שאלונים

M a y a 182

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:מאיה גיל: 14 מזל:דלי המילה הראשונה שעולה לך בראש:דאגי=כוסון :] ממתקים... מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?10 האם תעדיף במבה על עוף?אממ לפעמים מה עדיף שוקולד או חטיף?שוקולד שוקולד שחר או נוטלה?נוטלה עלית או אסם?עלית במבה או ביסלי?ביסלי שוקולד חום או לבן?חום ציטוס או דוריטוס?דוריטוס וופלים או עוגיות?אמ.. שוקו או מים? שוקו!! אני שוקואליסטית!! :] גלידה או קרמבו? גליה הממתק שאני הכי שונאת זה קרמבו יאאק שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?בלי טעם גלידה הכי טעים:תות! טעם גלידה הכי פחות טעים: אממ מוקה טעם אהוב של קרמבו:אני שונאת קרמבו!! עוגה אהובה:אממ גבינה שוקולד אהוב:פרה הממתק הכי אהוב:שוקולד הממתק של כל הזמנים:שוקולד הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:שוקולד הממתק הכי אהוב של אמא שלך:אמ.. הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: קרמבוו זה מגעיל!! זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: אממ לא ידעת.. ריקוד או שירה?ריקוד טלוויזיה או מחשב?מחשב בראד פיט או טום קרוז?בראד צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר?צ'אד!! יס או הוט?יסס השיר שלנו או טב"ע האלופה ? לא זה ולא זה.. גרביים עד הברך או גרביים קצרות?עד הברך שיער פזור או אסוף?אמ.. בוקר או לילה?לילה כלב או חתול?כלב אולסטאר או ואנס? אולסאר סקצ'רס או פומה?פומה קיץ או חורף?חורףףף גלידה או ארטיק?גלידה יום או לילה ? לא שאלו את זה כבר?! לילה צבעים.. שחור או כחול?כחול כהה לבן או ורוד?אמ.. צהוב או תכלת?צהוב כתום או אפור?אמ.. אדום או סגול?אדום מה אתם חושבים על... ביסלי:טעים יאיר לפיד:זקן המילניום:אמ.. זמרים בשקל:בע השמינייה:בעע הפורום הזה:כיףף לימונדה:יאאמי דודות שצובטות בלחיים כאילו אין מחר:אין לי כאלה אבל זה מציק האייקונים בתפוז:חמודים 5 דברים שתרצה שיכתבו לך על הקבר ביום מותך : *היא היתה אישה טובה *נבוה חכמה *היתחנה עם אהוב ליבה דאגי *אחות הנדרת *ו.. כללי: מה השעה ?19:56 מתי בדרך כלל אתה הולך לישון? אממ 11 מתי אתה קם בחופשים?12 וחצי ובימי חול?7 איפה היית רוצה להיות עכשיו?הוואי למה ?כי כיף שם מה המקום הכי אהוב עלייך בעולם?אממ לא יודעת לא הייתי בכל המקומות בעולם.. דבר אחד שתיקח איתך לאי בודד:אוכל איש אחד שתיקח איתך לאי בודד:דאגי אם.. אם היית מורה,איזה מורה היית?ספורט אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?פרה אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?פלאפון אם היית ספר,איזה ספר היית?אממ אם היית צבע,איזה צבע היית?צהוב אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? הכל אם היית כלב,איזה גזע היית?לא יודעת.. אבל משו קטן כזה על שאלונים.. איך היה השאלון?נחמד היה משעמם?לא כ"כ אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא ממש אתה אוהב שאלונים קצרים?אני אוהבת שאלונים בינונים פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?אממ... לשמוע מוזיקה אתה מבצע אותם טוב?אמ..עם מוזיקה 24 שועת ביממה נחשב טוב אז כן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?ציור אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא אתה עובד?לא מוסיקה אהובה: פאנק רוק ומקפליי שזה פופ מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?לא זה ולא זה ריקוד עושה לכם את זה?תלוי איזה מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אממ דרייק וגוש הם חמודיים ואמ טי וי וכל מיני סדרות שיש ביס.

m i c k e y 15

New member
חח מילה ראשונה כוסון..

חח גמני חשבתי על זה..כהמילה השנייה.. אז לא יצא טוב..חח

McflyRule

New member
../images/Emo203.gifעל הדרך, עוד שאלון! פמיניסטי

את אישה? את גאה בעובדה שאת אישה? תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 1. 2. 3. 4. 5. תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. הריון,מתנה או נטל? את חושבת שמקומה של האישה במטבח או במשרה מלאה? מחזור-איך את מסתדרת עם זה? ורוד, רק לבנות? למה אנחנו מורידות שערות בבית שחי,ברגליים וכ"ו? האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מה דעתך על טרנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? לסביות דרך החיים או דוחה אחרים? כדורגל או אחר הצהריים אצל קוסמטיקאית? שמה לק על הציפורניים כתחביב יומ-יומי? איפור,אצלי זה הולך חזק,מה איתך? בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? בנות עם שיער קצר או ארוך? דוגמניות-עם נסגד או עם נכחד? הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? אוהבת את אמא שלך? היית מחליפה אותה בעוד עוד אבא? מה עדיף אחות או אח? כשתיהי נשואה האם את תנקי ותבשלי לבד או שתיתני לבעלך לבצע את חלק ממשימות הבית? במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיהי גדולה? מה דעתך על המגזין פלייבוי, מבזה או שווה? את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שעשתה? תודו, נכון שאנחנו הרבה יותר חכמות מהבנים? נכון שאנחנו הרבה יותר מוכשות ויפות מהם? נכון שאני מתחילה להגזים? תצאי עם מישו שהוא יותר "מושך" ממך? מה דעתך על בנים שטחיים שמחפשים את הבנות ההכי יפות והכי שוות? ותודו שלפעמים גם אנחנו צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את ההכי יפה וההכי שווה? את מפחדת מג'וקים או חרקים אחרים? מה הסטטוס החברתי שלכם (פריקית,פקאצה, סנובית וכ"ו)? איך תרצי שהבית שלך יראה? איך החדר שלך נראה כיום? את עוסקת בספורט כלשהו, אם באיזה? מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך? יש לך חבר? את מתאהבת מהר? בוכה בסרטים רומנטיים? ומשירים מרגשים? מתרגשת מכל דבר שזז? אסוציאציות: גבר- סוכריה- מלכת יופי- דוגמניות- ורוד- כחול- שופינג- פרחים- ים- כדור- קרבי- שריר- ריח- ליפסטיק- פלטפורמה- תינוק- עבודה- אנג'וי

