שאלון בראשון

SomebodyElse

New member
--

4 דברים שלא ידעתם עלי: אתם יודעים עלי הכל
[חוץ ממה שלא צריך לדעת] 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: אע. טלמרקטינג, סוג של מזכירה, קורסיסטית [
], מש"קית תכנון כ"א [ל-א פקידה]
4 סרטים שהייתי רואה שוב: פייט קלאב, תפוז מכני, כל סרט של קווין סמית', צ'רלי והשוקולדה
4 מקומות בהם גרתי: 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: פמילי גאי, סקראבס, איך פגשתי את אימא, עקרות בית נואשות 4 ספרים שאהבתי: 4 דיסקים שאני אוהב: אפטיט פור דיסטרקשן, יוז יור אילוז'ן 1, יוז יור אילוז'ן 2, לייז [סתם כי אין לי כוח לחשוב יותר מדי] 4מקומות בהם הייתי בחופשה: פריז, לונדון, ספרד, סלובניה 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: 4 דברים שאני אוהב לאכול: לזניה, שוקולד, גבינות למיניהן, פטריות 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: לונדון, חוף הים, הופעה של גאנז, איתו [בכל מקום שלא יהיה]

Y035

New member
אני עונה למרות שרק 2 אנשים מפה

יודעים מי אני (קקי וערן X:) 4 דברים שלא ידעתם עלי: 1. יש לי פלטפוס, ובגלל זה יש לי מדרסים, וכואבות לי הברכיים בגלל זה לפעמים. 2. הברכיים שלי הולכות פנימה X: .3 אני אשכנזי אסלי 4. ראיתי את המטריקס הראשון יותר מ-15 פעמים X: 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: לא עבדתי 4 סרטים שהייתי רואה שוב: 1. המופע של טרומן, סרט חזק 2. מטריקס 1 3. המסור 1+2 4. בלתי נראה 4 מקומות בהם גרתי: אין, רק המקום שאני גר בו עכשיו, באזור ירושלים 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: 1. הרצועה 2. סיינפלד וחברים 3. אבודים 4. CSI (לאס וגאס, מיאמי, ניו יורק) 4 ספרים שאהבתי: 1. הארי פוטר X: .2 חוכמת הבייגלה 3. מלך החומוס ומלכת האבמטיה 4. הקייטנה של קנלר (!) 4 דיסקים שאני אוהב: 1. כל הדיסקים של גאנז 2. דארק זה אוף דה מון - פינק פלויד 3. דה סקיי איז קריינג - סטיבי ריי וון 4. כמעט כל הדיסקים של רד הוט -את אלה שאני מכיר, וזה הרוב- 4מקומות בהם הייתי בחופשה: 1. אילת 2. איטליה 3. ארה"ב 4. רומניה -כןכן- 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: 1. תפוז 2. סולידרוק 3. freekick .4 גוגל 4 דברים שאני אוהב לאכול: 1. איוו 2. סטייקים 3. שוקולד -אבל בקינוח או משהו, לא סתם קוביות 4. איוו! 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: 1. הופעה של גאנז 2. הופעה של רד הוט 3. איוו 4. סתם איפשהו עם חברים ונרגילה ממש משעמם לי.

crazy monkey

New member
עכשיו אני *שוברת שתיקה*

4 דברים שלא ידעתם עלי: *אני דתיה *אני הולכת לקנות חשמלית בחודש הקרוב *עוד חודשיים ויומיים נגמר לי המלווה!
*היו לי שתי חתולות
לשתיהן קראו "מיקי" אחת קפצה מהגג והשניה הייתה קטנה מדי ומתה... 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: *עבדוה משרדית במשרד הישן של אבא שלי <מתייקת מזכירה, מדפיסה מכתבים וכו'> *בייביסיטר *מדריכה בקייטנה *מלצרות 4 סרטים שהייתי רואה שוב: *אפקט הפרפר *school of rock *טעות בכיוון *ליצן הדמים
4 מקומות בהם גרתי: *בבית הישן גם בגבעתיים *בחדר השני עם אחיותיי *בחדר לבד הנוכחי 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: * חברים *CSI *ורוניקה מארס *האוס 4 ספרים שאהבתי: *האיש שאכל מטוס
*אני כריסטיאנה פ. *כל הספרים של ג'ון גרישם *מתים להתפרסם <וואו זה נקרא ממזמן> 4 דיסקים שאני אוהב: *כל התקליטים של הביטלס שלי *קובי-הדורבנים *greatest hits של guns n' roses *האוסף של שלום חנוך 4מקומות בהם הייתי בחופשה: *אילת *צפון *לונדון *ירושלים 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: *וואלה <מייל> *תפוז
*מזג האוויר
*בלוג של חברה שלי 4 דברים שאני אוהב לאכול: *קפה -לשתות *גלידה
*ספגטי *טיבעול 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: *לונדון *מיאמי *הולנד <עם פאפא שלי> *תיאלנד

LimiMimi

New member
זה היה קצר וקולע.

