שאלות ושאר ירקות
|אליהו|

ועכשיו קצת רצינות, כן, רצינות...

קודם כל לאקי והמנהל השותף- מזל טוב, לאקי- אני אוהב אותך. אז ככה: פעם הייתה תוכנית בזאפ, הייתי ממש קטן- היו לה שתי "עונות" נראה לי.. זה היה יצור סגול שרואים לו רק את הראש ושתי כפפות כידיים, והוא היה יוצא משעון של איזה ילד מוכה גורל... מישהו זוכר איך קראו לתוכנית? תודה

pooh שולט

New member
מממ שאלה ../images/Emo85.gif

למה לפתוח פורום חדש... כשיש פורום סרטים מצוירים ודיסני (172 וזאת לא פרסומת סמויה)

תגידו, אתם זוכרים את מיסטר היקאפ?

שאלתי כבר הרבה אנשים ואף אחד לא זכר מי זה mr. hickup (מר שיהוק) ואני חושש שאולי המצאתי את הסדרה הזאת בראש שלי והיא לא הייתה באמת. זו הייתה סדרה בערוץ 1 של איזה חמש דקות, בבקשה תגידו לי שמישהו מכם זוכר את הסדרה הזאת!!!

ofofofof

New member
שלום ../images/Emo70.gif

מישהו מכיר את הסדרה "Family Guy"
סדרה קורעת
מומלצת בטירוף
אופיר

Mycroft

New member
אממממ יש לך עוד פרטים?

שם של דמות, מה היה קורה בסדרה וכו'...

Miss Pigmelion

New member
כי הפורום ההוא ל|מיעו|

סרטים מצוירים ודיסני ולא לתוכניות מצוירות. יש הבדל.

כן אני זוכרת...

וגם כשאני מספרת לאנשים על הסידרה הם חושבים שאני ממציאה השיר שלו הלך ככה מיסטר היקאפ היקאפ היקאפ.... וואי איך אהבתי את הסידרה הזו אבל היא הייתה מין קטע מעבר כזה כי היא שודרה רק 5 דק'

אני מוחא על כל על החתימה

היום ה 24 ביוני התחיל החופש יש עוד טונה זמן וכן אני מכיר יש איזה פרק אחד שיש שם קטע עם אנטישמיות "יש מישהו עם מגן דויד שהוא מצליח יותר טוב ממישהו עם שפם שנראה כמו היטלר"

ברור ש-5 דקות

כמה אדם כבר יכול להסתבך בגלל שהוא משהק. היוצרים של הסדרה הזאת פשוט גאונים, אני מתפלא שהם הצליחו לעשות חמש דקות רק על מישהו שמשהק.

Miss Pigmelion

New member
אממ..מנסה לחשוב|מיעו|

אני בעקרון אמורה להיות די מומחית בתוכניות של הערוץ הראשון כי אין לנו כבלים..חח..אז אממ..לפני כמה זמן זה היה?

swirrrly

New member
מז'ל טוב../images/Emo24.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

יוגי-הו לשלטון, אמן. טוב אז אם כבר... מתי נראה את העונה החדשה ?

בסתיו הקרוב יהיה בערוץ הילדים את

שידורי העונה השניה של יוגיהו בין נובמבר לינואר:)

Shai Felton

New member
תגידו../images/Emo35.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

מישהו זוכר סדרה ממש ממש ממש ישנה בשם "חבורת הצב המעופף"?

Mycroft

New member
כן ../images/Emo13.gif

עם חבורה שהיתה נעה בבלון בצורת צב, והייתה שם את ליליאנה נסיכת ארץ המעיינות הם היו נלחמים בשחור-איש שהיה הרשע בסדרה...

למעלה