0 דיש 0

New member
תשובות

את אישה? כן :]]] את גאה בעובדה שאת אישה? כן! תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 1. בנים אוהבים אותנו 2. בנים 3. בנים 4. חכמות, מצחיקות 5. חתיכות תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 1. טיפשים 2. לא מצחיקים 3. שעירים 4. משתינים על הריצפה אין לי עוד נו חשבתי על זה הרבה אבל אני אוהבת בנים הריון,מתנה או נטל? מתנהההה את חושבת שמקומה של האישה במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה מחזור-איך את מסתדרת עם זה? לא שאני אוהבת את זה, אבל שורדים ורוד, רק לבנות? לא למה אנחנו מורידות שערות בבית שחי,ברגליים וכ"ו? כי אנחנו רוצות להיות סקסיות. טיפשי ביותר האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? עישון זה מגעיל שתיה בכייף מה דעתך על טרנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהנו לסביות דרך החיים או דוחה אחרים? לא דרך חיים אבל אין לי בעיה איתם כדורגל או אחר הצהריים אצל קוסמטיקאית? כדורגל שמה לק על הציפורניים כתחביב יומ-יומי? לא יומיומי אבל לפעמים איפור,אצלי זה הולך חזק,מה איתך? לא ממש בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? לא ולא בנות עם שיער קצר או ארוך? תלוי בפנים דוגמניות-עם נסגד או עם נכחד? נכחד. כלבות. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? להפך אוהבת את אמא שלך? עד כמה שאפשר היית מחליפה אותה בעוד עוד אבא? לפעמים מה עדיף אחות או אח? אחות כשתיהי נשואה האם את תנקי ותבשלי לבד או שתיתני לבעלך לבצע את חלק ממשימות הבית? בעלי, דאהה1 במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיהי גדולה? שירה, משחק, ריקוד מה דעתך על המגזין פלייבוי, מבזה או שווה? מבזה את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שעשתה? לא תודו, נכון שאנחנו הרבה יותר חכמות מהבנים? נכון :] נכון שאנחנו הרבה יותר מוכשות ויפות מהם? נכון נכון שאני מתחילה להגזים? לא תצאי עם מישו שהוא יותר "מושך" ממך? ברורר מה דעתך על בנים שטחיים שמחפשים את הבנות ההכי יפות והכי שוות? לא שווים תזרת שלי ותודו שלפעמים גם אנחנו צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את ההכי יפה וההכי שווה? מותר לנו את מפחדת מג'וקים או חרקים אחרים? כן מה הסטטוס החברתי שלכם (פריקית,פקאצה, סנובית וכ"ו)? רגילה חח איך תרצי שהבית שלך יראה? יפה.. לא גדול מדיי אבל לא קטן עם קומה אחת או שתיים לא יותר והרבה הרבה צמחים.. איך החדר שלך נראה כיום? כמו אחרי מלחמה"ע את עוסקת בספורט כלשהו, אם באיזה? צפיה בטלויזיה נחשב? מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך? אממ או רואה טלויזיה או מחשב.. יש לך חבר? לא את מתאהבת מהר? כן בוכה בסרטים רומנטיים? כן ומשירים מרגשים? כן מתרגשת מכל דבר שזז? לא אסוציאציות: גבר- חח לאדעת פשוט ליקקתי שפתיים סוכריה- טעם מלכת יופי- מפגרת דוגמניות- חה! ורוד- טוווב כחול- יאכ שופינג- כייף פרחים- ריח ים- רגש כדור- עגול קרבי- חיל שריר- סקסי ריח- טוב ליפסטיק- כאב פלטפורמה- גובה תינוק- מאמיייי עבודה- פרנסה אויש כמה שזה יצא עלוב פדיחה לשלוח.

m i c k e y 15

New member
עונה...לקחתי קצת חופש מללמוד חחח

את אישה? לא..סתם קוראים לי מיכל את גאה בעובדה שאת אישה? מאוד! תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 1.אממ יש לנו ת'כוח..בלעדנו לא הייתה המשכיות 2. חכמות יותר מגברים! וזו עובדה 3. יש לנו הרבה יתרון כשזה בא במערכת יחסים.. 4. אין 5.אין תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 1. הם עם חרא..כמעט כולם 2. הם די מפגרים..יש לנו דוגמא לזה אפילו בפורום חחח 3. מאוד מאוד שעירים 4. לא היגיינים 5. יש להם מנהגים מכוערים 6. הם חושבים שהם מעל הנשים! והם לא חח אין לי יותר הריון,מתנה או נטל? מתנה את חושבת שמקומה של האישה במטבח או במשרה מלאה? גם וגם..כל אחת לפי יכולתה מחזור-איך את מסתדרת עם זה? אממ זה חייב להיות אחרת אי אפשר להיות בהיריון..וזה די מציקק שונאת את זה קיצר ורוד, רק לבנות? לא למה אנחנו מורידות שערות בבית שחי,ברגליים וכ"ו? כי זה אופייני רק לבנים וזה לא יפה לאישה להראות עם שיער בכל מקום..וזה מושךך האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל..חח מה דעתך על טרנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהיה להם בכיף לסביות דרך החיים או דוחה אחרים? דרך חיים כדורגל או אחר הצהריים אצל קוסמטיקאית? גם וגם מצדי שמה לק על הציפורניים כתחביב יומ-יומי? חח כן פעם איפור,אצלי זה הולך חזק,מה איתך? לא ממש..רק עיפרון שחור ואולי צללית בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מזעזע בנות עם שיער קצר או ארוך? גם וגם דוגמניות-עם נסגד או עם נכחד? לא יודעת חח הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? גם וגם אפשר אוהבת את אמא שלך? ב=ר=ו=ר היית מחליפה אותה בעוד עוד אבא? חחחח לאא מה עדיף אחות או אח? אחות! תאומים..בן ובת חחח כשתיהי נשואה האם את תנקי ותבשלי לבד או שתיתני לבעלך לבצע את חלק ממשימות הבית? למה מה קרה?? שגם הוא יעשה משו..למרות שדאגי די עצלן.. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיהי גדולה? אדריכלית או שחקנית ..זה חלומי מה דעתך על המגזין פלייבוי, מבזה או שווה? מבזה! שערורייה!! את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שעשתה? חח לא תודו, נכון שאנחנו הרבה יותר חכמות מהבנים? ב=ר=ו=ר זו עובדה נכון שאנחנו הרבה יותר מוכשות ויפות מהם? בטח! נכון שאני מתחילה להגזים? מאוד תצאי עם מישו שהוא יותר "מושך" ממך? כן למה לא..זאת הסיבה שאני אצא איתו חח מה דעתך על בנים שטחיים שמחפשים את הבנות ההכי יפות והכי שוות? דוחה אותי נורא ותודו שלפעמים גם אנחנו צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את ההכי יפה וההכי שווה? כן..מודה באשמה את מפחדת מג'וקים או חרקים אחרים? כןן מה הסטטוס החברתי שלכם (פריקית,פקאצה, סנובית וכ"ו)? אין לי..אני פריקית סמויה..אני חצי פריקית חצי פקאצה..חח עזבו אני לא אוהבת סטיגמות איך תרצי שהבית שלך יראה? ורוד כזהה הכל ורוד מבפנים!! סתםם סתםם לאא..רגיל כזה לא אכפת לי..העיקר שתהיה לי קורת גג איך החדר שלך נראה כיום? מבולגן לחלוטין את עוסקת בספורט כלשהו, אם באיזה? סקייט בורד..חח מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך? מחש.ב.מוזיקה MTV יש לך חבר? הלוואי את מתאהבת מהר? לא קרה לי עדיין חח בוכה בסרטים רומנטיים? אממ לפעמים ומשירים מרגשים? גגם מתרגשת מכל דבר שזז? חח כן אסוציאציות: גבר- סקסי סוכריה- תות מלכת יופי- יפה דוגמניות- רזה ורוד- צבע מעלףף כחול- שמיים שופינג- כיפי פרחים- צבעוניים ים- שמש כדור- עף קרבי- רובה שריר- תפוס לי עכשיו ריח- נעים ליפסטיק- אדום פלטפורמה- כואבת תינוק- חמוד קושקושוןןןן עבודה- באסה

