שאלות, בקשות, תהיות.

Benjamin Turner

New member
זה בסדר, חמודי, אין לך יכולת להעליב

אותי, אולם אנא אל תצפה לתגובה מעבר לתגובתי זו. גם כך הגבתי לך שש פעמים יותר מדי.

randomguy

New member
אני לא רוצה לכתוב דברים מעליבים

גם אם תעלבי מהם וגם אם לא. כל מה שרציתי זה לכתוב שזה לא נכון מה שכתבת שאפשר להעריך שהעונה השלישית תשודר בערוץ 3 רק בעוד שנה, ושאני ממליץ לאנשים לחכות בסבלנות (כי זאת הערכה לא נכונה). כל השאר היה מיותר.

randomguy

New member
רוצה להתערב שתוך פחות מחצי שנה

תתחיל עונה 3 בערוץ 3? למה את כזאת פסימית?

randomguy

New member
את יודעת כמה זמן עבר בין תחילת

שידור העונה הראשונה בארה"ב ועד תחילת שידורה בארץ, וכנ"ל לגבי שידור העונה השנייה? אם כן, אז נעשה ממוצע ונקבל תחזית טובה לגבי העונה השלישית. לעובדה שיש שידורים חוזרים של העונות הראשונות באמצע הלילה של מוצ"ש אין בהכרח קשר למועד שידור תחילת העונה השלישית. ואין בהכרח קשר גם להפרש בזמני שידורים של סדרות דפוקות שאף אחד לא רואה. האוס זה להיט, ולכן אני חושב שהם מתאמצים בארץ לשדר אותו במועד סביר.

שתי שאלות ובקשה.

1.לגבי הפרק האחרון, רציתי לשאול אם למישהו יש מושג האם תופעה כזו יכולה באמת להתקיים. אני מתכוונת, הזיה כ"כ מציאותית, מחושבת, מדויקת, מודעת? 2.אלה מכם שראו פרקים מהעונה השלישית, אשמח לדעת אם ממשיכים, מסבירים, או לכל הפחות מתייחסים בצורה משמעותית לאירועי הפרק האחרון בעונה השניה. ויכול להיות שלמישהו מכם יש את הנאום המדויק של הרוצח, זה שנגמר בכך שהאוס מזיל דמעה? תודה מראש.

Benjamin Turner

New member
הום

1. אין לי שמץ. 2. מבחינות מסוימות, ברור שסביב זה נסבה תחילת העונה-בין אם הקטמין עבד או לא, בין אם האוס משתנה או לא, ברור שזה לא נשאר באוויר. מבחינות אחרות (לגבי מוריארטי, למשל), לא. אין לי, אבל אני יכולה לנסות לטרנסקרפט את הסצינה: JM: You've wasted your life House: Yeah, if only I'd spent more time dedicating myself to finding someone worthy to shoot JM: If I had killed you, would it have mattered? House: Not to me... Have you got a pen? JM: You don't care if you live or die? House: I care because I live. I can't care if I'm dead JM: I don't want to hear semantics House: You anti-semantic bastard JM: Would anybody care that the world lost that wit? House: Working here JM: That's alright, you don't have to say anything, just let me soak into your subconscious. You think that the only truth that matters, is the truth that can be measured. Good intentions don't count, what's in your heart doesn't count, caring doesn't count. But a man's life can be measured by how many tears are shed when he dies. Just because you can't measure them, just because you don't wanna measure them, doesn't mean it's not real. House: That does not make sense. JM: And even if I'm wrong, you're still miserable. Did you really think that your life's purpose was to sacrifice yourself and get nothing in return? No. You believe there's no purpose, to anything. Even the lives you save, you dismiss. You turn the one decent thing in your life and you taint it, strip it of all meaning. You're miserable for nothing, I don't know why you'd wanna live. House (sheds a tear): I'm sorry. I know what's wrong.

ketas

New member
אוקי, הסתבכתי לגמרי...

מתי הולכים לשדר את העונה הראשונה שוב? שמעתי כבר איזה שבע גרסאות
תודה

randomguy

New member
1X1 (הפיילוט) ישודר בשעה 00:31

בלילה שבין שבת לראשון בערוץ שלוש, גם בכבלים וגם בלוויין. אני עדיין לא יודע בוודאות שום דבר אחר בקשר להמשך השידורים החוזרים.

למעלה