סליחה על הפעמיים.. בטעות
ד דודידואית New member 31/8/06 #42 ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gifמחפשת ציטוטים לכתוב ביומן.. את הציטוטים שהכי אהבתם/אתם זוכרים..ושלא י'היו ארוכים מדי (ואם אפשר גם לצי'ין איזה פרק..)
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gifמחפשת ציטוטים לכתוב ביומן.. את הציטוטים שהכי אהבתם/אתם זוכרים..ושלא י'היו ארוכים מדי (ואם אפשר גם לצי'ין איזה פרק..)
N neurotica New member 31/8/06 #43 שמחה לעזור http://imdb.com/title/tt0412142/quotes זה לא מסודר לפי פרקים, אבל זה הציטוטים הכי טובים.
R randomguy New member 1/9/06 #44 זה נטול-ספוילרים? ../images/Emo12.gif בא לי להיכנס לקישור אבל אני ספוילר-פובי
N neurotica New member 1/9/06 #45 רב הסיכויים שלא. אני לא באמת זוכרת מאיזה פרק כל ציטוט, אבל יש סיכוי די טוב שיש שם ציטוטים מ3 (או 2?) הפרקים שלא שודרו עדיין.
רב הסיכויים שלא. אני לא באמת זוכרת מאיזה פרק כל ציטוט, אבל יש סיכוי די טוב שיש שם ציטוטים מ3 (או 2?) הפרקים שלא שודרו עדיין.
R randomguy New member 2/9/06 #49 מזל שעדיין לא ביקרתי שם ! ../images/Emo2.gif אתמול אחרי חצות הייתי עייף ולא כל כך שמתי לב מה כתבת ומה אני כתבתי תודה על האזהרה
מזל שעדיין לא ביקרתי שם ! ../images/Emo2.gif אתמול אחרי חצות הייתי עייף ולא כל כך שמתי לב מה כתבת ומה אני כתבתי תודה על האזהרה