אלה בלה

New member
עונה../images/Emo9.gif

את אישה? אכן כן
את גאה בעובדה שאת אישה? מאודדדדדד
תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 1.כי רק לנו יש ציצים
2.כי אנחנו יכולות לכסח בנים כדי שהם ישתמשו בתירוץ העלוב של אני לא מרביץ לבנות 3.כי אנחנו יכולות ללבוש בגדי גברים ולא להיקרא לסביות 4.כי אנחנו יודות להעריך דברים 5.כי יש לנו משפטי פתיחה ופלירטוט יותר טובים מ"זה כאב?... שנפלת משמיים"
תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 1.כי אם הם לובשים בגדי נשים הם נקראים קוסינלים 2. כי הם מעשנים ושותים בשביל הפוזה 3.כי הם באים אם משפטי הפתיחה הכי מפגרים וגם אם תגידי להם לא הם יהיו בטוחים שאת דלוקה עליהם 4. כי הם בטוחים שהם חכמים! 5. כי הם הומופובים! 6. כי הם בכיינים 7. כי הם חייביםםם לעשות פוזות ליד החברים שלהם 8. כי בגללם התחיל הרצח הראשון!(שקין רצח את אבל!) 9. כי הם חייבים להוכיח שהם גברים 10.כי בנים הם כמו שרותים.. או שהם תפוסים.. או שהם מלאים בחרא... או שלא צריך אותם בכלל הריון,מתנה או נטל? מתנהה
את חושבת שמקומה של האישה במטבח או במשרה מלאה? גם וגם מחזור-איך את מסתדרת עם זה? לא מפריע לא כואב רק צריך להיכנס לשירותים כל כמה שעות... ורוד, רק לבנות? ממש לא.. אפעם לא ראיתם בריטים?! חברה שלי ספרה 107 בנים בריטים עם ורוד בפארק שעשועים עד השעה 4!!!!!! למה אנחנו מורידות שערות בבית שחי,ברגליים וכ"ו? כי זה כיףלהרגיש חלקההה
האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? ככה ככה זה כיף
מה דעתך על טרנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהיה להם בכיף
אם זה מה שעושה להם טוב.. לסביות דרך החיים או דוחה אחרים? יכול להיות דוחה.. אבל אולי רק בהתחלה אחר כך מגלים שהן נחמדות כדורגל או אחר הצהריים אצל קוסמטיקאית? כדורגללללללל שמה לק על הציפורניים כתחביב יומ-יומי? חחחח ממש לא! איפור,אצלי זה הולך חזק,מה איתך? שחור ואודם בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מזעזעעעע בנות עם שיער קצר או ארוך? גם וגם תלוי למי דוגמניות-עם נסגד או עם נכחד? נסגד על ידי הבנים! הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? שנייהם
אוהבת את אמא שלך? מאודדדדדדדדדדדד
היית מחליפה אותה בעוד עוד אבא? לאאאאאאאאא למרות שגם את אבא אני אוהבת מאודדדדד
מה עדיף אחות או אח? אחות האחים שלי מציקים לי
כשתיהי נשואה האם את תנקי ותבשלי לבד או שתיתני לבעלך לבצע את חלק ממשימות הבית? אתן לבעלי לעשות את הרוב.. למרות שאני אוהבת לבשל
במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיהי גדולה? כשנגיע לגשר נחצה אותו
מה דעתך על המגזין פלייבוי, מבזה או שווה? לא זה ולא זה.. אלא נשים שבחרו לעשות משו עם הגוף שלהן.. בחירה שלהן.. בכיף שלהם.. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שעשתה? רחוקה מלהעריץ את הבארבי דול הקטנה והפאקצית תודו, נכון שאנחנו הרבה יותר חכמות מהבנים? לא תמיד.. אנחנו סתם מנסות להוכיח לפעמים.. נכון שאנחנו הרבה יותר מוכשות ויפות מהם? בזה אין ספקקקקק
נכון שאני מתחילה להגזים? לא ממש זה דווקא מהנה
תצאי עם מישו שהוא יותר "מושך" ממך? בטחח..
זה כל הכיףףף להוציא לשאר הבנות את העיניים
מה דעתך על בנים שטחיים שמחפשים את הבנות ההכי יפות והכי שוות? הייתי עם אחד כזההה אבל זה בסדר.. ברגע שהם מגלים את האופי איתו הם צריכים להתמודד ואז הם כבר זורקים אותן ותודו שלפעמים גם אנחנו צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את ההכי יפה וההכי שווה? מן הסתםםם איזה אחת שווה תראי אותה מצרפתת איזה שמנדריק את מפחדת מג'וקים או חרקים אחרים? בטחחח!!!!!!!!!!! מה הסטטוס החברתי שלכם (פריקית,פקאצה, סנובית וכ"ו)?אממ משו שנע בין פריקית לנחמדה וחייכנית איך תרצי שהבית שלך יראה?צבעוני בגבול הטעם הטוב איך החדר שלך נראה כיום? עזבו בואו לא נתחיל לדבר... את עוסקת בספורט כלשהו, אם באיזה? איזהה נראה לכםםם מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך? משגעת אנשים
יש לך חבר? לא
את מתאהבת מהר? כן בוכה בסרטים רומנטיים? עוד לא יצא לי לבכות באחד ומשירים מרגשים? כןן מתרגשת מכל דבר שזז? חחח רחוקההה מיזה אסוציאציות: גבר- עיניים כחולותת בואא אלייי
סוכריה- יאמיייי
מלכת יופי- רוסיותתת חחחח דוגמניות- אחלה עבודה
ורוד- פאקצההההההההההה כחול- יםםםםםםם שופינג- שנקין
פרחים- רומנטי ים- אהבת קיץ
כדור- אללההה מכביייייייי קרבי- הכי אחותי
שריר- אימוווווו
ריח- פולו
ליפסטיק- סקסייי פלטפורמה- היו היה פעם... תינוק- בא ליייי
עבודה-

