שאלות ושאר ירקות
|אליהו|

היו הרבה....

בזמן דיסני... היה גם גופי, הסדרה עם מקס והחתול שלהם ועם השכנים פיט ופיט ג'ונייר (פיג'יי) ואשתו של פיט והאחות הקטנה של פיג'יי. ואמ.... מישהו הכי ר את הסדרה של "גן עדן לכלבים"? אני מתה על הסרט ^^ וראיתי פרק או שניים של הסדרה... :)

Moondust

New member
מישהו זוכר...../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

1. סדרה שהיה בה חייזר סגול שכל הזמן היה אומר "נפטון ויופיטר"? והזנב שלו עבד כמו פרופלור? מישהו יודע איך קראו לזה? 2. סדרה עם חייזר צהוב חמוד שקראו לו ניצנץ? היו לו כוכבית מחמד שהופכת לחללית, וסמיילי כחול על החזה. והייתה גם איזו מכשפה שהרגליים שלה נראו כמו שורשים והיא שנאה אותו. 3. סדרה בשם Moondreamers, או "ילדי החלומות", עם ילדים שהיה להם שיער צבעוני נוצץ ושמות שהדיבוב הרס לחלוטין.

אני מכירה(אני חושבת..)את ילדי..

החלומות.. אבל לא ראיתי את זה בטלוויזיה,יש לי קלטת של כיפה אדומה,שיש בסוף שני פרקים של זה ^.^ אחד עם שניים שנדבקים אחד לשני וכל הזמן רבים ^-^

Moondust

New member
הקלטות!../images/Emo41.gif

גם לי היה את זה על קלטת... של הברווזון המכוער, אבל היו לי יותר פרקים בסוף הקלטת: אלה שנדבקים ורבים הדובון ששכפל את עצמו הפרק עם החלומון (הדבר הפרוותי החמוד עם הכנפיים) הפרק שהמכשפה ניסתה לפוצץ להם את הכוכב הפרק שאיגור מצא מפלצת ענקית ובסוף באו ההורים שלה וצעקו עליה והפרק שהם נכנסו לחלום של ילדה אחת איך אהבתי את הקלטות האלה, עם האגדות... היה לי את הברווזון המכוער, הזאב ושלושת החזירונים ואת הזאב ושבעת הגדיים. שיר הפתיחה שלהן היה באנגלית ואז שמעו בסוף "לה לה לה לה..." יש לך מושג אם אפשר להשיג איפשהו את הקלטות האלה?

Mycroft

New member
1. יכול להיות טריקי?

ששודר בערוץ 2 פעם, לפני קונאן נדמה לי...

Moondust

New member
טריקי? יכול להיות...../images/Emo41.gif

אני ממש לא זוכרת איך קראו לו, אבל אני כן יודעת ששידרו אותו ברצועה של שבת בבוקר, איפה ששידרו גם את קונאן (ההוא עם החרב שהורגת נחשים?) היה לו שעון יד שבתוכו היה מין מדען מטורף כזה, או ראש? כי אם כן אז זה בטח הוא...

Mycroft

New member
כן, טריקי שומר העולם

או משהו בסגנון יום שבת, לפני קונאן זה היה מחשב שהיה נותן לו נתונים על כדה"א אם אני לא טועה והייתה לו חללית שהוא יכול היה ליצור קשר עם המנהיגים של העולם שלו שהיו נותנים לו משימות בכדה"א

Moondust

New member
זהו זה!../images/Emo41.gif

אני שוברת את הראש על זה כבר המון זמן... אריגטו!

Mycroft

New member
נאניטוזו ../images/Emo13.gif

נדמה לי שזו המילה הנכונה, לא?

מעינית

New member
אני מכירה את...../images/Emo95.gif

ניצנץ,אני ממש ממש ממש ממש ממש(ניצנץ
)זוכרת את הסידרה הזאת והיא כל-כך ישנה!

Mycroft

New member
אני חושב האמת ש2 זה לא ניצנץ

כי לא הייתה שם מכשפה או ציור של כוכב אם אני זוכר נכון...

Moondust

New member
היו שני ניצנץ../images/Emo41.gif

אחד נראה כמו שואב אבק שהיה לוקח שני ילדים לראות כל מיני דברים... "הכפתור הירוק, אלכס!" אבל היה גם עוד ניצנץ, חייזר צהוב עם ראש גדול ועיניים שחורות קטנות. נדמה לי שהוא היה אמור להגשים משאלות או משהו.

הימן הוא האח של שירה

וזאת סידרה שהיא יצירת אומנות ומגיע לו גלריה כי הוא סידרה מצוירת ובקרוב עוד פרטים:)

Aqua Sheep

New member
למישהו יש תמונות של...../images/Emo19.gif

לא תמונות של דג...(0.0) תמונות של שירה נסיכת הכוח....ראיתי את זה שהייתי קטנה...ואני כבר לא זוכרת איך היא נראת...אבל הייתי מטורפת על הסידרה...

למעלה