שאלות, בקשות, תהיות.

Shappiro

New member
השם של פורמן

אולי אני מאחרת בשבוע וכבר דנתם בזה, אבל למיטב ידיעתי השם "אריק פורמן" תפוס כבר... שנות השבעים כבר נגמרה כשהאוס התחיל, ואם לא, היא בטוח הייתה. אז למה לעזאזל הם השתמשו באותו שם? יש מצב שהם לא ידעו?

Papito

New member
2x02 - Autopsy

זה אפשרי להרוג בנאדם ולהחזיר אותו לחיים?

lightanddark

New member
אז מה?

יש הרבה שמות כפולים הרי לא ייתכן שכל סידרה תמציא שמות חדשים (אי אפשר לגוון לנצח) ואת לא מכירה שני אנשים עם אותו שם? וגם אותו מקרה גם יש עם רייצל גרין (חברים ואי.אר)

Benjamin Turner

New member
השאלה איך מגדירים מוות

צריך להבדיל בין מוות קליני (=הפסקת תפקוד של הלב), שממנו כמובן שאפשר להחזיר אדם לחיים (כמו שעושים בחדרי מיון מדי יום לאנשים שמקבלים התקף לב) בתנאי שלא נמנע מן המוח חמצן למשך זמן רב מדי, לבין מוות מוחי, שממנו אין חזרה משום שגזע המוח, אשר אחראי על התפקודים הבסיסיים ביותר ובכללם נשימה, מת, ואמנם ניתן להחזיק את האדם בחיים ע"י מכונת הנשמה, אולם לאחר זמן מה לבו יפסיק לפעול והוא ימות "סופית". בautopsy אנדי הוכנסה במכוון למוות קליני בן מעט יותר מדקה ואז הוצאה ממנו. אני מניחה שברור מההסבר לעיל מדוע תיאורטית זה אפשרי (לא יודעת איך בדיוק זה מבוצע טכנית במציאות, אם בכלל, אבל לא משנה). כמובן שלחץ הזמנים בסצינות הללו נבע מכך שהיה צריך למנוע מהיעדר התפקוד הלבבי (=למעשה היעדר חמצן) לפגוע בתפקוד האיברים האחרים, ובראשם המוח. אגב, האוס עצמו חווה מוות קליני, כידוע.

pink panther 8

New member
למה את חושבת ככה?

אברהם זה יהודי משה....חחחח יחזקאל זבולון חחחח לא נראה לי שפורמן

shiiiran

New member
גם אני חשבתי!

פורמן זה נשמע כמו שם משפחה יהודי.. כמו גולדמן וייסמן וכו'...

א מ צ י ה

New member
ויש את הדוגמה של Dr. Doug Ross

הדמות של ג'ורג' קלוני ב-ER. והדמות של ג'ין ווילדר ב"כל מה שרצית לדעת על מין ולא העזת לשאול" של וודי אלן. שם הד"ר דאג רוס מתאהב בכבשה.

Hieros Gamos

New member
לדמות של ג'ורג' קלוני היו אמורים לק

רוא טום רוס במקור...
גם לקרול היה שם אחר אבל הוא היה הזוי לחלוטין והדחקתי אותו

בקשה../images/Emo13.gif

היי אני חולה על האוס
ורציתי לדעמת אם למישו יש מושג איך אני יכולה להשיג את השיר שמתנגן בתחילת הסדרה(עונה 1\2 לא ממש משנה לי) יש לשיר שם? כי כשאני עושה חיפוש של HOUSE THEME זה מוצא לי רק את השיר פתיחה של FULL HOUSE...

למעלה