Yely

New member
עונה =] תודה

את אישה? יאפ את גאה בעובדה שאת אישה? אהאאאאאאאאאא תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 1. יופי
2. מין שולט
3. בשביל שנוכל לצאת עם מקפליי בויז
4. צריך נשים ל'דוגמניות'
5. וכי הבנים מתים עלינו
תני לי 10 סיבות למה לא להיות גבר: 1. הם סוטים 2. הם שעירים 3. כי יש להם מקום רגיש וכואב מאוד
4. יש לרובם טעם רע באופנה
5. הם מסריחים שהם מזיעים
6. הם מזיעים המון 7. הם לא רציניים 8. הם אוהבים ללכת מכות 9. הם אוכלים [רובם] בפה פתוח........... 10. הם יותר מפגרים מהבנות
הריון,מתנה או נטל? מתנה, תלוי ממי
את חושבת שמקומה של האישה במטבח או במשרה מלאה? אני מעדיפה להיות סלבריטאית עם משרתות, בבית גדול עם מאט ועם טום.. אבל תראו את זה איך שבא לכם
מחזור-איך את מסתדרת עם זה? אין =\ בינתים...בעעעעע ורוד, רק לבנות? יאפפפפפפפפפפ
למה אנחנו מורידות שערות בבית שחי,ברגליים וכ"ו? ילד מהכיתה שלי יכול לקרוא את זה, פדיחות...
האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל
מה דעתך על טרנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? בעעע זה מגעיל... לסביות דרך החיים או דוחה אחרים? שהלסביות יהנו להן.. מיצידי
כדורגל או אחר הצהריים אצל קוסמטיקאית? אחר הצהריים... שמה לק על הציפורניים כתחביב יומ-יומי? נופ איפור,אצלי זה הולך חזק,מה איתך? חביב..לא ממש הרבה בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? תלוי אילו
בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוך
דוגמניות-עם נסגד או עם נכחד? נסגדדדדדדדדד אני רוצה להיות דוגמנית
הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? להפך אוהבת את אמא שלך? מחבבת היית מחליפה אותה בעוד עוד אבא? אין מצב מה עדיף אחות או אח? אח גדול וחתיך
כשתיהי נשואה האם את תנקי ותבשלי לבד או שתיתני לבעלך לבצע את חלק ממשימות הבית? אני אתן למשרתות
במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיהי גדולה? לעבוד, בדוגמנות
מה דעתך על המגזין פלייבוי, מבזה או שווה? מבזה =\ את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שעשתה? נראה לך????????? תודו, נכון שאנחנו הרבה יותר חכמות מהבנים? יאפ נכון שאנחנו הרבה יותר מוכשות ויפות מהם? יאפ נכון שאני מתחילה להגזים? נופ תצאי עם מישו שהוא יותר "מושך" ממך? תלוי עד כמה מושך
מה דעתך על בנים שטחיים שמחפשים את הבנות ההכי יפות והכי שוות? סתומים ותודו שלפעמים גם אנחנו צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את ההכי יפה וההכי שווה?
את מפחדת מג'וקים או חרקים אחרים? מאוווווווווווווווד
מה הסטטוס החברתי שלכם (פריקית,פקאצה, סנובית וכ"ו)? חמודה שכולם אוהבים, הייתי מחשיבה את עצמי כמשוגעת
איך תרצי שהבית שלך יראה? כמו של ג'ניפר אניסטון
איך החדר שלך נראה כיום? אני לא פקצונה או משו, אבל אני פשוט אוהבת ורוד אז ורוד
את עוסקת בספורט כלשהו, אם באיזה? נווווווווווווווופ מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך? פון
יש לך חבר? דמיוני את מתאהבת מהר? מאוווווווווווד בוכה בסרטים רומנטיים? יאפ ומשירים מרגשים? יאפ מתרגשת מכל דבר שזז? אם זה מפחיד
אסוציאציות: גבר- חתיך או מפגר סוכריה- מתוקה מלכת יופי- יפה דוגמניות- בלונדינית
ורוד- יפה
כחול- מאוד יפה
שופינג- יאיייייייייייייייייי
פרחים-
דבורים
ים- כחול כדור- עף קרבי- חייל שריר- אין לי ריח- מסטיק ליפסטיק- שקוף פלטפורמה- מזה? תינוק- חמוווווווווווד עבודה- בייביסיטר תווווווווודה =] אגב, יומולדת למאט=] כפרון

0 דיש 0

New member
../images/Emo210.gif עונה :]]

