס *כנרת 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: *תפוז *MyBand *וואינט *וואלה 4 דברים שאני אוהב לאכול: *צ'יפס *גלידה פיצוץ *מקדונלדס *מרס 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: *במפגש פורום *ליד אורלנדו בלום *הופעה של איזה להקה שאני אוהבת *דיסני לנד!!

SomebodyElse

New member
../images/Emo31.gif

[עד מתי נסבול את המשחקים של ווינדואוז במחשבים של הצבא
]

®NuLy®

New member
|פיל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכוונה שאני מעריצה ממש ממש גדולה של דיסני
אני מצטט כמעט כל סרט בע"פ

נו טוב גם אני יענה

4 דברים שלא ידעתם עלי:1) אני דתי 2) אני אוהב לעשות שטויות 3)אני מתופף בערך שנה 4) 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי:1)ספירת מלאי אצל דוד שלי ואין עוד 4 סרטים שהייתי רואה שוב: 1)שודדי הקאריביים 2)כול הארי פוטר 3)גבר מי שמטפלת 4) בית ספר למתופפים (ניראה לי שזה השם שלו מזמן ראיתי את הסרט הזה) 4 מקומות בהם גרתי: 1)עפולה 2)אמממממ עפולה 3) ניראה לי גם בב עפולה 4) בעפולה 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: 1) יוגי הו 2)פוקימון 3)דרגון בול זי 4)ארתור 4 ספרים שאהבתי: 1)הארי פוטר כל הספרים 2)הרלן קובן כל הספרים שלו 3)אורי אודלמן כל הספרים שלו 4) ג'וזף פיינדר כל הספרים שלו 4 דיסקים שאני אוהב:1) בעיקר מה שאני צורב לעצמי 2)הדיסק החדש של רד הוט 4מקומות בהם הייתי בחופשה:1)אילת 2)ירושליים 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי:1)האימייל שלי 2)תפוז 4 דברים שאני אוהב לאכול:1) מה שיש בו בשר 2)ג'אנק פוד 3)גלידת שוקו בו 4)קולה (מי לא אוהב) 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו:1)בדרום 2) בממ"ד 3)אצל אחותי

סליחה אני מבקש את סליחת הפורום

אז כניראה שלא כולםם אוהבים קולה אני מבקש את סליחתכם

למעלה