4 דברים שלא ידעתם עלי: (אף אחד לא מכיר אותי פה באמת אז זה ממש קל.) 1. יש לי שיער מ-מ-ש ארוך, וממש מכוער. 2. יש לי משקפיים אבל אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שאשכרה שמתי אותן. אני חושבת שהשתמשתי בהן שבוע גג. 3. יש לי ההפך מפלטפוס, וויצ' מינס הקשת שלי נורא נורא גבוהה (עמוקה, אנערף) ואני נורא אוהבת את זה! 4. אני גבוהה, שמנה, והמידת נעליים שלי ממש גדולה בשביל בנות. 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: 1. בייביסיטינג. 2. דיילות בסופר. 3. חילקתי פלאיירים? 4. כרגע עובדת בג'וסלנד! 4 סרטים שהייתי רואה שוב: 1. מולאן רוז'. 2. The wall 3. ספרות זולה. 4 מקומות בהם גרתי: אין לי ארבעה מקומות. ;[ עד גיל חמש גרתי באלפימנשה, ועכשיו אני גרה בכ"ס, באותו בית. 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: 1. the OC 2. השרדות 3. השיר שלנו! 4. נו, אני מכורה לריאליטיז המזעזעות של ערוץ 13 ביס. 4 ספרים שאהבתי: 1. שבועת רחל. 2. זכרונותיה של גיישה. 3. לכל בית יש מרפסת. 4. הארי פוטר'ס? 4 דיסקים שאני אוהב: 1. בקטגוריה אחת: כל הדיסקים של מיוז. (כולל החדש :) 2. אפטיט פור דיסטרקשן של גאנז. 3. פליי של מובי. 4. דארק סייד של פינק פלויד. (ויש עוד כ"כ הרבה. כוסעמוק.) 4מקומות בהם הייתי בחופשה: חופשה בחו"ל? ספרד, סיני עם חברות(!), צרפת וקפריסין. 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: פורומים של תפוז (זה כבר איזה 4), ישראבלוג ומידי פעם במייספייס ומקושרים. 4 דברים שאני אוהב לאכול: פרוזן יוגורט! פיצה, שניצל'ס, ניוקיז. 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: פאקינ' אילת, אנגליה(!!), ספא או כל חו"ל שהוא לא בערב הסעודית.

ROCKET QUEEN2

New member
אני

4דברים שלא ידעתם עלי: אני פריק, יש לי שיער ארוך, אני נוסע בסקייט, אני מנגן בגיטרה. 4 מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: שונא ללמוד, אני עוסק בלעצבן תמורה. 4 סרטים שהייתי רואה שוב: אות משמיים, בובספוג, שודדי הקאריבים וזהו. 4 מקומות בהם גרתי: תל אביב, תל אביב, תל אביב, תל אביב. 4 סדרות טלויזיה שאני אוהב: בובספוג וזהו. 4 ספרים שאהבתי: לא קורא! 4 דיסקים שאני אוהב: גאנז-אפפית אף דיסטורשן, מטאליקה-דה בלאק אלבום, מטאליקה-מטאליקה, מטאליקה-אנד ג'וסטיק פור אול. 4מקומות בהם הייתי בחופשה: תאילנד, קולנוע, ימית 2000, אצל חברי הפריק 4 אתרי אינטרנט בהם אני מבקר על בסיס יומי: האתר הרישמי של גאנז, האתר של אירוסמית', האתר של מטאליקה ופורום אוורלסט. 4 דברים שאני אוהב לאכול: אני מעדיף לשתות נסטי. 4 מקומות בהם הייתי מעדיף להיות עכשיו: בהופעה של לד זפלין של פעם, בהופעה של מטאליקה של פעם, בהופעה של גאנז של פעם ובהופעה של מגה דת, של פעם!

ROCKET QUEEN2

New member
אהה נו אז Appetite For Destruction

אני חושב שככה כותבים את זה באנגלית, נו לזה התכוונתי, אפפפפפפפפתתתתייייתתתת.

למעלה