שם: עדי :p גיל: 13 [נו עוד כמה ימים] מזל: תאומים
המילה הראשונה שעולה לך בראש: טיפש. ממתקים... מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 20 האם תעדיף במבה על עוף? דאה מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד.. שוקולד שחר או נוטלה? נוטלהה
עלית או אסם? לא מבדילה הכל אכיל במבה או ביסלי? ביסלי שוקולד חום או לבן? חום ציטוס או דוריטוס? דוריטוס וופלים או עוגיות? עוגיותת שוקו או מים? מים! גלידה או קרמבו? קרמבווו שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם טעם גלידה הכי טעים: יש כזה טעם נראה לי קוראים אותו סניקרס אבל ככה קוראי לנעליים לא? טעם גלידה הכי פחות טעים: תות טעם אהוב של קרמבו: הרגיל נו עוגה אהובה: אממ שוקולד אהוב: אמממ הממתק הכי אהוב: אממ הממתק של כל הזמנים: הממ. הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: אממ הממתק הכי אהוב של אמא שלך: סניקרס! אם זה זה.. הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: הממ זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר
ריקוד או שירה? שניהםםםם טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? בראד! צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? צ'אד יס או הוט? הוט! השיר שלנו או טב"ע האלופה ? מיכאלה גרביים עד הברך או גרביים קצרות? תלוי במצב רוח שיער פזור או אסוף? אסוף בוקר או לילה? בוקר כלב או חתול? צב אולסטאר או ואנס? שניהם חח סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? אביב גלידה או ארטיק? גלידה יום או לילה ? יום צבעים.. שחור או כחול? שחור לבן או ורוד? ורוד צהוב או תכלת? צהוב כתום או אפור? כתום אדום או סגול? אדום מה אתם חושבים על... ביסלי: יאמי יאיר לפיד: מיזה? המילניום: מהזה? זמרים בשקל: מהזה שוב השמינייה: לא חושבת עלייהם הפורום הזה:
לימונדה: יאמי דודות שצובטות בלחיים כאילו אין מחר: אין לי כאלו חח האייקונים בתפוז: מהזה בשלישית 5 דברים שתרצה שיכתבו לך על הקבר ביום מותך : המממ לא חשבתי על זה בחיים.. חכו שנגיע לזה.. *חייה את החיים ומתה מאושרת כללי: מה השעה ? מאוחר מדיי בשבילי להיות פה. ארבע שושים וחמש. מתי בדרך כלל אתה הולך לישון? 12 מתי אתה קם בחופשים? תלוי איפה.. אם זה בבית אז 3 אם זה אצל חברה אז 11 ובימי חול? שבע וחצי איפה היית רוצה להיות עכשיו? בזרועותיו של דני, דאה למה ? כי אני אוהבת אותו
מה המקום הכי אהוב עלייך בעולם? מיטה דבר אחד שתיקח איתך לאי בודד: כלום כי יהיה לי את האיש שלמטה איש אחד שתיקח איתך לאי בודד: דני
אם.. אם היית מורה, איזה מורה היית? מורה טיפשה. אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? קליק אם היית חברת פלאפון, איזו חברה היית? סלקום אם היית ספר,איזה ספר היית? הממ אם היית צבע,איזה צבע היית? ירוק!!1 אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? את העוני והרעב וכל זה אם היית כלב,איזה גזע היית? צ'יוואוואה על שאלונים.. איך היה השאלון? מייאש היה משעמם? מאוד אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא אתה אוהב שאלונים קצרים? כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? לא איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לצייר יפה חח אתה מתנדב בגוף כלשהוא? הממ לא אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: רוק.. טוב האמת אני שומעת הכל מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדנים ריקוד עושה לכם את זה? מאוד מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? כל דבר שיש בו אנשים יפים והוא חסר תכלית.. הסדרות האלה כמו האלופה וזה..

lim02

New member
well.

שם:לימור גיל: 15 ו.. מזל: מאזניים. המילה הראשונה שעולה לך בראש: דאגי. ממתקים... מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 8 האם תעדיף במבה על עוף? ברור. מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שוקולד שחר או נוטלה? נוטלה עלית או אסם? עלית במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? חום ציטוס או דוריטוס? ציטוס נראה לי. אף אחד מהם בעיקרון. וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים שוקו גלידה או קרמבו? גלידה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי טעם גלידה הכי טעים: וניל עוגיות טעם גלידה הכי פחות טעים: מוקה? טעם אהוב של קרמבו: וניל עוגה אהובה: גבינה שוקולד אהוב: מריר הממתק הכי אהוב: שוקולד הממתק של כל הזמנים: במבה? הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: במבה הממתק הכי אהוב של אמא שלך: לא יודעת. שוקולד? הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: חמאת בוטנים נחשב ממתק? זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר. ריקוד או שירה? שירה טלוויזיה או מחשב? טלויזיה בראד פיט או טום קרוז? ברור שטום צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון בלי ספק. יס או הוט? יס השיר שלנו או טב"ע האלופה ? אף אחד גרביים עד הברך או גרביים קצרות? תלוי לאן. שניהם שיער פזור או אסוף? אסוף בוקר או לילה? צהריים כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? סקצ'רס קיץ או חורף? אביב גלידה או ארטיק? גלידה יום או לילה ? יום צבעים.. שחור או כחול? כחול לבן או ורוד? לבן צהוב או תכלת? תכלת כתום או אפור? כתום אדום או סגול?אדום מה אתם חושבים על... ביסלי: טעים יאיר לפיד: מראיין. המילניום: באגים? זמרים בשקל: רוני השמינייה: לא יודעת. 8? הפורום הזה: מגניב. לימונדה: טעימה דודות שצובטות בלחיים כאילו אין מחר: חח מצחיק האייקונים בתפוז: די מעצבנים 5 דברים שתרצה שיכתבו לך על הקבר ביום מותך : * אני לא רוצה שיכתבו לי על הקבר כלום * עדיין כלום *עדין *עדיין *עדיין.. כללי: מה השעה ? 19:29 מתי בדרך כלל אתה הולך לישון? 11 מתי אתה קם בחופשים? 10 ובימי חול? 7 איפה היית רוצה להיות עכשיו? חדר. למה ? ללמוד :\ חח מה המקום הכי אהוב עלייך בעולם? לונדון, רמת הגולן.. דבר אחד שתיקח איתך לאי בודד: חח חברים. MP3 או ספר. איש אחד שתיקח איתך לאי בודד: לא יודעת. אם.. אם היית מורה,איזה מורה היית? לפיתוח היצירתיות :) אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? חלב אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? אורנג'. אם היית ספר,איזה ספר היית? התפסן בשדה השיפון אם היית צבע,איזה צבע היית? כחול אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? הכל. אם היית כלב,איזה גזע היית? קוקר ספנייל על שאלונים.. איך היה השאלון? מצחיק היה משעמם? מה פתאום! אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן אתה אוהב שאלונים קצרים? לפעמים נחמד פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן. אתה מבצע אותם טוב? חח נראה לי איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: יש המון מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? גם וגם מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה עדיף לפעמים ריקוד עושה לכם את זה? חחח לא כ"כ מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מגרש ביתי, oc, סמוולויל..

