שאלונים

Yely

New member
עונה =]

צופה בבנות גילמור? נופ נהנית לצפות ב THE O.C? יאפ! אדם ברודי מזה חמוד
יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס?
את צופה קבוע בחדשות? נופ איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? 100FM את מעריצה שרופה של LOST? יאפ ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? מי זה? קווין? נופ אלאניס מוריסט? כנ"ל צופה במשפחת סימפסון? כנ"ל צופה בערוץ הילדים? כנ"ל צופה בערוץ המדע? כנ"ל ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? יאפ
את באמת מתעמלת מידי יום? רק בשיעורי ספורט
אכלת פעם שוקולד במיטה? לא רק פעם אחת =] פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד?
הייתי רעבה מתקלחת מידי יום? יאפפפפפפפפפפפ שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? לפעמים? שרה במקלחת?
שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? נופ האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12?
האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? חח כן ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? לא ציירתי האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? בטח! עליי ועל מאט
אוטוביוגרפיה LOL?
האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? נראלי האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר? יסססססססססס קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? אין לי אותו במסן
האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? יאפ
האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? לא......... ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? בכלל לא אוכלת מסודר האם את חולת ניקיון או סדר? נופ האם היית פעם באמריקה או אפריקה? נופ יש לך iPod או MP3? יש לי MP3 שבור
כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? נופ כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? פעם ב.......שנה כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? אין אחד מסויים ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אמריקה פיזיקה או כימיה? לא זה ולא זה שוקולד חום או לבן? חום טבעות או עגילים? עגילים הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? נמממממ לא דעת כמה תכשיטים יש לך? לא הרבה... באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? אממ דקה מחשבת....................... .........................................................................................................2012 יש לך מכונית? נופ לומדת/למדת נהיגה? נופ משעמם לך? לא ממש ------------------------ תודה

תנקס עונה

צופה בבנות גילמור? לא נהנית לצפות ב THE O.C? לא רואה יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? לא את צופה קבוע בחדשות? לפעמים אתם יודעות היתאהבתי בשדרן הזה אורן משו... חתיך לא?@! חחחחחחחח איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? לא שומעת את מעריצה שרופה של LOST? לא רואה ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא ידועה לי קווין?מי זה? אלאניס מוריסט? מי זה צופה במשפחת סימפסון? שאין מה ליראות כן צופה בערוץ הילדים? כן צופה בערוץ המדע? אין לי אותו ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? לא את באמת מתעמלת מידי יום?כן אכלת פעם שוקולד במיטה?כן פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד?כן מתקלחת מידי יום?כן שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן?כן שרה במקלחת?כן שוכחת לצחצח שיניים בבוקר?כן האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12?כן האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר?כן ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? אמ... לא זוכרת האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? כן אוטוביוגרפיה LOL? מה? האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כן בערך האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר?כן קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? ?! האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? כן וזה לא דאגי למעוניינים! ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? לא האם את חולת ניקיון או סדר? לאא האם היית פעם באמריקה או אפריקה? לא יש לך iPod או MP3? MP3 כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)?כן כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? ש לי מיקלחת לא אמבטיה כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? אמ... ציבעוני... ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? קנדה פיזיקה או כימיה?אמ... שוקולד חום או לבן? לבן טבעות או עגילים?עגילים הארי פוטר או שר הטבעות? לא זה ולא זה ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? אחי הגוב כמה תכשיטים יש לך? אמ..... אין לי מושג אבל לא הרבה באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? את השנה הזאת!? יש לך מכונית? לאא לומדת/למדת נהיגה? שנה הבאה אלמד משעמם לך? קצת ------------------------

