שאלות ושאר ירקות
|אליהו|

Shai Felton

New member
איזה נוסטלגיה../images/Emo2.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

מתה לראות כבר תמונות

שלום :)

אני לי, חובבת סרטים מצויירים מושבעת! ^_^ פורום נחמד ביותר יש לכם פה! ואני מצטערת שההודעה הראשונה שלי באה בדרישה תובענית שכזו, אבל אני אשמח אם תעזרו לי: אני צריכה תמונה של סנופקין, שתהיה ברורה ולא דהויה כמו רוב התמונות שמצאתי שלו ושפורסמו פה :) עדיף תמונת תקריב.... תודה D:

שתי סדרות שאני לא זוכר את השם שלהן

הראשונה: משהו עם נייר טואלט, שוקולד נראה לי ואיזה מכשפה טובה ועוד איזה יצור, זוכרים איך קוראים לסדרה? והשנייה: איזה דוב (יש מצב שקוראים לו טדי או טד או משהו אבל לא בטוח) שטס ברחפת עם מדען), נשמע מוכר למישהו?

Mycroft

New member
הראשונה: המפחידנים

ויש גם את טופי ופלפלון :) השנייה אני זוכר, אבל שכחתי את שם הסדרה. נדמה לי שזה היה משודר בערוץ 2 הניסיוני...

הזכרתי את המפחידנים באיזשהו שרשור

כאן. לשוקולד קראו "שוקו", ואם אני לא טועה הוא לא אהב להפחיד. האחרים לא כל-כך זכורים לי.

Moondust

New member
המפחידנים!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שוקו באמת לא אהב להפחיד... היה את פלפלון, פלפל ערס שהיה תמיד מפחיד הכי הרבה אנשים כדי להראות שהוא גבר, היה את גלילי, נייר טואלט עם הקול של האבא מקופיקו, ואת טופי, סוכריה ורודה חמודה עם קוקיות. והייתה גם ילדה אימתנית שרצתה כל הזמן לתפוס את המפחידנים ולא הלך לה, עם שני אחים תאומים קרציות שהיו להם שמות של פודלים. שידרו את זה לפני שנים, איך אני זוכרת הכול? האם אין לי חיים?

Shai Felton

New member
עוד שאלה../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

מישהו זוכר סדרה ממש ישנה, על חדי קרן כאלו? אני בקושי זוכרת, אבל ממש אהבתי את זה. זה היה בסגנון של דובוני אכפת לי. מישהו זוכר?

Shai Felton

New member
אמ...לא../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

לא נראה לי, סוס יהפוני זה לא הבובות האלו? מה שאני מדברת זה מצויר, ישן הרבה יותר....

my little pony my little pony ^^

נאם, הראו סרט פעם בסינמה שול שאחותי הקליטה
אני זוכרת באופן ממש מעורפל את הסדרה, אבל נראה לי שהראו בפוקס קידס, לא בטוחה... הנה תמונה
ובעברית קרואים לה "הפוני הקטן"

יש את עדיין בפוקס-קידס ^.^

וזה עם ילד וילדה ^_______^ זה חמודי DD: לא לפני הרבה זמן,ראיתי פרק של זה ^^;

Shai Felton

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אויייי אני הייתי מכורה לסדרה הזאת פעם!! חבל שאין לי פוקס קידס!!!

מישהו זוכר

את הסדרה הזאת שיש בה את דונלד דאק אבל לא קוראים לו שם ככה, קוראים לו דוד קמצוץ ויש איזה יצור מוזר (נראה כמו עיוות נוראי ושמן בטירוף של גופי) שיש לו כובע של טייס על הראש ויש עוד שלושה ברווזים קטנים. מישהו יודע איך קוראים לסדרה הגאונית הזאת?

אהההה, שכחתי

לדוד קמצוץ יש גם בריכה מלאה במטבעות והוא שוחה בה לפעמים כשיש לו איזה בגד ים מטופש כזה.

הרפתקאות ברווזים?

דוד קמצוץ מק'דאק והאחיינים שלו ^^ - היואי דיואי ולואי... אני זוכרת מפרסומת על איזושהי קלטת...

למעלה