Bleed for Me

New member
עונה

צופה בבנות גילמור? כן נהנית לצפות ב THE O.C?כן יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס?אין לי את צופה קבוע בחדשות?לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה?100,91.8 את מעריצה שרופה של LOST? לא מעריצה שרופה.. ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות?לא קווין?כן אלאניס מוריסט?לא צופה במשפחת סימפסון?לא צופה בערוץ הילדים?לא צופה בערוץ המדע? חח לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים?לא את באמת מתעמלת מידי יום?לא אכלת פעם שוקולד במיטה?לא פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד?כוס קטנה..לא קערה מתקלחת מידי יום?כן שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן?לא שרה במקלחת?לא שוכחת לצחצח שיניים בבוקר?איכס לא האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? כן האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר?לא שזכור לי ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? חחח לא זוכרת האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך?בערך אוטוביוגרפיה LOL? חח ממש האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך?כן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר?כן קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? חח כן האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו?כן האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו?כן ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום?לא ממש האם את חולת ניקיון או סדר?לא האם היית פעם באמריקה או אפריקה?לא יש לך iPod או MP3?כן MP3 כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)?לא כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף?כבר לא עושה.. כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי?אדום ושחור.. ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה?אמריקה פיזיקה או כימיה?פיזיקה שוקולד חום או לבן?לבן טבעות או עגילים?עגילים הארי פוטר או שר הטבעות?שר הטבעות ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך?מולאן כמה תכשיטים יש לך?הרבה באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד?2007 יש לך מכונית?כן לומדת/למדת נהיגה?בקרוב.. משעמם לך?מאוד..צריכה ללמוד למגן בהסטוריה ואין לי כח.. -מחר יומהולדת-

עונהההה

צופה בבנות גילמור? נראה לי(אני לא בטוחה שזה זה) נהנית לצפות ב THE O.C? במה? יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? איכססס לא!! את צופה קבוע בחדשות? לא..רק שקוראים לי לראת משהו איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? 100 FM את מעריצה שרופה של LOST? מי? ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא..מיזה? קווין? גם לא אלאניס מוריסט? נופ צופה במשפחת סימפסון? תמידדדד צופה בערוץ הילדים? כבר לא.. צופה בערוץ המדע? יש כזה ערוץ? ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? לפעמים את באמת מתעמלת מידי יום? פףף..בטח..הצחקת אותי אכלת פעם שוקולד במיטה?לא..אסור לי להעלות אוכל למעלה=\ פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? אממ..לא, לא נראה לי מתקלחת מידי יום? אפילו פעמיים שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן?תמיד שרה במקלחת? לא!! נגמלתייי ייאיי שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? איכככס לאא!! האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? תלוי מה את מחשיבה תוכנית ילדים האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? כן..(מוזר) כדי לראות מישהו ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? לא ציירתי לו כלום, אבל ציירתי לעצמי לבבות עם השם שלו( זה נקרא נואשת או חייה בסרט?) האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך?שיר אוטוביוגרפיה LOL? הא? האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? יאפ האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר? לצערי.. קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? כן
האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? לא האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? לא אהבתי..נדלקתי.. ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? לא האם את חולת ניקיון או סדר? ממש לא האם היית פעם באמריקה או אפריקה? אמריקה ..פעמיים יש לך iPod או MP3? שניהם..
כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? בלוג נחשב? כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? לא יודעת..תלוי כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? הא? אם הבנתי נכון את השאלה אז שחור ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? קנדה נמצאת באמריקה פיזיקה או כימיה? את שניהם אני לא לומדת.. שוקולד חום או לבן? לבןןןן טבעות או עגילים? טבעות הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? מלך האריות כמה תכשיטים יש לך? לא הרבה באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? לא יודעת..עוד הרבההה זמו יש לך מכונית? הלוואי לומדת/למדת נהיגה? הלוואי משעמם לך? מאוד ייאיי נגמר..חח..סתם.. תודה מיכללל

0 דיש 0

New member
תשובותת :]]

צופה בבנות גילמור? לא נהנית לצפות ב THE O.C? לא יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? אממ חח האמת שכן אחד.. וחצי.. אחד שלם ועוד חצי שפעם קניתי אלבום צרוב שלה באיזה שוק והייתי בטוחה שזה האלבום שלה ממש אבל בסוף הסתבר שהכמה שירים האחרונים לא שלה.. מוזר. את צופה קבוע בחדשות? לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? 91.8 אני חושבת שזה גלגלצ.. את מעריצה שרופה של LOST? לא ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא שאני יודעת קווין? כן אלאניס מוריסט? כן ברור צופה במשפחת סימפסון? לא צופה בערוץ הילדים? תלוי מה יש
צופה בערוץ המדע? לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? כן את באמת מתעמלת מידי יום? משתדלת... נו טוב לא. אכלת פעם שוקולד במיטה? כן פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? כן מתקלחת מידי יום? כן! זה חשוב שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? כן.. שרה במקלחת? חח תמיד שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? לא! האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? כן בארתור האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? כן.. ספווווקי ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? לא ציירתי לו ז** בו האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? לא נראה לי.. אוטוביוגרפיה LOL? פחחח לא האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר? כן קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? כן האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? כן האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? כן חח ד"א הוא היה מכוער פחד.. ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? לא
האם את חולת ניקיון או סדר? לא, למזלי האם היית פעם באמריקה או אפריקה? לא יש לך iPod או MP3? כה כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? פעם כן.. כיום לא כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? אני לא עושה את זה בכלל >< כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? אין כזה הוא צבעוני :] ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? לא מבדילה ביניהם חח אני מניחה שאמריקה.. פיזיקה או כימיה? לא ולא שוקולד חום או לבן? חום טבעות או עגילים? עגילים הארי פוטר או שר הטבעות? האריייי
----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? מלך האריות
כמה תכשיטים יש לך? הרבה
באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? פווו עוד מלא זמן..
יש לך מכונית? לא
לומדת/למדת נהיגה? גם לא משעמם לך? אם אני עושה את השאלון הזה מסתבר שכן..

