שאלות, בקשות, תהיות.

shahar615

New member
אכן יש.

כבר שודרו באמריקה כמה פרקים ובקרוב היא תגיע גם אלינו המקופחים...

Benjamin Turner

New member
ודאי, העונה השלישית כבר החלה בארה"ב

הברית. הפרק הבא שישודר (ביום שלישי הקרוב) הנו 3X03, informed concent.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

למי שיודע- האם מתחילים לשדר את העונה הראשונה של האוס שוב בערוץ 3? כי שמעתי משהו על ימי שבת ב- 6 או 7 כבר מהשבוע הקרוב... תודה מראש

Benjamin Turner

New member
כן, שבת הבאה ב-19:50 וב24:30, במקום

מכושפות. האמת שאני בהלם שמתחילים לשדר פעם בשבוע מתחילת העונה הראשונה, כי אם המטרה היא לסיים לשדר את שתי העונות הראשונות לפני תחילת השלישית, זה אומר שהשלישית תגיע בעוד קצת פחות משנה, אבל זה מה שכתוב באתר של HOT3.

randomguy

New member
צאי מההלם ../images/Emo101.gif *מים קרים*

עונה 3 תגיע לערוץ שלוש הרבה יותר מהר משנה. הם לא יתנו לצופים הקבועים של הסדרה להתייבש שנה שלמה (אני לא אתן להם!). עדיין לא ברור מה יהיה דפוס השידורים החוזרים. משדרים את הפיילוט בשבת ב 00:30 בערך, אבל גם אם זה יהיה רק פרק בשבוע, הם יכולים לשנות את זה בהמשך לכמה פרקים בשבוע, והם גם יכולים להתחיל לשדר את העונה השלישית למרות שבמקביל משדרים שידורים חוזרים של העונות הראשונות (כך אני משער שהם יעשו). בקיצור, אפשר, ומומלץ לצפות בשידורים החוזרים בערוץ 3 ולחכות כמה חודשים (לדעתי זה יקח בערך 4-6 חודשים) לעונה השלישית, ולא צריך להוריד פרקים מהרשת בניגוד לחוק. הפרקים הועלו לרשת על ידי אנשים ש: _גנבו_ _גזלו_ _שדדו_ את המפיקים של הסדרה האוס, ולא ראוי למעריצים של האוס לשתף פעולה עם העבריינים.

randomguy

New member
הערות\נספחים

1. ההודעה למעלה היתה ביטוי לדעה שלי, והיתה מיועדת לכולם בפורום, ולא היתה בה כוונה למתוח ביקורת על מישהו. 2. טעות בניסוח במילה "שדדו". 3. אני לא רוצה להכנס לדיון על תוכן ההודעה (אין לי זמן).

randomguy

New member
ספוילר בחתימה שלך או שאת סתם שמחה

לראות אותי???
(נחמד לראות את קמרון בחתימה של אנשים, אבל לא כזה ספוילר). ואם לא אכפת לך מאנשים שמחכים לשידור העונה השלישית בערוץ 3 כמו שכתבת בהודעה האחרונה אז למה כתבת קודם שאת בהלם מזה שצריכים לחכות כמעט שנה???
(הכל בצחוק כמובן)

randomguy

New member
תכתבי את הציטוט הזה לעצמך כי את

זאת שהתבכיינה על זה שלא ישדרו את עונה 3 בארץ עוד הרבה זמן (היית בהלם, זוכרת)? אבל אחר כך כתבת שלא אכפת לך שנחכה. מה שיכול לישב את הסתירה בין שתי ההודעות שלך זה שהראשונה היתה סתם ספין. אלא אם יש לך הסבר אחר? *הולך לישון* ביי.

Benjamin Turner

New member
ואו, אתה גאון. אין מילים.

עלית עלי, זה ספין. ואיך ידעת? אני באמת בוכה לתוך הכרית מדי לילה על כך שלא ישדרו את העונה השלישית בערוץ 3 עוד הרבה זמן, הרי זה לא שיש דרכים אחרות לראות אותה או משהו.

randomguy

New member
../images/Emo9.gif תודה, אבל לא ככה עלית עליך,

להיפך, בגלל שלא אכפת לך בכלל מתי ישדרו את עונה 3 בארץ, אין שום סיבה שתכנסי להלם מזה שיקח כמעט שנה עד שישדרו אותה (ותדגישי את זה), אלא אם את רוצה להפיץ ספין, שאנשים יחשבו שיקח שנה עד שישדרו את עונה 3 בארץ (וזה לגמרי לא נכון, כמו שכתבתי למעלה), ואז יתפתו להוריד פרקים בדרך לא חוקית, כמו שהצעת אפילו לילדה תמימה בת 12 (בראש השרשור). אם יש לך הסבר אחר להודעת ה"ההלם" שלך, אשמח לשמוע. אני מצטער על השרשור הזה (לא רוצה להתווכח), פשוט רציתי שאנשים ידעו שזה לא נכון מה שכתבת על השידורים החוזרים בערוץ 3, בין אם זה היה ספין ובין אם זה היה תמים.

Benjamin Turner

New member
תגיד לי, אתה אמיתי? ../images/Emo6.gif

לפחות אתה טורח לשעשע אותי עד שמחר בשבע בבוקר האוס ישעשע אותי. וברור שאם לא תהיה כמות מספקת של אנשים שתצפה בפרק יחד אתי לא אוכל ליהנות ממנו כדבעי. הmedia player ייתקע או משהו.

randomguy

New member
../images/Emo9.gif תודה. גם את משעשעת אותי.

אבל עדיין לא נתת תשובה למה ששאלתי אותך. ושאלת הבונוס היא למה את עוזרת לילדה תמימה בת 12 לעבור על החוק (המגן על זכויות יוצרים, לפי תקנון הפורום), במקום להסביר לה שהיא צריכה לחכות לשידור חוקי בארץ, וגם אז עדיף שתחכה עד שתהיה בגיל 14, שהוא הגיל המינימלי המומלץ לצפייה בסדרה האוס? כדי להוסיף לשעשוע שלך ושל הקוראים, אצטט את האוס, מלשין על הורדות בלתי חוקיות של שירים ב MP3 (שהיה תקוע בישבן של החולה בקילינק 1X3) : Would you tell Dr. Cuddy there’s a patient in Exam Room 2 that needs her attention? And the RIAA wants her to check for illegal downloads.

Benjamin Turner

New member
אתה לא משלם לי מספיק על מנת לספק

לך הסברים. ואם לצטט את יוּ בהקשר אחר: "Wow (shakes head incredulously). Wow"

randomguy

New member
טוב אז נשאר עם ההסבר של הספין

למרות שאני נותן לך להינות מהיתרון שבספק, שאולי כתבת את הודעת ה"הלם" בתמימות (לפחות ברמה של המודע). ויש לי גם הסבר לשאלה למה את עוזרת פה לאנשים כל הזמן, אבל הוא עלול להיות מעליב ולכן לא אכתוב אותו *
*

למעלה