PunK RocK 1o1

New member
אניייי

צופה בבנות גילמור? כן נהנית לצפות ב THE O.C? כשאני זוכרת לראות אז כן חח יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? היה לי 1 את צופה קבוע בחדשות? לפעמים.. בדר"כ בארוחת ערב איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? לא שומעת רדיו את מעריצה שרופה של LOST? הא? ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? 0 קווין? אמממ *הולכת לבדוק* 2! אלאניס מוריסט? 0 צופה במשפחת סימפסון? לא בעקביות צופה בערוץ הילדים? לא.. צופה בערוץ המדע? מודה באשמה ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? יש מצב את באמת מתעמלת מידי יום? הלוואי
אכלת פעם שוקולד במיטה? יש מצב פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? נראה לי מתקלחת מידי יום? כן חחח שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? רוב הזמן שרה במקלחת? מודה באשמה שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? חס וחלילה האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? יכול להיות חחח האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? לפני כיתה א'?
לא, אבל היו כמה וכמה פעמים חח ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? אויש מה אני יודעת? חחח האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? לא
אוטוביוגרפיה LOL? לא
האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? יכול להיות חחח האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר?אמממ קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? אמממ האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? לא האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? אנשים יפים באמצע הרחוב גם נחשבים?
----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום?מין הסתם האם את חולת ניקיון או סדר? לא
האם היית פעם באמריקה או אפריקה? דרום אמריקה.. אבל זה בטח לא נחשב יש לך iPod או MP3? MP3 כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? לא כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? מלא זמן כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? שחור.. אני אפלה וקשוחה ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? שתיהן פיזיקה או כימיה? כימיה שוקולד חום או לבן? ביחד
טבעות או עגילים? עגילים הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? אוהוווו!! יותר מדיי.. דיסני
כמה תכשיטים יש לך? לא יודעת חחחח הרבה באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? הבאה? יש לך מכונית? חחח לא לומדת/למדת נהיגה? לא משעמם לך? כן, קצת..

פופי דו

New member
שלי

צופה בבנות גילמור?לא נהנית לצפות ב THE O.C? אממ כבר לא יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס?לא את צופה קבוע בחדשות?לא תמיד. איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה?לא שומעת רדיו את האמת.. את מעריצה שרופה של LOST ?לא רואה את זה. יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות ?לא קווין ?לא אלאניס ?לא מוריסט ?לא צופה במשפחת סימפסון ?לא צופה בערוץ הילדים ?יפ צופה בערוץ המדע ?לא את קוראת רומנים ?כן את באמת מתעמלת מידי יום?לא תמיד חח אכלת פעם שוקולד במיטה?כה פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד?אממ כוס גלידה בטח!! מתקלחת מידי יום?משתדלת. שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן ?חח כן שרה במקלחת ?בטח!מקפליי שוכחת לצחצח שיניים בבוקר חח לפעמים. האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12?בטוח! האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר?שמשעמם לי בחופשים כן ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי?חחח לא יודעת האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך ?אולי שיר אוטוביוגרפיה LOL ?לא האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך?אכן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר ?בטח קרה מתישהו. קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך ?חח קרה. האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו ?משהו כזה חח האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו?כן.. ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום?אוכלת בטח! האם את חולת ניקיון או סדר ?חולת סדר משהו כזה.. האם היית פעם באמריקה או אפריקה ?לא:( יש לך iPod או MP3 ?אמפי3 כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)?כתבתי. כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף ?כל הרבה זמןן, אין לי כוח! כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי?לבן,שחור ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה?אמריקה פיזיקה או כימיה ?אמממ עדיף כימיה. שוקולד חום או לבן?חום טבעות או עגילים ?טבעות הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר!רק בגלל רופרט ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך?שכחתי..כנראה היפה והחיה או מלך האריות כמה תכשיטים יש לך ?לא הרבה.. באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד ?אממ 2010[כל כך הרבה זמןןן] יש לך מכונית ?לא לומדת/למדת נהיגה ?לא משעמם לך?קצת. חחחחחחחחח