I LOVE BMSF

New member
שלי..=)

צופה בבנות גילמור?
נהנית לצפות ב THE O.C?
יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? שניים ולא שלי של אחותי!! את צופה קבוע בחדשות?
איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? 99 Esc את מעריצה שרופה של LOST?
----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות?
קווין?
אלאניס מוריסט?
צופה במשפחת סימפסון?
צופה בערוץ הילדים?
צופה בערוץ המדע?
----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? כשיש מה לקרוא אז כה... את באמת מתעמלת מידי יום? פחחח לא אכלת פעם שוקולד במיטה?
פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד?
מתקלחת מידי יום? כמו כולן לא? שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן?
שרה במקלחת? כמו כולם..חח שוכחת לצחצח שיניים בבוקר?
האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? גם עכשיו!! האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר?
----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? לא הייתה לי אהבה בייסודי!! האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך?
אוטוביוגרפיה LOL? מה זה?
האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך?
האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר?
קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך?
האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו?
האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו?
----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום?
האם את חולת ניקיון או סדר?
האם היית פעם באמריקה או אפריקה? הלוואי יש לך iPod או MP3?
כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)?
כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? כל שבת!! כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? כחול ואדום!! ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? קנדה.. פיזיקה או כימיה?..אפחד
שוקולד חום או לבן? שניהם!! טבעות או עגילים?..טבעות.. הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות! ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? מולאן כמה תכשיטים יש לך? אחד שניים לא יותר באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? 2008 יש לך מכונית? נופ.. הלוואי לומדת/למדת נהיגה? לא משעמם לך? אם אני עונה על השאלון הזה אז מן הסתם שלא!! ------------------------

מישי זוכרת אותי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

צופה בבנות גילמור? נוופ נהנית לצפות ב THE O.C? לא... אבל אני אוהבת את השיר מהסדרה California יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? יש לי את כל הדיסקים שלה *לא לסקול*... הייתי קטנה פעם.. את צופה קבוע בחדשות? לא יוצא לי לראות כמעט טיוי איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? גלגל"צ את מעריצה שרופה של LOST? לא ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? אני מודה ש....לא קווין? לא אלאניס מוריסט? כן, חלק מהשירים שלה. צופה במשפחת סימפסון? i used to.. צופה בערוץ הילדים? בטח *ציניות* צופה בערוץ המדע? ^ ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? בטח, במיוחד של ניקולס ספארקס!! הוא מעולההה את באמת מתעמלת מידי יום? אני עובדת מספיק קשה בשביל לעשות ספורט חח.. אכלת פעם שוקולד במיטה? מי לא? פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? יאפ מתקלחת מידי יום? שור שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? לפעמים? הלוואי... שרה במקלחת? אולווייז שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? לפעמים כשאני ממש ממהרת.. האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? חח נראה לי האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? כשהיו אירועים מיוחדים ציפיתי.. ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? אני? ציירת? לא... האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? לא אוטוביוגרפיה LOL?חח בכיתה ו היה לי ת'חבר הראשון.. אח"כ נםרדנו כשעליתי לחטיבה חח... ומאז עד עכשיו היו כל מיני "קראשים" אבל לא היה לי כ"כ הרבה זמן לחבר... האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? בטח האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר? בטחחחח קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? חח כן..כאילו,בעבר, כשהייתי דלוקה על מישו האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? ממש לא... האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? את האמת? חיצוניות זה דבר חשוב.. אבל אופי הרבה יותר, אז לא, לא קרה לי שנדלקתי על מישו רק בגלל החיצוניות שלו. ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? לא.. האם את חולת ניקיון או סדר? אני הילדה הכי מבולגנת בעולם! האם היית פעם באמריקה או אפריקה? אפריקה? חח...לא יצאתי מהמידנה, אבל בקרוב. יש לך iPod או MP3?אמ.פי כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? כתבתי.. כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? לא הרבה כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? שחור או כחול ג'ינס ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אממממ... שניהם פיזיקה או כימיה? בלעכס שוקולד חום או לבן? מה ז משנה? *מאוהב* טבעות או עגילים? טבעות הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? פיטר פן חח... כמה תכשיטים יש לך? לא הרבה, אבל מספיק. באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? חעחעחעח סיימתי שנה שעברה ללמוד! יש לך מכונית? נוט ייאט לומדת/למדת נהיגה? עוד לא התחלתי משעמם לך? קצת..

digli

New member
תשובות

צופה בבנות גילמור? לא נהנית לצפות ב THE O.C? לא יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? לצערי את צופה קבוע בחדשות? לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? רדיו חיפה את מעריצה שרופה של LOST? האמת שכן ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא קווין? כן אלאניס מוריסט? כן צופה במשפחת סימפסון? כןן!! חח צופה בערוץ הילדים? כבר לא צופה בערוץ המדע? לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? כן את באמת מתעמלת מידי יום? לא ממש אכלת פעם שוקולד במיטה? לא פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? כוס כן חבילה שלמה לא מתקלחת מידי יום? כן שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? חח תמיד שרה במקלחת? ברור שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? אף פעם האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? כה האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? כה.. חח ביסודי שהיה לנו חידון על הארי פוטר.. חח ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? כלום האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? כן האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר? ממ.. נראה לי שכן קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? לא האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? לא חושבת האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? כן לצערי ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? ממ.. כמעט האם את חולת ניקיון או סדר?לא האם היית פעם באמריקה או אפריקה? אמריקה (ואני נוסעת שנה הבאה למשלחת של 3 וחצי חודשים לאמריקה!!) יש לך iPod או MP3? כן, MP3 כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? כן כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? לא עשיתי מאז גיל 6 כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? שחור וכחול ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אמריקה פיזיקה או כימיה? למות שוקולד חום או לבן? מריר!! טבעות או עגילים? טבעות הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר!! ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? מצוייר: השועל והכלבלב ולא מצוייר: SKY HIGH כמה תכשיטים יש לך? ממש קצת באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? עוד שנתיים ברוך שמה!! יש לך מכונית? עוד לא לומדת/למדת נהיגה? מתחילה עוד חודש משעמם לך? האמת שכן.. חח

