שאלות, בקשות, תהיות.

devilz

New member
ממ

האוס ווילסון ביחד... זה פרק שהייתי רוצה לראות... בעצםעדיף צ'ייס עם כפיל צ'ייס

Word Up

New member
ולחיץ:

htpp://www.amazon.com
יש למישהו קטעים מפרקים של האוס,שנעים לראות אותם על מסך 2.5 אינץ'?

HawkEmpire

New member
לא חייבים רק בחו"ל

יכול להיות שאמזון יותר זול, לא בדקתי, אבל למי שאין אשראי בינ"ל, או מעדיף להשאיר את העסקים בבמשפחה אז אפשר פה: http://www.laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1&content=preview&nmovieid=131038 אומנם רק לאיזור 1 וגם תרגום לעיברית כנראה לא יהיה, אבל לדעתי אפשר להסתדר עם התרגום חרשים לאנגלית.

LoLo16

New member
יש ב-DVD של עונה שנייה,

אני מקווה שהם יודלפו ל-youtube

Break away

New member
יש לי שאלה

אתמול היה פרק של האוס כמובן כמו של שבוע
בכל אופן היה איזשהו שיר בפרק אם מישהו יודע במקרה איך קוראים לו אני ישמח אם הוא יגיד לי אגב זה הלך משהו כזה, השיר-אם אני לא טועה... [ how many roads have you left? and how many dream have you chase? ] תודה מראש

randomguy

New member
לפי תקנון הפורום, אסור לדבר בפורום

על הורדות של פרקים, ולכן הודעתך תמחק בקרוב.

Benjamin Turner

New member
מיול, ביטורנט... כרגיל

ויודעי דבר טוענים כי סביר להניח שהיא תשודר שוב מהתחלה בתקופת ההמתנה לעונה השלישית בערוץ 3.

אפ22

New member
יש לי המון שאלות ,בבקשה תעזרו לי

האם זה נכון שצ'ייס נישק ילדה בת 9? ואם כן למה ריבונו של עולם הוא עשה דבר כזה? קמרון הייתה נשואה בעונה הראשונה? מה קרה לבעלה ואיך זה שלא מזכירים את זה בעונה השנייה בכלל? רואים את אבא של צ'ייס בעונה הראשונה? ולמה בצוות חושבים שהוא עשיר? ועוד שאלה אחת בנוגע לפורמן- למה לעזאזל הגבות שלו מורמות למעלה כל הזמן?

../images/Emo26.gif

האם זה נכון שצ'ייס נישק ילדה בת 9? ואם כן למה ריבונו של עולם הוא עשה דבר כזה? כן, היא הייתה חולת סרטן סופנית וביקשה ממנו
קמרון הייתה נשואה בעונה הראשונה? מה קרה לבעלה ואיך זה שלא מזכירים את זה בעונה השנייה בכלל? כן, הוא מת מסרטן, מזכירים אותו בעונה הראשונה כמה פעמים, ודווקא יכול להיות שכן מזכירים אותו גם בעונה השנייה. רואים את אבא של צ'ייס בעונה הראשונה? ולמה בצוות חושבים שהוא עשיר? כן, וכי הוא בא ממשפחה עשירה
ועוד שאלה אחת בנוגע לפורמן- למה לעזאזל הגבות שלו מורמות למעלה כל הזמן? לפורמן הפתרונים

S o u l i s t

New member
בקשה ../images/Emo6.gif

מישהו יכול להעלות לפה ציטוט של כל הדרכים שבהם האוס הגדיר את האוננות של הילדה? זו גאונות לשמה מה שהוא עשה שם!!

Benjamin Turner

New member
בואי נראה אם אני זוכרת...

saying yoohoo to the hoohoo, marching the penguin, yayaing the sisterhood, finding nemo (טוב, בשני האחרונים נאלצתי להיעזר במקורות) במקרה זה הגאונות היא בכתיבה

למעלה