אלה בלה

New member
אניייי../images/Emo9.gif

צופה בבנות גילמור
נופפ נהנית לצפות ב THE O.C
חחח לא רואה גם את זהה
יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס
היה לי פעם את הדיסק השני שלה.. מעניין איפה הוא עכשיו.. את צופה קבוע בחדשות
לא ממש איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה
גלגלצ
את מעריצה שרופה של LOST
מייי? ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות
חחחח לא שידוע לי על זה
קווין
וואי אני מזה עמה במוסיקה!
מייי???? אלאניס מוריסט
ראה שאלה קודמת
צופה במשפחת סימפסון
חחח יש את זה עדיין?! צופה בערוץ הילדים
רק אם יש משו שבאמת מענייין אותי
צופה בערוץ המדע
רק שאני לא מצליחה לישון
----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים
כן! אני חולת ספרים את באמת מתעמלת מידי יום
לא... אבל אני צריכהה אכלת פעם שוקולד במיטה
כל הזמןן אז אחר כך מנקים...(חח אמא מנקה
) פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד
יכול להיות.. אני יודעת שגמרתי חצי קופסה לבדי
אויי רגע בן אנג ג'ריס נחשב?
מתקלחת מידי יום
כן! לפעמים פעמיים שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן
כל הזמן...
סולחים לי על זה שרה במקלחת
תמידדדד
שוכחת לצחצח שיניים בבוקר
לעיתים ממש נדירותת האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12
חחח בטחח ניקולדון אצלי 24 שעות
האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר
כןןן ביום אחרון של הבצפר כל שנה
ובתחילת כיתה א'
----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי
ציירתי?! חח לב? האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך
כתבתי על חיי האהבה שאין לי
אוטוביוגרפיה LOL
חחחח לא..אבל יש לי חברה שכן האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך
חח האהבה שאין לי
האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על דבר אחר
כןןן קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך
לא.. אבל אני קוראת שיחות שהיו לי עם האקס כי הן מצחיקות אותיי
האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו
לא.. כי נמאס לי ממנו.. ובסופו של דבר אני יוצאת גם עם הבנאדם עצמו ולא רק עם היופי שלא האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו
כןן.. מי לא?! ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום
מנסה האם את חולת ניקיון או סדר
לפעמים.. שאני מחוץ לבית האם היית פעם באמריקה או אפריקה
הייתי באירופה
יש לך iPod או MP3
כןןן כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)
לא.. זה לא מחזיק אצלי יותר מ4 ימים! כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף
פעם בשבוע ולפני בגרויות מדביקה את כל החומר על האריחים במקלחת וקוראת ומשננת
בבגרות בהיסטוריה קיבלתי ככה 80! כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי
ציבעוני ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה
אמריקה פיזיקה או כימיה
אומנות! שוקולד חום או לבן
לבןןן טבעות או עגילים
עגילים הארי פוטר או שר הטבעות
הארי פוטר
----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך
חחח אלדיןן כמה תכשיטים יש לך
לא הרבה.. באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד
אוווו עוד שנההה יש לך מכונית
הלוואייי לומדת/למדת נהיגה
לא עדיין לא
משעמם לך
מנסה להתחמק מללמוד למגן בתנך!

0 דיש 0

New member
איזו תמונההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חתיךךךךךך!

sap sapir

New member
אניאניאני

צופה בבנות גילמור? לפעמים נהנית לצפות ב THE O.C? אני לא רואה את זה יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס? אין לי בכלל את צופה קבוע בחדשות? לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? גלגל"צ ו99fm את מעריצה שרופה של LOST? לא ממש ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא קווין? לא אלאניס מוריסט? לא צופה במשפחת סימפסון? לא צופה בערוץ הילדים? כן צופה בערוץ המדע? לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? לאאא את באמת מתעמלת מידי יום? לא אכלת פעם שוקולד במיטה? כן פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? כן שניהם מתקלחת מידי יום? כן שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? רוב הפעמים חח שרה במקלחת? כן שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? לא איכסס האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? ברור עד עכשיו האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? לא הבנתי מה השאלה ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי? לב עם חץ והשמות שלנו בצדדים האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? כן כל הזמן אוטוביוגרפיה LOL הא? האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? כןןן האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום? יאפ דבר אחר קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? כן האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? כן האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? כן ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? כן משתדלת האם את חולת ניקיון או סדר? אממ לא חולה אבל משתדלת שהחדר שלי יהיה מסודר האם היית פעם באמריקה או אפריקה? לא, הלוואי יש לך iPod או MP3 אמ פי כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? לא כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? פעם בשנה חחח כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? ורוד אבל אני לא פאקצה ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אמריקה פיזיקה או כימיה? וואייי קשהה זה שתי המגמות שאני לוקחת חחח..אבל פיסיקה יותר שוקולד חום או לבן? חום ברוררר טבעות או עגילים? עגילים הארי פוטר או שר הטבעות? אפ'חד ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? סינדרלה כמה תכשיטים יש לך? לא הרבה באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? עוד שנתיים וקצת בע"ה יש לך מכונית? לא לומדת/למדת נהיגה? לא משעמם לך? מאוד חחח תודה מיקוששש

עונה..

