עונה =] תודה
את אישה? יאפ את גאה בעובדה שאת אישה? אהאאאאאאאאאא תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 1. יופי
2. מין שולט
3. בשביל שנוכל לצאת עם מקפליי בויז
4. צריך נשים ל'דוגמניות'
5. וכי הבנים מתים עלינו
תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 1. הם סוטים 2. הם שעירים 3. כי יש להם מקום רגיש וכואב מאוד
4. יש לרובם טעם רע באופנה
5. הם מסריחים שהם מזיעים
6. הם מזיעים המון 7. הם לא רציניים 8. הם אוהבים ללכת מכות 9. הם אוכלים [רובם] בפה פתוח........... 10. הם יותר מפגרים מהבנות
הריון,מתנה או נטל? מתנה, תלוי ממי
את חושבת שמקומה של האישה במטבח או במשרה מלאה? אני מעדיפה להיות סלבריטאית עם משרתות, בבית גדול עם מאט ועם טום.. אבל תראו את זה איך שבא לכם
מחזור-איך את מסתדרת עם זה? אין =\ בינתים...בעעעעע ורוד, רק לבנות? יאפפפפפפפפפפ
למה אנחנו מורידות שערות בבית שחי,ברגליים וכ"ו? ילד מהכיתה שלי יכול לקרוא את זה, פדיחות...
האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל
מה דעתך על טרנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? בעעע זה מגעיל... לסביות דרך החיים או דוחה אחרים? שהלסביות יהנו להן.. מיצידי
כדורגל או אחר הצהריים אצל קוסמטיקאית? אחר הצהריים... שמה לק על הציפורניים כתחביב יומ-יומי? נופ איפור,אצלי זה הולך חזק,מה איתך? חביב..לא ממש הרבה בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? תלוי אילו
בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוך
דוגמניות-עם נסגד או עם נכחד? נסגדדדדדדדדד אני רוצה להיות דוגמנית
הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? להפך אוהבת את אמא שלך? מחבבת היית מחליפה אותה בעוד עוד אבא? אין מצב מה עדיף אחות או אח? אח גדול וחתיך
כשתיהי נשואה האם את תנקי ותבשלי לבד או שתיתני לבעלך לבצע את חלק ממשימות הבית? אני אתן למשרתות
במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיהי גדולה? לעבוד, בדוגמנות
מה דעתך על המגזין פלייבוי, מבזה או שווה? מבזה =\ את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שעשתה? נראה לך????????? תודו, נכון שאנחנו הרבה יותר חכמות מהבנים? יאפ נכון שאנחנו הרבה יותר מוכשות ויפות מהם? יאפ נכון שאני מתחילה להגזים? נופ תצאי עם מישו שהוא יותר "מושך" ממך? תלוי עד כמה מושך
מה דעתך על בנים שטחיים שמחפשים את הבנות ההכי יפות והכי שוות? סתומים ותודו שלפעמים גם אנחנו צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את ההכי יפה וההכי שווה?
את מפחדת מג'וקים או חרקים אחרים? מאוווווווווווווווד
מה הסטטוס החברתי שלכם (פריקית,פקאצה, סנובית וכ"ו)? חמודה שכולם אוהבים, הייתי מחשיבה את עצמי כמשוגעת
איך תרצי שהבית שלך יראה? כמו של ג'ניפר אניסטון
איך החדר שלך נראה כיום? אני לא פקצונה או משו, אבל אני פשוט אוהבת ורוד אז ורוד
את עוסקת בספורט כלשהו, אם באיזה? נווווווווווווווופ מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך? פון
יש לך חבר? דמיוני את מתאהבת מהר? מאוווווווווווד בוכה בסרטים רומנטיים? יאפ ומשירים מרגשים? יאפ מתרגשת מכל דבר שזז? אם זה מפחיד
אסוציאציות: גבר- חתיך או מפגר סוכריה- מתוקה מלכת יופי- יפה דוגמניות- בלונדינית
ורוד- יפה
כחול- מאוד יפה
שופינג- יאיייייייייייייייייי
פרחים-
דבורים
ים- כחול כדור- עף קרבי- חייל שריר- אין לי ריח- מסטיק ליפסטיק- שקוף פלטפורמה- מזה? תינוק- חמוווווווווווד עבודה- בייביסיטר תווווווווודה =] אגב, יומולדת למאט=] כפרון