אני=]

צופה בבנות גילמור? לא נהנית לצפות ב THE O.C? ברור!! יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? לאחותי יש את כולם בעעע את צופה קבוע בחדשות? לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? 99 או 100 FM את מעריצה שרופה של LOST? יאפפ ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא נירא לי קווין? לא נירא לי אלאניס מוריסט? מי? צופה במשפחת סימפסון? רוב זהמן צופה בערוץ הילדים? לא צופה בערוץ המדע? לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? לא את באמת מתעמלת מידי יום? אני הולכת כל יום לבית ספר וחוזרת[ 20 דקות] אכלת פעם שוקולד במיטה? יאפ פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? יאפ מתקלחת מידי יום? ברור שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? יאפ שרה במקלחת? לא שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? לא האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? מודה אני עדיין רואה ארתור האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? לא ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? כולם האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? לא אוטוביוגרפיה LOL? לא האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר? לא קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? לא האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? לא האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? מפורסם נחשב ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? לא יודעת, אולי האם את חולת ניקיון או סדר? לאא בכלל לא האם היית פעם באמריקה או אפריקה? יאפ יש לך iPod או MP3? MP3 כותבת יומן? לא כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? לא עושה כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? שחור ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אמריקה פיזיקה או כימיה? כימיה [לא זה ולא זה] שוקולד חום או לבן? חום טבעות או עגילים? טבעות הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? נימו זה של דיסני כמה תכשיטים יש לך? לא יודעת באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? לא יודעת מקווה שבקרוב יש לך מכונית? לא לומדת/למדת נהיגה? לא משעמם לך? יאפ ------------------------

Emo Kid

New member
|אבוקדו| עונה ../images/Emo115.gif

צופה בבנות גילמור?
נהנית לצפות ב THE O.C?
יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס?
את צופה קבוע בחדשות?
איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? לא שומעת רדיו.. את מעריצה שרופה של LOST?
----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות?
קווין?
אבל אני לא שומעת אותם בכלל. אלאניס מוריסט?
צופה במשפחת סימפסון?
צופה בערוץ הילדים? לפעמים.. צופה בערוץ המדע?
----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים?
את באמת מתעמלת מידי יום?
אכלת פעם שוקולד במיטה?
פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד?
מתקלחת מידי יום?
שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן?
חחחחחח שרה במקלחת?
.. כאילו, פעם כן אבל כבר הפסקתי.. שוכחת לצחצח שיניים בבוקר?
האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12?
האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר?
ואם כן.. אז רק כדי לראות מישהו.. :\ ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי?
חחחחח לב.. האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך?
בכיתה ג'. אוטוביוגרפיה LOL?
האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך?
האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר?
אני חושבת עליו כל הזמן.. קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך?
אם הייתי יכולה לשמור שיחות הייתי קוראת אותן.. חחחחח האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו?
האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו?
חחחחחח אבל נגמלתי מיזה.. חחחחחח ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום?
חחח האם את חולת ניקיון או סדר? לא ניקיון ולא סדר.. חח האם היית פעם באמריקה או אפריקה?
אמריקה. יש לך iPod או MP3? אמ.פי מלפני יותר משנתיים.. ואני לא משתמשת בו.. כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)?
בלוג. רוצים קישור?? כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? לא עושה.. האמבטיה קטנה מידי בשבילי.. חחחחח אני ארוכה
כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? שחור.. חחח ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אמריקה. פיזיקה או כימיה? כימיה. שוקולד חום או לבן? לבן. טבעות או עגילים? עגילים. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? -אין- כמה תכשיטים יש לך? לא יודעת..
באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? 2010.. חח יש לי עוד 4 שנים בדיוק. יש לך מכונית?
לומדת/למדת נהיגה?
משעמם לך? כבר לא... חחח יש לי כמה דברים לעשות. להית'. חחחחחחחחחחחחחח

simpsonit

New member
עונה ../images/Emo3.gif טנקס מיכל ../images/Emo140.gif

צופה בבנות גילמור : לא נהנית לצפות ב THE O.C יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס : לא את צופה קבוע בחדשות: לא קבוע אבל צופה איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה: לא שומעת את מעריצה שרופה של LOST : לא ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות : לא חחח קווין: כן
אלאניס מוריסט : לא צופה במשפחת סימפסון : לא צופה בערוץ הילדים : לא צופה בערוץ המדע : לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים : לא את באמת מתעמלת מידי יום : לא אכלת פעם שוקולד במיטה : כן פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד : לא מתקלחת מידי יום: כן שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן: לא שרה במקלחת : כן שוכחת לצחצח שיניים בבוקר: איכס לא האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12 : כן האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר : כן ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי : לא ציירתי האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך : לא אוטוביוגרפיה LOL האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך : כן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר : כן קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך : לא האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו : לא ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום : לא האם את חולת ניקיון או סדר: לצערי כן האם היית פעם באמריקה או אפריקה : לא יש לך iPod או MP3 : mp3 כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב): כן כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף : לא סובלת את זההה כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי : שחור ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה :כלום פיזיקה או כימיה : אף אחד מהם שוקולד חום או לבן: לבןןן טבעות או עגילים : טבעת הארי פוטר או שר הטבעות : שר הטבעות ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך : אוו הרבה הרבה .. סימבה
כמה תכשיטים יש לך : המון.. אבל אני לא שמה כלום באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד : יש עוד זמן יש לך מכונית : לא לומדת/למדת נהיגה : לא משעמם לך : לא
------------------------

למעלה