צופה בבנות גילמור? לא.. נהנית לצפות ב THE O.C? אני עדיין נהנית!! אני מכורה
יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס?הם היו של אחותי..אני לא שומעת אותם בכלל.. את צופה קבוע בחדשות? לא.. איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה? 100FM את מעריצה שרופה של LOST? כההההההההה!!
----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות? לא!! קווין? לא!! אלאניס מוריסט? מי?! צופה במשפחת סימפסון? לא.. צופה בערוץ הילדים? רק בארתור
צופה בערוץ המדע? לא.. ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים? לא.. את באמת מתעמלת מידי יום? לא.. אכלת פעם שוקולד במיטה? אממ..לא.. פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד? לא.. מתקלחת מידי יום? ברורררררר!! שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן? לא לפעמים..תמיד
שרה במקלחת? רק כשאני לבד בבית
שוכחת לצחצח שיניים בבוקר? לאא אף פעם!! האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12? כה חחח האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר? אממ..לא נראה לי.. ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי?
האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך? אממ כה.. אוטוביוגרפיה LOL? מה?!? האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך? מש'ו כזה.. האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלך ולא על שום דבר אחר? לא.. קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך? לא.. האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו? כה חחח האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו? כה חחח ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום? כה
האם את חולת ניקיון או סדר? לפעמים.. האם היית פעם באמריקה או אפריקה? לא.. יש לך iPod או MP3? אמ פי.. כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב)? כה..בלוג..[מוזמנות..http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=231846] כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף? שנה בערך
כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי? וורוד
----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה? אמריקה.. פיזיקה או כימיה? אף אחד.. שוקולד חום או לבן? חוםםם!!
טבעות או עגילים? טבעות.. הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות.. ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ----------------------------------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך? כולםםםם
כמה תכשיטים יש לך? הרבה
באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד? י"ב..כמו כל בנאדם נורמאלי.. יש לך מכונית? לא.. לומדת/למדת נהיגה? לא.. משעמם לך? מאוד.. ------------------------

Rowdy Girl

New member
[:

צופה בבנות גילמור נופ נהנית לצפות ב THE O.C יאפ יש לך אחד או יותר אלבומים של בריטני ספירס נופ
את צופה קבוע בחדשות לא איזו תחנת רדיו את שומעת הרבה 100FM את מעריצה שרופה של LOST רואה אבל לא מעריצה שרופה O: ----------------------------------------------------- תהיי כנה ----------------------------------------------------- יש לך שיר של אוזי אוסבורן בתיקיות נופ קווין לאא.. אלאניס מוריסט גמלאא צופה במשפחת סימפסון לא צופה בערוץ הילדים לא צופה בערוץ המדע לא ----------------------------------------------------- תודי בזה ----------------------------------------------------- את קוראת רומנים כן את באמת מתעמלת מידי יום לא אכלת פעם שוקולד במיטה כע פעם אכלת כוס גלידה שלמה לבדך, או, גמרת קופסת גלידה לבד ממ לא מתקלחת מידי יום כע שוכחת לפעמים לקנות מתנות בזמן כע שרה במקלחת חהחה לפעמים שוכחת לצחצח שיניים בבוקר יאק ]= חלילה האם אי פעם צפית בתוכנית ילדים כשהיית מעל גיל 12 כן האם אי פעם ציפית ללכת לבית-ספר כע/= ----------------------------------------------------- שאלות האהבה הנחוצות שלא באמת נחוצות ----------------------------------------------------- מה ציירת לאהבה הראשונה שלך בבית-ספר יסודי כלום? האם פעם כתבת שיר/סיפור על חיי האהבה שלך לא אוטוביוגרפיה LOL כל יום/= האם אי פעם הקשבת לשיר שוב ושוב רק כי זה הזכיר לך את האהבה שלך לזזל. כע האם אי פעם בזבזת שעה שלמה רק בחשיבה על האהבה שלךולא על שום דבר אחר לצערי? קוראת שיחות MSN חסרות חשיבות רק בגלל שהן עם האהבה שלך לא רק קראתי גם שלחתי לכולם שייקראו גם האם אי פעם חשבת שוב אם לחבב בן אדם רק בגלל החיצוניות שלו כע האם אי פעם אהבת מישהו רק בגלל המראה החיצוני שלו כע ----------------------------------------------------- שאלות שאוהבים:לגמרי חסרות חשיבות ----------------------------------------------------- את אוכלת מסודר בכל יום, מידי יום ממש לא האם את חולת ניקיון או סדר לא האם היית פעם באמריקה או אפריקה אמריקה יש לך iPod או MP3 יאפ כותבת יומן (גם באינטרנט נחשב) לפעמים כל כמה זמן את עושה אמבטיית קצף פעם בשבוע ככהS: כשאת פותחת את הארון, מה הצבע הדומיננטי שחור ולבן ----------------------------------------------------- שאלות זה או זה ----------------------------------------------------- אמריקה או קנדה אמריקה פיזיקה או כימיה כימיה שוקולד חום או לבן חום טבעות או עגילים עגילים הארי פוטר או שר הטבעות הפ ----------------------------------------------------- עוד גל של שאלות טיפשיות ------------------------- ---------------------------- מה הסרט של דיסני המועדף עלייך פיטר פן כמה תכשיטים יש לך מלא באיזו שנה את מסיימת/סיימת ללמוד הממ 2010/= יש לך מכונית לא לומדת/למדת נהיגה לא משעמם לך כע ------------------------

למעלה